- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
bak simdi, iyi ki burayida takip ediyorum....Kızlar merhaba benim de haftaya ev ziyaretim gerçekleşecek hayırlısıyla, heyecanladım inşallah iyi geçer
he he çaktırmadan ne haltlar karıştırıyorum ben :) sağol arkadaşım, sıraya girdik çoktan, sıraya giriliyor sonra eve ziyarete geliyorlar şekerim pancarım benimbak simdi, iyi ki burayida takip ediyorum....
haftaya hemde...nasil sevindim senin adina...ne diyecegimi bilemedim...Rabbim gonlune gore versin insallahh..cok heyecanlandim birden...ondan sonrada siraya gireceksiniz degil mi...hadi hayirlisi....
he he çaktırmadan ne haltlar karıştırıyorum ben :) sağol arkadaşım, sıraya girdik çoktan, sıraya giriliyor sonra eve ziyarete geliyorlar şekerim pancarım benim
Kocaeli için yavaş ilerliyor derler... Sıram 20 lerde olacak... Ozaman 6 ayda gelir herhaldeAnkarada sıralar pek fena.. 1 yılda 30 kız bebek yerleşmiş.. 1,5 yıldır bekliyoruz zaten, böyle giderse 2.5 yıl daha bekleyeceğiz..((
düşünceleriniz için çok teşekkürler:) asıl biz çok şanslı olacağız onların anne ve babaları olabileceğimiz için:)Forumun bu bolumunu yeni farkettim ve baya bir sayfa okudum. Sizler harika insanlarsiniz arkadaslar Allah insallah hepinizin gonlune gore versin. Tez vakitte kavusun minin yavrulariniza. Bu dunyaya gelmis anneleri tarafindan terkedilmis veya bir sekilde yalniz kalmis o minik bebeklerin en buyuk sansi sizsiniz. Yazdiklarinizi okurken cok duygulandim ve yazmak istedim.
herkese günaydın hepinize umut olsun ışık olsun ilk fırsatta yazmak istedim biz perşembe günü kavuştuk ne desem nasıl anlatsam hislerimi şuanda yatağımda minik mücizem kızım hoşgeldin hayatıma sanki hep vardın hayatımda allahım binlerce kere şükürler olsun onu bana layık gördüğün için perşembe sabahı telefonla uyandık erkenden prensesim gelmiş hadi koşun gelin dediler koştuk babasıyla fırladık o an ilk gördüğüm an mest oldum sanki büyülendim aşık oldum ben ona dünyalar güzelim 25 günlük sabredin bekleyin 34 aydaydık dayanacak gücüm kalmamıştı ama diyorumki iyik beklemişim unuttum kucağıma aldığım an hepsini sanki kızımla yeniden doğdum evimize bir güneş doğdu umut olsun herkese lütfen dayanın herşey çok güzel olacak anca vakit bulabildim uyuyor şuan mışıl mışıl cennet kokulum o geçmeyn günler saatler şimdi nasıl geçiyor hangi gün saat kaç yemek yedimmmi uyudummu herşey kızım evimizz dolup taşıyor telefonlara yetişemiyorum dualarım bekleyen herkes için tez günlerde peşpeşe kavussun herkes bizden size kuck dolusu sevgiler
Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin, gözün aydın. Şu anki mutluluğun paha biçilemez olmalı :)herkese günaydın hepinize umut olsun ışık olsun ilk fırsatta yazmak istedim biz perşembe günü kavuştuk ne desem nasıl anlatsam hislerimi şuanda yatağımda minik mücizem kızım hoşgeldin hayatıma sanki hep vardın hayatımda allahım binlerce kere şükürler olsun onu bana layık gördüğün için perşembe sabahı telefonla uyandık erkenden prensesim gelmiş hadi koşun gelin dediler koştuk babasıyla fırladık o an ilk gördüğüm an mest oldum sanki büyülendim aşık oldum ben ona dünyalar güzelim 25 günlük sabredin bekleyin 34 aydaydık dayanacak gücüm kalmamıştı ama diyorumki iyik beklemişim unuttum kucağıma aldığım an hepsini sanki kızımla yeniden doğdum evimize bir güneş doğdu umut olsun herkese lütfen dayanın herşey çok güzel olacak anca vakit bulabildim uyuyor şuan mışıl mışıl cennet kokulum o geçmeyn günler saatler şimdi nasıl geçiyor hangi gün saat kaç yemek yedimmmi uyudummu herşey kızım evimizz dolup taşıyor telefonlara yetişemiyorum dualarım bekleyen herkes için tez günlerde peşpeşe kavussun herkes bizden size kuck dolusu sevgiler
Hadi ya evlatlık edinmek te zor dinen araştırdım evlatlık kendi evladım olmuyormus 18 yaşını doldurunca kız olursa erkeğe haram erkek alırsan bayana haram oluyormuş evlatlık almak isteyen kişi aldığı çocuk kizsa erkek tarafının kız kardeşi emzirirse haram olmuyormus eğer erkekle alan bayanın kız kardeşi emzirirse haram kılınmiyormus birde bu nim öz çocuğum demek dinen yasakmis onun evlatlık olduğunu bakmak Için aldığını kabullenmek gerekiyormuş bir hoca söyledi kafam karisti böyle söyleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?