Evlat ayrimi

Ablan cok iyi oynayan hatta duyguları güzel manipüle eden biri muhtemelen kısaca anneniz parmagında oynatabiliyo cıkarları dogrultusunda...Nerden mi biliyorum aynı cins kardes bendede var onun yüzünden annemin bana etmedigi laf kalmadı neler yasadım neler.Sonra ne mi oldu babam vefat etti ablam anneme hiç sahip cıkmadı annemde sadece bana sıgınabildi .. Ablamında adamakıllı bir düzeni olmadı.. Allah büyük boşver

Aynen dedigin gibi agzi cok guzl laf yapar ama yinede annemi birakacagini dusunmuyorum benim babam vefat edeli 5 yil oldu ablam birakmaz annemi genelde bana gelmesini cekemez benim sorunum annemi hep kendine cekmesi bu halde kendi olsa hamileyim uzaktayim ben annemi zorla yollardim git kardesim kotu diye ama iste benim gibi dusunemiyor o konuda kendini dusunuyor hep

Anneniz ablanıza yardımcı mı maddi ve manevi?Eğer öyleyse evet asla bırakmaz ama benm annem artık manevi asla yardımcı olamıyo çünkü baya hastalık gecirdi maddiyata gelince suan maddi yardım etmiyo etse ablam yine bırakmaz ne yapar eder karıstırır ortalıgı

Canim maasi var tabiki olmasa belki dedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…