• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrimi

Yaaa ben size kıyamam. Yıllarca annem ve teyzem ayrımcılığa maruz kaldı. Sizin duygunuzu o kadar iyi anlıyorum ki. Siz ne yaparsanız yapın sadece sizden bir organ fazla olduğu için kıymetli. Ailenize ne yaparsanız yapın göreviniz gözü ile bakılacak. Madem öyle çıksınlar sizde kiraya verin. Hatta siz teklif edin, çıkın kiraya vercem diye. Otursunlar eski
Siz oturmayacaksanız ben kendim otururum ne münasebet derdim ya yuh hayatta vermem çok zenginsem olur ancak🙄
Ben farkli bir insanim evet farkindayim. Kendimden önce onlari dusundum.

Ev benim üzerimde zaten. Evi onlara vermem soz konusu degil. Benim yikildigim nokta anne babamin beni anlamamasi. Onlarin rahat etmesi icin alinmis bir ev. Ve bana anlamsizca sen aldin biliyoruz denmesi. Trip atilmasi. Onlari dusunurken huysuz adledilmem!
Madem ev sizin üzerinize, onlar da kendilerine eski evi layık görmüş, çıkarın abinizi evden..en azından kira parası alırsınız.aileniz bu ve yapacak birşey yok.

Sevgili Okuyucular
Neden anne baba evlat ayrimi yapar? Yillarimi maddi manevi destegimi verdigim ailem oglunu ve gelinini her daim her konuda toleransli! Her konuda tevazu gosteriyolar! Benim konusmaya fikir belirtmeye bile hakkim yok! Maddi manevi yaptiklarimi bilseniz sasirirsiniz ama ictenlikle onlar yeter ki mutlu olsun diye yaptim ne yaptiysam! En son bana hic saygi duyulmadan onlar rahat etsin diye satin aldigim ve yasadiklari evi erkek kardesime verip eski eve gecmeyi dusunduler! Ben onlar rahat etsin diye bin bir zorlukla aldim dusunebiliyor musunuz? Bana simdi burada evi anne baba cocuga alir, cocuk anne babaya almaz demeyin. Ben bunu size aldim nasil boyle bir seyi söz konusu yaparsiniz deyince sen aldin anladik, biz alsak konusamazdin falan gibi seyler soylendi! Aman ne bileyim ya ben bu dunyadan hic birsey anlamadim. Karsiliksiz sadece huzurlu mutlu olsunlar diye cabaladigim insanlara bakin! Sadece paylasmak istedim!
Dusuncelerinizi açıkça dile getirin. Bazı insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsın sizin ailenizde onlardan. Kardeşimizle oturun konuşun. Ben annemle babamın bu evde yaşamasını istiyorum şeklinde. Olmadi kardeşiniz eski evi kiraya verip kendisi başka bir kiraya taşınsın. Bilmiyorum kardeşinizle ne tür ilişkiniz var. Benim başıma gelse kira ödemeyecek olması ve ona destek oluyor olabilmem hoşuma giderdi. Ailemin tavırları asla aramızdaki bağda sorun olmazdı. Cunku kardeşiniz demiyor size şöyle davransinlar diye. Tabi yaşayan sizsiniz herkesin yaşadığı sartlar farkli

Hepsi çıksın kiracı koyun bu ne nankörlük
Buna benzer yaptığım fedakarlığım sonucu fesat oldum fesatlandığım iş yerinin kurulum aşamasında elimde ne var ne yok vermiştim aile olduğundan güven duyup bi belgem yok verdiklerim geri gelmedi bide maddi hiç bir beklentim yokken sadece borç olarak verdiğimi istediğim konun fesatı oldum
Sizin en azından tapu üzerinizde düşünüyorum o zaman yardım etmeseydim şimdi eminim bir numaralı evlat olurdum

Sevgili Okuyucular
Neden anne baba evlat ayrimi yapar? Yillarimi maddi manevi destegimi verdigim ailem oglunu ve gelinini her daim her konuda toleransli! Her konuda tevazu gosteriyolar! Benim konusmaya fikir belirtmeye bile hakkim yok! Maddi manevi yaptiklarimi bilseniz sasirirsiniz ama ictenlikle onlar yeter ki mutlu olsun diye yaptim ne yaptiysam! En son bana hic saygi duyulmadan onlar rahat etsin diye satin aldigim ve yasadiklari evi erkek kardesime verip eski eve gecmeyi dusunduler! Ben onlar rahat etsin diye bin bir zorlukla aldim dusunebiliyor musunuz? Bana simdi burada evi anne baba cocuga alir, cocuk anne babaya almaz demeyin. Ben bunu size aldim nasil boyle bir seyi söz konusu yaparsiniz deyince sen aldin anladik, biz alsak konusamazdin falan gibi seyler soylendi! Aman ne bileyim ya ben bu dunyadan hic birsey anlamadim. Karsiliksiz sadece huzurlu mutlu olsunlar diye cabaladigim insanlara bakin! Sadece paylasmak istedim!
Kendinizi yıpratsanızda tartışsanızda değişmeyecekler. Anne babada olsa maalesef hisleri duyguları neyse öyle devam ediyor ayrım yapıyorlarsa eğer ne kadar ağlayıp üzülsenizde ayrım yapılmaya devam ediyor. Neden ve nasıl yapılabiliyor böyle evlat ayrımı ben şaşıp kalıyorum. Yapamam gerçekten. O yüzden hiç üzmeyin kendinizi çabalamayında bırakın görsünler siz çabalamayınca diğer çocuğunun ne yapıp yapmadığını. Bizde herkes öyle gerçi kardeş kuzen teyze dayı asla hayrını görmediğim aksine zararını çok gördüğüm insanlar..

Tapu bende. Benim üzuldugum hic adam yerine konmuyorum! AMA sadece onlari düsûndum ve dusunuyorum.
O zaman yapacağın şey basit; alacaksın karşına, ev benim, ben siz rahat edin diye kullanmanıza izin verdim, madem evden çıkmayı düşünüyorsunuz, kafanıza göre kardeşime veremezsiniz, ben değerlendirmeyi düşünüyorum evimi diyip geçeceksiniz. Kızının emeğini oğluna peşkeş çeken insanlardan aile olmaz zaten, çok da birşey beklemeyin

Ev benim üzerimde zaten. Evi onlara vermem soz konusu degil. Benim yikildigim nokta anne babamin beni anlamamasi. Onlarin rahat etmesi icin alinmis bir ev. Ve bana anlamsizca sen aldin biliyoruz denmesi. Trip atilmasi. Onlari dusunurken huysuz adledilmem!
Yok bilmeselerdi bir de. Tapunu sizin üzerinizde olmasına o kadar sevindim ki. Tapu sizde olmasa hiç söz hakkınız kalmamış olacaktı. Üzmeyin kendinizi, herkesin gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Acı ama bundan sonra böyle gereksiz fedakarlık yapmamanız gerektiğine dair bir hayat dersi almış oldunuz.

Ben uzaktayim ve kardesimi asiri sevmeme ragmen diyebilirim ki anne babasina tam bir canavar. Onun yaptiklari her zaman kabul edilebilir onlara gore. Cunku o bir evlat ben ise neyim bilmiyorum.
Sanırım sabredenin üstüne geliyorlar ama bu seni daha az sevdiklerinden değildir inşallah yani kendimi öyle avutuyorum benimde ablam pis agizlidir evde kavga dövüş çıkarır ses etmez kimse ama ben az ses çıkaran üstüme cullanir annem vs ...oysa güzel ahlaklı olmak için susuyorum ben ama onlar ne diye algılıyor bilmiyorum ... sonradan susmasaniz dahi sizi hep öyle tanıdıkları için kabullenemiyorlar daha çok üstünüze geliyorlar vs vs ....

Sanırım sabredenin üstüne geliyorlar ama bu seni daha az sevdiklerinden değildir inşallah yani kendimi öyle avutuyorum benimde ablam pis agizlidir evde kavga dövüş çıkarır ses etmez kimse ama ben az ses çıkaran üstüme cullanir annem vs ...oysa güzel ahlaklı olmak için susuyorum ben ama onlar ne diye algılıyor bilmiyorum ... sonradan susmasaniz dahi sizi hep öyle tanıdıkları için kabullenemiyorlar daha çok üstünüze geliyorlar vs vs ....
Genel olarak benim her hareketim acayip olculup tartiliyor ve elestiriliyor. AMA kardesime asiri tolerans var! Yillardir birikmislikler var icimde bana ve esimle yapilan! Simdi gelin ve ogluna bambaska davraniliyor. Bunlari deyince de adim görümce oluyor su an farkindayim. Gelinle hic bir sorunum yok. Hic bir zaman hic bir seyine karismam asla. AMA genel tutum icimi acitoyor. Deger gormemisim ve gormuyorum onu daha bet anladim! Degistiremeyecegim hic bir sekilde. AMA her gecen yasimda dünyayi ve insanlari daha iyi taniyorum

Alma bidaha. Gereksiz yardımlarda da bulunma. Zamanı geldiğinde yapmasaydın oluyor anne baba olsa bile malesef. İhtiyaçları olursa yap tabi. Ama onun dışında madem bu kafadalar çokta düşünme. Kardeşinde aynı borca girip ev alabilirdi. Sen o zorluğu kardeşin otursun diye çekmedin

Back
X