Evlat ayrimi

my angel

yorgun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
131
37
43
Meraba kizlar ben aranizda yeniyim bir cogunuzn derdini bundan oncede cok okudum ama yeni yeni yorum yapmaya basladim kendi derdimle ilgili yazip yazmamkta cok kararsz kaldim ama icimi dokucgm kimsem olmadgi icin yazicam.Kaynanam cocuklri arasinda ayrimcilik yapiyor acik acik kaynimi esimden kayiriyor bu aksam bnde dayanamadm soyledim esim diye demiyorum ama ayrimcilik yapiyorsun dedim ben ayrimcilk yapmiyorm dedim seninde kocaninda ici fesat dedi kocamda goz kirpti ana ogul arasinda olur boyle seylr dedi sanane bende cok sinirlndim cunku esim bu konuyu ciddi ciddi takiyor kafasina bna oyle demesi cok zoruma gitti bende madem oyle bundan sonra ne derse desin zoruna gitmesin banane oyle mi dedim artik karismiyorum dedim sofrdn kalktim cok sinir oldum ikisinede. Paylasmk istedim sizinle..

Canım boşver karışma madem hem zoruna gidiyor hem de sana sana ne diyor bırak ne hali varsa görsünler.
Bu arada bence ismini değiştir, eğer kendi ismin soy ismin ise. Bir tanıdığa falan denk gelirsin başın ağrımasın

ne yani eşiniz evlat ayrımı yapıldığının farkında ve kafaya takıyor ama annesinin yüzüne karşı yan çiziyo sizi savunmadı öyle mi doğru mu anladım

buna benzer bişey yaşamıştık, çok sinir bozucu, bencede hiç karışmayın biz kötü oluyoruz sonra, bende eşime bi daha ailen yüzünden zor durumdada kalsan umrumda değil demiştim ve ayrım yapmaları o zamandan beri beni hiç kasmıyor, alan razı satan razı, ne diyelim

Anneyle oğul arasına girersen sen zararlı çıkarsın bacım.onlar mutlaka goruyorlar ayrımı ama sonuçta anneleri yapacak bişey yok deyip gulyup gerecler ama siz olaya girerseniz anne oğul arasını açmaya çalışan kötü kaka gelin diye adlandırılırsınız vebden soylemesi

Evet ama basbasykn hem evlt hem geln ayrimi yaptginin farkinda oldgunu soyluyor tartsmayalm bn uzatmayaym diye goz kirptgini soyledi ama bn cok sinir oldm

siz politik olmasını bilmeyen,duygularıyla yaşayan birisiniz.açık ve net olmak iyi birşey,yalnız çok da baş ağrıtır.

eşiniz sizin söylediklerinizi,kayınvalidenizin yanında desteklemiyor;kayınvalidenin yanında çekimser kalıyor.bu mesele öylece sürüyor haliyle,eşiniz bu rahatsızlığını çözme ihtiyacı hissetmediği müddetçe sizin girişimleriniz sonuçsuz kalır

Evet ama basbasykn hem evlt hem geln ayrimi yaptginin farkinda oldgunu soyluyor tartsmayalm bn uzatmayaym diye goz kirptgini soyledi ama bn cok sinir oldm

gelin ayrımı yapılması normal sonuçta ne biz onların kızıyız ne onlar bizim annemiz.elbette içimizden birini daha çok sevip benimseyebilirler ama evlat ayrımı konusunda ilk msjımda dediğim gibi eşiniz net cevabı vermiş,sana ne demiş..sizde öyle davranın bundan sonra.

bunu genelde her anne baba yapar

Her anne için evlatları değerlidir ama kendilerine yakın hissettikleri biri de mutlaka vardır. Ayrım yapıyo derken nasıl bi ayrım ki? Sizin hayatınızı zora mı sokuyo bu ayrım. Eğer hayatınızı zindan edecek bi ayrım değilse siz hiç bulaşmayın ana/oğul arasındaki ilişki hep farklıdır. Eşiniz size sanane diyerek annediyle aranızdaki saygının kaybolmaması içinde demiş olabilir. Madem öyle sizde koyun mesafenizi ve karışmayın. Eşiniz size dert yandığındada banane -sen öyle demiştin- diyerek kapatın konuyu

Siz karişmayin gerçekten eşiniz bu durumu takiyorsa kendisi konuşsun koysun tavrini.

Hangisinin maddi durumu daha iyiyse onu kayiriyor oysa kaynim onlarn uzerne kredi vs cekerek onlari cok magdur etti esime ayrimcilik yapmasinin bir diger sebebde esimin bna cok deger vermesi ve bnu acik acik belli etmesi

Ya adam içini dökmek içinize anlatmış. Siz ne diye ortalık yerde söylüyorsun. Adam zaten annesine söylemek istese ona anlatır sana niye anlatsın. Tabi orda olur böyle seyler diyecek. Ben eşime anlattığım bi sıkıntımı ortalık yerde anlatsa bi hafta küserim. Yaptığınız eşinize saygısızlık

Ben ortalik yerde konuyu acmadim kv dem kaynimdan soz etti esimde evet yine geldik oglunun konusuna dedi bn o zamn soyledim

Hangisinin maddi durumu daha iyiyse onu kayiriyor oysa kaynim onlarn uzerne kredi vs cekerek onlari cok magdur etti esime ayrimcilik yapmasinin bir diger sebebde esimin bna cok deger vermesi ve bnu acik acik belli etmesi

tamam da bu onların sorunu kaynınız onları mağdur etmiş ama onlar yine ayrım yapıyolarsa bu iş gerçekten sizi ilgilendirmiyo ki.insanların gönlüne zorla giremezsiniz.bazen hayırsız olan evlat daha değerli görülür.

AYNI benim kaynana sebebler aynı ama ben karışmam yapsin oglu farkinda banane:)

kayinvalideniz ne kadr buyuk bi ayrim yapiyor, ne kadar vahimdir durum bilemem.
Ama sunu biliyorumki bu isten zararli cikan sen cikarsin.
Yapmamaniz gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…