nushu, ne iyi yapmışsın eşyaları fazlasıyla yuvaya iade etmekle.. ne kadar düşünceli davranmışsın..
başvuru yapacağımız zaman senin kafanı şişirmeyi planlıyorum

gerçi pırılımla birlikte yaptığınız başvuru sürecini takip ettim. ama yine de sorulacak şeyler oluyor..özellikle kızına çabucak kavuşman şaşırttı ve sevindirdi beni. diyeceksin ki, ne zamandır bekliyorum bu mucizeyi..sanıyorum aynı kentteyiz seninle. başvuru sırasının çabuk ilerlediğini duymuştum, seninle birlikte bu duyumum pekişmiş oldu.
Adacığı kokla benim için de..
pırılım ve angelica en yakın sırada olanlar sanırım. tüm bekleyen arkadaşların bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum.
Ne demek peppe,ne istersen ne zaman istersen yardıma hazırım canım.
Bende hep öyle dua ediyorum.Rabbim tez zamanda kavuştursun yavrularına inşallah.
nushucum iyi yapmışsın oradaki bebeler için zaten anne olan ancak bu kadar ince düşünebilir
bu arada ben de okurken aklıma başvuru sürecin geldi ki yanlış hatırlamıyorsam 21.9.2011di değil mi? 21li bişeydi sanki:44:
ne çabuk geldi bebiş demek ki sen başvuru yaparken bebiş yeni doğmuş
ne güzellllll
ben de peppeye katılıyorum sırada pırılım ve anjelica var tabii diğerleri de ama bnm de aklıma ilk onlar geliyor ne yalan söyleyeyim
biliyorum ben bu süreçlerden cok uzaktayım ama okurken aklıma geldi belki diğer arkadaslara da faydası olur
Ada ismini kendiniz mi koydunuz? ve eğer cevap hayırsa nüfus cüzdanını sonra cıkardığınızda isim değişikliği yapabiliyor musunuz?
anladığım kadarıyla bu 1 yıllık süreç deneme süresi gibi bişey öyle mi?
bu arada PIRILIM, hayırlı haberlerini bekliyoruz merakla...
inşallah herşey cok guzel olacak
hepinize Rabbim bu mutluluğu yaşatsın inşallah
bebişlerin küçük teyzesinden sevgiler
hepinizi öpüyor
, iyi geceler diliyorum
Ada ismini biz koyduk lilyciğim,nüfus kağıdı çıkarılmış farklı bir isimle.
Halamızın eşi pazar günü ezanla okudu ismini kulağına.İnşallah bir sene sonra kendi nüfusumuza geçirdiğimizde yeni nüfus kağıdında bizim koyduğumuz ismi yazılacak.
Medeni kanuna göre aile ancak bir sene çocuğuna baktıktan sonra nüfusuna geçirebiliyor.Anne baba ile çocuğun uyumu gözlemleniyor,sosyal hizmetler uzmanının görüşü doğrultusunda mahkeme kararıyla nüfusa kayıt işlemleri yapılıyor canım.
Merhaba arkadaslar ben yenı uyeyım.oncelıkle rabbım hepımızın kucagını doldursun.evlat edınen annelerı canıgonulden tebrık edıyor ve saglıklı mutlu sevgı dolu bır omur dılıyorum.benım esımde azospermı malesef doktorlar dogal yollardan gebelın mumkun olmadıgını belırttıler ve ılk yıkımımız orda basladı.tup bebek dısında altarnetıfımız yokmus ama bız deneyecek gucte degılız suan esımle konusuyorumda bu da bızım kaderımız razı olmalıyız dıyor.ımkansızlık o kadar zor kı arkadaslar cagresızce beklemek ve hıcbırsey yapamamak.esım dıyor kı herseyde bır hayır vardır belkı ona cok ıyı ımkanlar veremeyecegımız ıcın olmuyordur evet ben bebegıme herseyın enıyısını alamam ama ona kalbımı sevgımı verırım 2tane esya alamam ama yıkar paklar temız gıydırırım az yerım onu doyururum bunu yaparım rabbım bana da yasatsın bu duyguyu.sımdı okuyorumda yazılanları kendım ıcın sevınır gıbı sevınıyorum yuzumde hem tebessum hem gozyası.... Sımdı bız kuruma gıtsek emınım gelır durumundan yetersız bulunacagız ve cıddıye alınmayacagız

bılıyormusunuz cok sanslısınız rabbım bır sekılde sıze bu duyguyu yasamayı nasıp edıyor dualarınızı benden esırgemeyın lutfen.bana yazın olur mu belkı benım dusunemedıgım aklıma gelmeyen cozumlerde vardır bılgılerınızı benımle paylasın.hepınıze sevgılerr......
Seda'cığım içinde bulunduğun ruh halini anlıyorum,inan bunun imkanla imkansızlıkla alakası yok.Sen çaresiz hissediyorsun kendini ki hepimiz yaşadık geçmişte bu çaresizliği.Umutsuzluğa kapılma lütfen.Eğer tedavi olmak istiyorsan rapor çıkararak tedavini yaptırabilirsin.Eğer evladına bizim gibi kavuşmak istiyorsan da gidip kurumla görüşmeni tavsiye ederim.
Allah bir kapıyı kapatırsa bir diğerini açarmış sakın unutma.
Sen,ben,pırılım,angelica,derman,deniz,shenay ve adını hatırlayamadığım buradaki tüm arkadaşlarım için söylüyorum,biz güçlü kadınlarız tatlım,kolay vazgeçmiyoruz amacımıza ulaşmak için yıllardır uğraşıyoruz baktık olmadı anne olabilmek için farklı yollar deniyoruz.
Bir an önce kurtul şu psikolojiden öncelikle,sonra ne yapmak istediğine karar ver ve anne olabilmek için uğraşmaya başla şekerim.
Bizim bebeklerimiz pek kıymetli pek nazlı öyle isteyince hemen gelmiyorlar ne yazık ki sen güçlü olacaksın vazgeçmeyeceksin ki kuzunu kucağına alabilesin.
Allah yardım eder ben çok inanıyorum.
Öpüyorum canım,sevgiler...