• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evladım...

İnşallah test sonuçları güzel çıkar , olumsuz bir durum olursa da çabayla , sevgiyle , inanmakla çok daha iyi boyutlara geleceğine inanıyorum.O kadar çok örnek var ki, Temple Grandin benim aklıma gelen ilk isim ve daha nicesi var. Rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallah, tekrar çok çok geçmiş olsun.

dilerim testlerde her şey normal çıkar, ufak bir problem olsa da özel ilgi ve tedaviyle çözümlenir.
bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum, toplumu biz takmasak da çocuklarımınızın herhangi bir konuda dışlanması, ötekileştirilmesi, dalga malzemesi olması ihtimali gözümüzü korkutuyor.
o yüzden kendimiz için değil onun için toplumun "normal" bulduğu formda olmasını istiyoruz.
çünkü bu ülkede her konuda genelden farklı olmak, farklı düşünmek, farklı görünmek, farklı yaşamak kabul görmüyor...

N NickimTam13Harf canım benim neden bu kadar olumsuzsun?
olumsuzu neden bu kadar çağırıyorsun.. sanki teşhis konmuş da sen mücadele etmekten vazgeçmiş bir durumdasın..
çok şükür bu halimize deyip bol dua ile yoluna bak.. dua topiğine konu açsana. ben elimden geldiğinde katılırım..
Lütfen üzme kendini. Oğlunun her zaman yanında olmayacaksın belki, ama güçlü karakterli biri yetiştirmekte senin elin de belkide..

Olumsuzu çağırmak değilki kabıma sığamaz oldum taşanları döküyorum o kadar.
Topik açıcam inşallah aklımda

ben anlamadım çocuğunuzda tam olarak ne gibi bir durum var.
yani konuşma problemiyse hiç üzülmeyin. benim oğlumda 3 yaşına girecek 1 ay sonra . daha birkaç aydır konuşuyor. o da çok net değil. bilenler anlıyor. tanımayan birisi çok anlamaz dediğini.

ben kendim hidrosefali hastasıyım. bunun için faceden bir gruba üye oldum. meğer hidrosefali %85 bebeklik çağında, %10 yaşlılıkta, %5 de yetişkinlikte görülürmüş. ben %5 lik kısımdayım.

neyse, bu yenidoğanlarda seyretmesi çok daha zor. 30 tane ameliyat olan var. vücut istemiyor, enfeksiyon kapıyorlar. her bir hareketleri için aileler mutluluktan uçuyor, sevinçten çıldırıyor. yedikleri bir damla raporlu mama için şükrediyorlar. o yüzden ben o insanları gördükçe oğlumun 10 aylık oturmasına, 16 aylık yürümesine, 2,5 yaşında anne baba demesine sonsuz şükürler ediyorum.

her zaman beterin beteri vardır. Rabbim daha kötüsünden korusun inş. üstelik ben oğlumun çok normal olduğunu düşünüyorum, sizde öyle düşünün. başkaları ne tepki verecek , çocuğumu üzecek mi diye üzülmeyin. anın tadını çıkarın :KK66:

Atipik otizm şüphesi var oğlumda. Bu halimize de binlerce şükürler olsun tabiki. Ama insan benden kötüsü de var diyerek her zaman motive olamıyor. Herkesin derdi kendine ağır..

Can'ım Ozman erken yol alırsan çabuk toparlar inşallah hersey iyi olacak bak gör .. Gün doğmadan neler doğar, özellikle 0-6 ay arası hatırladığın belirgin birsey var mı bende dikkat ermek istiyorım önemli çünkü benim ki daha küçük ama bilinçli olmak faydalı

Hayır 1 yaşından sonra farketmeye başladım..

dilerim testlerde her şey normal çıkar, ufak bir problem olsa da özel ilgi ve tedaviyle çözümlenir.
bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum, toplumu biz takmasak da çocuklarımınızın herhangi bir konuda dışlanması, ötekileştirilmesi, dalga malzemesi olması ihtimali gözümüzü korkutuyor.
o yüzden kendimiz için değil onun için toplumun "normal" bulduğu formda olmasını istiyoruz.
çünkü bu ülkede her konuda genelden farklı olmak, farklı düşünmek, farklı görünmek, farklı yaşamak kabul görmüyor...

Malesef toplum böyle olduğu sürece böyle özel çocuklar ve aileleri için sıkıntı kaçınılmaz olacak..

Atipik otizm şüphesi var oğlumda. Bu halimize de binlerce şükürler olsun tabiki. Ama insan benden kötüsü de var diyerek her zaman motive olamıyor. Herkesin derdi kendine ağır..

inş üstesinden gelirsiniz ana oğul. takıldığım bir çocuk sayfası var. orda bi arkadaşın kzında var. maşallah subanallah çok güzel bir kız çocuğu ve inanılmaz güzel şeyler yapıyor. bence annesi onu tedavi etmiş ilgisiyle, özeniyle. hatta o söylemese hiçkimse fark edemezdi sanırım.
içinizi rahat tutun siz. herşey olacağına varır. iyi düşünelim iyi olsun inş.

inş üstesinden gelirsiniz ana oğul. takıldığım bir çocuk sayfası var. orda bi arkadaşın kzında var. maşallah subanallah çok güzel bir kız çocuğu ve inanılmaz güzel şeyler yapıyor. bence annesi onu tedavi etmiş ilgisiyle, özeniyle. hatta o söylemese hiçkimse fark edemezdi sanırım.
içinizi rahat tutun siz. herşey olacağına varır. iyi düşünelim iyi olsun inş.

Karamsarlığa, negatif enerjiye yer yok zaten bu yolda. Arkadaşınızın adına sevindim Allah daha da iyi etsin inşallah

Back
X