Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün ev ziyaretimiz oldu.. Çok şükür.. Çok güzel geçti.. Ev ziyaretini merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim..
Özgeçmişte olan soruları ya da benzerlerini soruyorlar.. Öyle evi köşe bucak gezip kusur falan aramıyorlar.. Uzmanımız sadece bebek odası var mı bakabilirmiyim diye sordu.. Onun dışında çay içip kurabiye eşliğinde sohbet ettik.. Yaklaşık 2.5 saat kaldı.. Annem ve kız kardeşim de vardı.. İyi ki de gelmişler.. Çalışmayı planladığım için bebeğin bakımı konusunda kim yardımcı olacak diye sordular, hem kızkardeşim(ablam) hem annem kendileri cevaplamış oldular.. Bu arada boy, kilo, göz rengi saç rengini de not etti..
Aileye benzeyen bebek olması konusunda hassasiyet gösteriyorlarmış.. Böyle bir şey duymuştum ama kendilerinden de öğrenmiş oldum.. Uzmanımız giderken, onay mekbunumuz ne zaman gelir diye sordum, Sizin ONAYLANDIIII merak etmeyin sadece sıranızı bildireceğiz dedi... Arkadaşlar ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam.. İçim nasıl rahatladı.. Şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki..
Allah isteyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun inşallahhh..