MALESEF yaaaaa.....hastamız vardı onunla ilgileniyordum....dün kurumu aradım yuvaya hala kız bebek gelmemiş ...çok şanssızımmmm....gelsede mahkeme süreci olacağı için 2 ay bulur dedi....kafayı yicemmmm artık.....
Öncelikle bu kararınızdan ötürü tebrik ederim bizler seçilmiş koca yürekli anneleriz küçük illerde sıra çok olmuyor ama yavaş ilerliyor allah yardımcımız olsun beklemek çok zor ben 2016 Ekim ayında başvurdum Aralık ayında onaylandı 18 ocakta ew ziyareti oldu 1 hafta sonra resmi sıra geldi kız 14 erkek 8 diye sonra ben kurumu aradım şubat sonunda erkek 6 kız 12 yani zaten 1 1 buçuk yıl demişti uzmanımız aksi bi durum olmassa biraz hızlı ilerledi sıramız kız bebekte 18 erkek bebek de 12 ile başladık yani iyi bi ilerleme bakalım daha neler olucak hayırlısı olsun ya uzun oldu susamıyom kusura bakma ama buda bi hamilelik dönemi ve insan anlatmak istiyorArkdaşlar merhaba, eşim Mayıs ayında 30 yaşını dolduruyor. Bu yüzden bizde evlat edinmek için Mayıs ayını bekliyoruz. Ancak, merak ettiğim Eskişehir ilinden başvuru yapan arkadaşlar var mı? Varsa ne zaman ve kaçıncı sıradan başvuruları başladı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin, bu hamilelik süreci bence daha zor, ne çıkacağını bilmiyorsun ve zor koşullardan geçiyorsun. o yüzden sıkıldıkça, mutlu oldukça birbirimizle paylaşalım da kolay geçsin...Öncelikle bu kararınızdan ötürü tebrik ederim bizler seçilmiş koca yürekli anneleriz küçük illerde sıra çok olmuyor ama yavaş ilerliyor allah yardımcımız olsun beklemek çok zor ben 2016 Ekim ayında başvurdum Aralık ayında onaylandı 18 ocakta ew ziyareti oldu 1 hafta sonra resmi sıra geldi kız 14 erkek 8 diye sonra ben kurumu aradım şubat sonunda erkek 6 kız 12 yani zaten 1 1 buçuk yıl demişti uzmanımız aksi bi durum olmassa biraz hızlı ilerledi sıramız kız bebekte 18 erkek bebek de 12 ile başladık yani iyi bi ilerleme bakalım daha neler olucak hayırlısı olsun ya uzun oldu susamıyom kusura bakma ama buda bi hamilelik dönemi ve insan anlatmak istiyor
Öncelikle bu kararınızdan ötürü tebrik ederim bizler seçilmiş koca yürekli anneleriz küçük illerde sıra çok olmuyor ama yavaş ilerliyor allah yardımcımız olsun beklemek çok zor ben 2016 Ekim ayında başvurdum Aralık ayında onaylandı 18 ocakta ew ziyareti oldu 1 hafta sonra resmi sıra geldi kız 14 erkek 8 diye sonra ben kurumu aradım şubat sonunda erkek 6 kız 12 yani zaten 1 1 buçuk yıl demişti uzmanımız aksi bi durum olmassa biraz hızlı ilerledi sıramız kız bebekte 18 erkek bebek de 12 ile başladık yani iyi bi ilerleme bakalım daha neler olucak hayırlısı olsun ya uzun oldu susamıyom kusura bakma ama buda bi hamilelik dönemi ve insan anlatmak istiyor
Merhaba arkadaşlar... Beklemek çok zor biz de 2. Sıradayız. Gergin hissediyorum yaklaştıkça bu normal mi? Hazırlık yapmadığımız için mi bilmiyorum. Sadece odasını belirleyip boyadık bir de park yatak aldık. Herkes alma bişey gelsin öyle diyor. Kafam çok karışık
Rica ederim ne demek canım aynen öyle paylaşmak çok güzel ve çok özel haklısın zor bi süreç ama sonu mutlu Allahın izni ile tüp bebek gibi değil mesela oldu olmadı tuttu mu başın kaşınsa acaba belirti mi en azından sonu mutlu son Rabbim bir an önce kavuştursun hamile anneleri de kalbiyolojik anneleri de...Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Belittiğiniz gibi bu bekleme sürecinde konuşmak, anlatmak, tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak insanı biraz olsun rahatıyor. Anladığım kadarıyla zaman geçtikçe bekleme süreleri uzuyor. Başka bir arkadaş Eskişehir'den yakın bir zamanda başvurduğunu ve sırasının 45 olduğu söyledi. Umarım biran öne yavrunuza kavuşursunuz. Tekrar teşekkür ederim.
olurmu mutlaka al herşeyini sonra elin ayağın dolanır...sonuçta gelecek bebeğiniz...hamile değilizki aman düşer belki almayalım...olurmu....hem oyalanırsın vakit geçer bence al...ben mevlütte dağıtacaklarıma kadar aldım hazırladımm...bir bebeğim eksik sıranız 2 bişe kalmamışMerhaba arkadaşlar... Beklemek çok zor biz de 2. Sıradayız. Gergin hissediyorum yaklaştıkça bu normal mi? Hazırlık yapmadığımız için mi bilmiyorum. Sadece odasını belirleyip boyadık bir de park yatak aldık. Herkes alma bişey gelsin öyle diyor. Kafam çok karışık
Merhaba arkadaşlar... Beklemek çok zor biz de 2. Sıradayız. Gergin hissediyorum yaklaştıkça bu normal mi? Hazırlık yapmadığımız için mi bilmiyorum. Sadece odasını belirleyip boyadık bir de park yatak aldık. Herkes alma bişey gelsin öyle diyor. Kafam çok karışık
Aminnn. .. teşekkür ederim Şubat 2016... Bu arada geç gördüm geç cevapladım kusura bakmayın.hayırlı olsun zaman hiç anlamadan geçsin. başvuru tarihiniz ne zamandı ?
çok sağol arkadaşım, Allah senin de dileklerini kabul etsin.Arkadaşlar merhaba, bu başlığı ara sıra takip ediyorum. Hayalleri gerçekleşen üyelerin sevincini, bekleyenlerin sabırsızlığını kendi duygularımmış gibi yaşıyorum.
Kimsesiz bir çocuğa anne-baba olma, ona sıcak bir yuva verme ve onu tüm kalbinizle sevme kararlılığınız için cennette ayrı bir yeriniz olduğuna inanıyorum.
İnşallah hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz çocuklarınıza. Her birinize yavrularınızla sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
Güzel haberlerinizi okumak dileğiyle, sevgiler hepinize..
Az daha sabret :) İsmi ne olacak?ayyyy......yok hala haberrrrr....sıra düşmüyor diye üzülüyordum...şimdi sıra bende bebek yokkkkkk...offfff offffff.....benim kız çok nazlı çıktı ...ismini keşke nazlı koysaydım ....artık gellllllllsinnnnnn.......
buğlem olacak inşallah gelirse :)Az daha sabret :) İsmi ne olacak?
Güzel isim anlamı ne pekibuğlem olacak inşallah gelirse :)
internette cenneti müjdelen melek olduğu yazıyor ....ama ne kadar doğru bilmiyorum...bu isim hoşuma gidiyordu değişik geldi bana...ailede kimsedede yok....tek olsun kızımın ismi ailede dedim :)Güzel isim anlamı ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?