Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın ailesı kızı sanırım diğer evlatlarından ayrı tutuyor...Kim kimi ayırıyor anlamadım![]()
Konu şu ben aileme evli olsamda çok düşkünümdür eşimle bile ailem için tartışırım sürekli arar sorarım ama diğer kardeşlerim hep bahaneler sunup kendilerimi acındırırlar ailemde onlar hakkında bana dedikodu yapar ben aileme hak veririm ama onlar bir araması ve gelmesiyle baş tacı olurlar
Evet insan sinirinden kendini yiyor sahte geliyor herşeyben eşimin ailesinde gördüm asıl evlat ayırımı.o zaman anladım ailemin kıymetini.korkunç bir şey.mide bulandırıcı.hiç bir açıklaması yok.
Kıskançlıkla ayrımı ayırabilecek yaştayım silinmiyeceğini biliyorum benimde evladım var sonuçta ama ben evladımı bi başka evladıma eleştirip arkasından konuşup onun gözü önünde onu tepeye çıkartmamEe bunda anormal olan ne evlatları tabikide baş tacı yapıcaklar.
Size söylendiler diye kardeşlerini silmesinimi bekliyorsun ailenin.
Bence konu evlat ayrımından cok kardeş kıslançlığı gibi
Kıskançlıkla ayrımı ayırabilecek yaştayım
Maddi konularda ayrim yapilabilir
Mesela daha cok ihtiyaci olan evlada daha cok destek olmak gibi
Ama bunun disinda ayrim yapilirsa tabiiki insan sinir olur
Konu şu ben aileme evli olsamda çok düşkünümdür eşimle bile ailem için tartışırım sürekli arar sorarım ama diğer kardeşlerim hep bahaneler sunup kendilerimi acındırırlar ailemde onlar hakkında bana dedikodu yapar ben aileme hak veririm ama onlar bir araması ve gelmesiyle baş tacı olurlar
Ozaman sayın sevgili konu sahibi paragraf paragraf sorunu anlatana kadar konuyu daha acık yaz bizdr o ayrımı yapalım haksızlığamı uğruyorsun seni ailen dışlıyormu . Ailenin sana kardeşlerini cekiştirip aradıklarında baş taçı etmesi şuana kadar anlattığın.
Ne bekliyorsun
Ailenimi kötüliyelim
kesinlikle katılıyorum sizekime göre ihtiyac? mesela eşimin abisi evlenirken evi alınmış en merkezi o zamana göre en iyi ev.evleniyor arabası alınıyor.neden onlar karı koca öğretmen az kazanıyorlarmış.5 yıl sonra arabayı yeniliyorlar.aradan 10 yıl geçiyor evlerini begenmiyorlar.ilk evleriyla takas yapıp ustunu bunlara tamamlatıp luks bir eve geciyorlar neden onlar öğretmen ancak yetiyor kazançalrı.bu arada cocukları da kolejde.gelelim bize biz muhendisiz kocam ozelde çalıştı.bizim eve 15 milyar para giriyormuş.ev alırken neler cektik.1.75 ten kredi çektik ne gereği vardı dediler.neler neler.eşim 8 aydır işsiz.söylemedik bile neden dedikodudan başka bir şey yapmayacakları için.ben Allah havale ediyorum.bunların dışında neler neler.Allah ıslah etsin.biz onlara muhtac etmesin.
ama benide kıramaz değil miSize katılıyorum [QUOTE="fevaran3425,
Netice itibari ile konu sahibi kardeşleriniz ile et tırnaksınız onların ise evladı,
Sizi ,daha yakın gördükleri için bir anne olarak yakınıyor olabilir,fakat onları atamaz ,kıramaz ,incitemez,
Yarın birgün konu olduğunda hatalarını alttan çaktırmadan söylemeyi bekliyordur huzursuzluk olmasın diye ,
Yoksa size onları eleştirsede sevgisi aynıdır hepinize,ama size alışkanlığı daha fazladır o ayrı,