buna benzer bişey yaşamıştık, çok sinir bozucu, bencede hiç karışmayın biz kötü oluyoruz sonra, bende eşime bi daha ailen yüzünden zor durumdada kalsan umrumda değil demiştim ve ayrım yapmaları o zamandan beri beni hiç kasmıyor, alan razı satan razı, ne diyelimMeraba kizlar ben aranizda yeniyim bir cogunuzn derdini bundan oncede cok okudum ama yeni yeni yorum yapmaya basladim kendi derdimle ilgili yazip yazmamkta cok kararsz kaldim ama icimi dokucgm kimsem olmadgi icin yazicam.Kaynanam cocuklri arasinda ayrimcilik yapiyor acik acik kaynimi esimden kayiriyor bu aksam bnde dayanamadm soyledim esim diye demiyorum ama ayrimcilik yapiyorsun dedim ben ayrimcilk yapmiyorm dedim seninde kocaninda ici fesat dedi kocamda goz kirpti ana ogul arasinda olur boyle seylr dedi sanane bende cok sinirlndim cunku esim bu konuyu ciddi ciddi takiyor kafasina bna oyle demesi cok zoruma gitti bende madem oyle bundan sonra ne derse desin zoruna gitmesin banane oyle mi dedim artik karismiyorum dedim sofrdn kalktim cok sinir oldum ikisinede. Paylasmk istedim sizinle..
Evet ama basbasykn hem evlt hem geln ayrimi yaptginin farkinda oldgunu soyluyor tartsmayalm bn uzatmayaym diye goz kirptgini soyledi ama bn cok sinir oldm
bunu genelde her anne baba yaparMeraba kizlar ben aranizda yeniyim bir cogunuzn derdini bundan oncede cok okudum ama yeni yeni yorum yapmaya basladim kendi derdimle ilgili yazip yazmamkta cok kararsz kaldim ama icimi dokucgm kimsem olmadgi icin yazicam.Kaynanam cocuklri arasinda ayrimcilik yapiyor acik acik kaynimi esimden kayiriyor bu aksam bnde dayanamadm soyledim esim diye demiyorum ama ayrimcilik yapiyorsun dedim ben ayrimcilk yapmiyorm dedim seninde kocaninda ici fesat dedi kocamda goz kirpti ana ogul arasinda olur boyle seylr dedi sanane bende cok sinirlndim cunku esim bu konuyu ciddi ciddi takiyor kafasina bna oyle demesi cok zoruma gitti bende madem oyle bundan sonra ne derse desin zoruna gitmesin banane oyle mi dedim artik karismiyorum dedim sofrdn kalktim cok sinir oldum ikisinede. Paylasmk istedim sizinle..
Ya adam içini dökmek içinize anlatmış. Siz ne diye ortalık yerde söylüyorsun. Adam zaten annesine söylemek istese ona anlatır sana niye anlatsın. Tabi orda olur böyle seyler diyecek. Ben eşime anlattığım bi sıkıntımı ortalık yerde anlatsa bi hafta küserim. Yaptığınız eşinize saygısızlıkMeraba kizlar ben aranizda yeniyim bir cogunuzn derdini bundan oncede cok okudum ama yeni yeni yorum yapmaya basladim kendi derdimle ilgili yazip yazmamkta cok kararsz kaldim ama icimi dokucgm kimsem olmadgi icin yazicam.Kaynanam cocuklri arasinda ayrimcilik yapiyor acik acik kaynimi esimden kayiriyor bu aksam bnde dayanamadm soyledim esim diye demiyorum ama ayrimcilik yapiyorsun dedim ben ayrimcilk yapmiyorm dedim seninde kocaninda ici fesat dedi kocamda goz kirpti ana ogul arasinda olur boyle seylr dedi sanane bende cok sinirlndim cunku esim bu konuyu ciddi ciddi takiyor kafasina bna oyle demesi cok zoruma gitti bende madem oyle bundan sonra ne derse desin zoruna gitmesin banane oyle mi dedim artik karismiyorum dedim sofrdn kalktim cok sinir oldum ikisinede. Paylasmk istedim sizinle..
Hangisinin maddi durumu daha iyiyse onu kayiriyor oysa kaynim onlarn uzerne kredi vs cekerek onlari cok magdur etti esime ayrimcilik yapmasinin bir diger sebebde esimin bna cok deger vermesi ve bnu acik acik belli etmesi
AYNI benim kaynana sebebler aynı ama ben karışmam yapsin oglu farkinda banane:)Hangisinin maddi durumu daha iyiyse onu kayiriyor oysa kaynim onlarn uzerne kredi vs cekerek onlari cok magdur etti esime ayrimcilik yapmasinin bir diger sebebde esimin bna cok deger vermesi ve bnu acik acik belli etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?