• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrimi

Bağlantıni kes evini kiraya ver hemde sessizce eve gelince kiraci ile karsilassinlar evde bakilacak kimse yok hem ogullari bakacakmis ya.baksin.istedigi kadar reddetsinler istedikleri yerden.ogullari ile mutlu olsunlar sen deger verdikce sana fazlalik muamelesi yapandan ne hayir gelir anan babanda olsa.baslarina gecsin toleranslari bende bir görümce adayiyim ve ne kardesimle ne ilerde evleneceği kimse ile görüşmek istemiyorum.annem yardim edersen yuzbin defa söylemiştir.zaten ona muhtac olduğum güne lanet ediyorum.bas basa birakicam yaladigi ogluyla yüzleşsin.

Malesef Türkiye de çoğu ailede bu var ,kız çocuklari onlar için ne yaparsa yapsın olmuyor “Bir insanı 40 yıl sırtında taşı Sonra 1 gün indir Bu beni 40 yıl sırtında taşıdı demez 1 gün indirdi der Böyledir işte insanoğlu, istiyorlar ki tüm imkanlar güzellikler erkek çocuklarına sunulsun, size biliyoruz evi sen aldın demeleri bile aslında şöyle gösteriyor , bak bize ev aldı ama yeri geldimi de kızımız ben aldım diyor, diye düşünüp haklıymış gibi bozuluyorlardır birde , ne deyim bırakın kendi hallerine eski evde otursunlar , yeni evdede erkek kardeşinizin oturmasına izin vermediginiz için inşallah aile içinde istenmeyen tartışmalar yaşamazsınız, belkide sizde ailenizin bu tutumuna dayanamayıp oturmasına izin vericeksiniz bilemeyiz hakkınızda hayırlısı olsun.

Malesef Türkiye de çoğu ailede bu var ,kız çocuklari onlar için ne yaparsa yapsın olmuyor “Bir insanı 40 yıl sırtında taşı Sonra 1 gün indir Bu beni 40 yıl sırtında taşıdı demez 1 gün indirdi der Böyledir işte insanoğlu, istiyorlar ki tüm imkanlar güzellikler erkek çocuklarına sunulsun, size biliyoruz evi sen aldın demeleri bile aslında şöyle gösteriyor , bak bize ev aldı ama yeri geldimi de kızımız ben aldım diyor, diye düşünüp haklıymış gibi bozuluyorlardır birde , ne deyim bırakın kendi hallerine eski evde otursunlar , yeni evdede erkek kardeşinizin oturmasına izin vermediginiz için inşallah aile içinde istenmeyen tartışmalar yaşamazsınız, belkide sizde ailenizin bu tutumuna dayanamayıp oturmasına izin vericeksiniz bilemeyiz hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaten ben aile de olsa düzenli yardıma karşıyım. Bu ev almak olur, harçlık vermek olur. Düzene bindi mi yapmadığın anda senden kötüsü olmaz. Çünkü bir konfor seviyesine alıştırmış, bir süre sonra seviyeyi düşürmüş oluyorsun. Arada yapılan düzensiz jestler çok daha mantıklı, çünkü görev haline gelmiyor, kıymet de biliniyor.

Açık konuşayım siz burada dert yanmışsınız ama cevaplarınızdan hiç bir şey yapamayacağınızı düşünüyorum. Siz evlat olarak yaranma moduna geçmişsiniz resmen. Sen ailene ev alırsın ailen eline geçen ilk parayla oğluna ev alır. Oğlana miras çoktan bırakılır kız benim mirasım hangisi diye sorsa ölmeden malıma göz dikti ne hayırsızmış denilir. Bu böyle maalesef. Zamanında başlık parasıyla kız vermekten bugüne geliyor bu kafa yapısı. Modernize olmuş hali.
Aileniz kardeşinize bu kadar fedakar, siz de kardeşinize fedakar. Bu kadar verici olmayın fazlası kerizliğe giriyor.

Back
X