- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
Evet mümkün olduğunca erken söylenmeli haklısınız. Ben orta okulda öğrendim sonlarına doğru benim icin geçti. Şoka uğruyor insan. Ama çocukken kolay tolere edılıyor.Ne güzel açıklamışsınız duygularınızı. Evlat edinildiğini erken çağda söylemek gerektiğinin önemi çok iyi bilinmeli.
Ertelenmemeli.
Eski mahallemizde ergenlik çağlarında ve ailesi yerine başka birisi tarafından evlat edinildiğini duyan genç, ne yazık ki o travma ile kendi canına kıymış. O nedenle psikologların önerisinden şaşmamak lazım.
Evet mümkün olduğunca erken söylenmeli haklısınız. Ben orta okulda öğrendim sonlarına doğru benim icin geçti. Şoka uğruyor insan. Ama çocukken kolay tolere edılıyor.
Evet başka türlü olmasi zaten anormal bir sey olurdu:) bakıp büyütmek, endişelenmek, üstüne titremek, evlendirmek, ağlamak.. bunlarsiz anne olunmuyor :)Lisede iken evlat edinildiğini öğrenen bir sınıf arkadaşım ise farklı şehirde olan esas ailesiyle kardeşleriyle de tanışıp ancak kesinlikle onu büyütüp yetiştiren ailesinden ayrılmamıştı.. Vefa duygusu...
Evet evet çok önce derken okul çağından söz ettim dediğiniz gibi olmalı haklısınız. Çünkü ben tesadüf eseri köyden bir arkadaşımızın çocukça pat diye söylemesi ile öğrendim ve hic hoş şekılde sormadım annemeondan duymak isterdim. Gerçi sonrasında duyunca da keske duymasaydım keske sen doğursaydın gibi bir duygu oluşmuştu bende. Cunku annem babam ölünce rahmini aldırmıştı hastalıktan ve bir kesi vardı. Ben hep sorardım ben ordan mı çıktım diye. Böyle üzülmüş gibi evet derdi. Sanırım tek hayal kırıklığım ordan çıkmamış olmak. Kararlı olanlara bol şans diliyorum bence melek onlar ben bile degilim tamamen biyolojik bir sey yasadigim. Tabi onemli ama bence bu kadar degil..
dediğiniz gibi sevgi en önemli şey. Sonsuz sevginiz varsa ve merhamet, asla pişman olmayacaksınız.
Bir bebeği kimin büyüttüğü o kadar yansıyor ki anlatamam.
Öz kardeşlerim var yıllarca kuzen bildiğim.
Huylarımız tavrımız o kadar baska ki sihir gibi sanki.
Ben annemin kızıyım çünkü.
Onlar da sizin olacak :)
Gerçekten cok cok mutlu olurum ben de evladınız olursa mutlaka yazıp haber verinİnşaallah
Benim de bu niyetimin Rabbim gerçekleşmesini nasip ederse hayatımın katma değeri birden tavan yapacak.
Bütün evlat yetiştiren anneler kocaman yürekliler.
Hanimlarrr 1 siraya dusmusuz cok ama ccok heyecanliyim rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun ins
Tesekkurler evet kiz bebekMüthiş bir haber bu çok sevindim sizin adınıza. Kız bebek mi beklyordunuz?
Canim cok sevindim nasıl bir duygudur Rabbim analı babalı buyutsun banada telf.geldi bir hafta yada bir ay içinde geliyormuş meleğim besigi ni aldım bekliyorumherkese günaydın hepinize umut olsun ışık olsun ilk fırsatta yazmak istedim biz perşembe günü kavuştuk ne desem nasıl anlatsam hislerimi şuanda yatağımda minik mücizem kızım hoşgeldin hayatıma sanki hep vardın hayatımda allahım binlerce kere şükürler olsun onu bana layık gördüğün için perşembe sabahı telefonla uyandık erkenden prensesim gelmiş hadi koşun gelin dediler koştuk babasıyla fırladık o an ilk gördüğüm an mest oldum sanki büyülendim aşık oldum ben ona dünyalar güzelim 25 günlük sabredin bekleyin 34 aydaydık dayanacak gücüm kalmamıştı ama diyorumki iyik beklemişim unuttum kucağıma aldığım an hepsini sanki kızımla yeniden doğdum evimize bir güneş doğdu umut olsun herkese lütfen dayanın herşey çok güzel olacak anca vakit bulabildim uyuyor şuan mışıl mışıl cennet kokulum o geçmeyn günler saatler şimdi nasıl geçiyor hangi gün saat kaç yemek yedimmmi uyudummu herşey kızım evimizz dolup taşıyor telefonlara yetişemiyorum dualarım bekleyen herkes için tez günlerde peşpeşe kavussun herkes bizden size kuck dolusu sevgiler
Merhaba meleğinize kavuştunuzmuArkadaşlar az önce telf.geldi sosyal hizmetlerden 1.ci sıraya dusmusum her an gelebilir dediler korku heyecan bu ne allahım nasıl bir duygu
Merhaba.Kız bebek erkek bebek sırası ayrı oluyor.Kuruma gelen bebek sayısına göre değişiyor.yaz aylarında daha çok bebek geliyormuş.sırada çabuk ilerliyor haliyle.tercihe göre değişiyor.Erkek bebeğe göre ,Kız bebekte sıra yavaş ilerliyor.biz izmirden başvuru yaptık.2 3 yılda bebeğinize kavuşursunuz dediler.merhaba arkadaşlar birşey soracaktım benim bir arkadaşım var bugün başvuru yapamaya gitmiş evlatlık edinmek için istanbuldayız bu arada 5-6 yıl sürer çok sıra var demişler bilgisi olan var mı
Merhaba.Kız bebek erkek bebek sırası ayrı oluyor.Kuruma gelen bebek sayısına göre değişiyor.yaz aylarında daha çok bebek geliyormuş.sırada çabuk ilerliyor haliyle.tercihe göre değişiyor.Erkek bebeğe göre ,Kız bebekte sıra yavaş ilerliyor.biz izmirden başvuru yaptık.2 3 yılda bebeğinize kavuşursunuz dediler.
Amin inşallahTeşekkürler inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz
Amin inşallah.Bebeğine kavuşan ve kavuşmak isteyen anneler inşallah bir an önce kavuşursunuz. İşiniz rast gitsin.
Merhaba.Kız bebek erkek bebek sırası ayrı oluyor.Kuruma gelen bebek sayısına göre değişiyor.yaz aylarında daha çok bebek geliyormuş.sırada çabuk ilerliyor haliyle.tercihe göre değişiyor.Erkek bebeğe göre ,Kız bebekte sıra yavaş ilerliyor.biz izmirden başvuru yaptık.2 3 yılda bebeğinize kavuşursunuz dediler.
merhaba arkadaşlar birşey soracaktım benim bir arkadaşım var bugün başvuru yapamaya gitmiş evlatlık edinmek için istanbuldayız bu arada 5-6 yıl sürer çok sıra var demişler bilgisi olan var mı
Yaşım 33.Başvuru yaptığımız da bu yıl başvuru yapan çok az demişlerdi.kriterlere göre değişiyor.mesela kız bebek isteyenler daha çok bekliyor.40 yaşından gün alındığında 1 yaş ve üstü çocuk edinilebliyor.2-3 yıla razı olunmalı anladığım kadarıyla. Daha erken olması büyük şehirlerde mümkün gözükmüyor.
Bu arada yaşınızı öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?