Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar merhaba benim de haftaya ev ziyaretim gerçekleşecek hayırlısıyla, heyecanladım inşallah iyi geçer
bak simdi, iyi ki burayida takip ediyorum....
haftaya hemde...nasil sevindim senin adina...ne diyecegimi bilemedim...Rabbim gonlune gore versin insallahh..cok heyecanlandim birden...ondan sonrada siraya gireceksiniz degil mi...hadi hayirlisi....

bak simdi, iyi ki burayida takip ediyorum....
haftaya hemde...nasil sevindim senin adina...ne diyecegimi bilemedim...Rabbim gonlune gore versin insallahh..cok heyecanlandim birden...ondan sonrada siraya gireceksiniz degil mi...hadi hayirlisi....
he he çaktırmadan ne haltlar karıştırıyorum ben :) sağol arkadaşım, sıraya girdik çoktan, sıraya giriliyor sonra eve ziyarete geliyorlar şekerim pancarım benim

Ankarada sıralar pek fena.. 1 yılda 30 kız bebek yerleşmiş.. 1,5 yıldır bekliyoruz zaten, böyle giderse 2.5 yıl daha bekleyeceğiz.. ((

Su gibi akıp gitsin sıran inşallah. Ben daha beklemedeyim 10.aya girdim hala ne gelen var ne giden , ne arayan var ne de soran.

ankarada olanlara çok üzüldüm gerçekten izmir de bu aralar fena biz de 2 yılı bitirdik kız bebekte... hala sıra 13... dinle ilgili yazan arkadaşa bişey demek istemiyorum artık zaten herkes gerekeni demiş... herkesin kendi düşüncesi uygun bulmuyorsa zaten evladım diye bakamaz o yüzden de bizimle aynı duyguyu paylaşması da beklenemez kendi çevremiz bile paylaşmıyorken üstelik çoğunlukla.. ama sadece şunu demek istiyorum burdaki kimse sadece kendi derdi olduğunu düşünmüyor zaten de bu da bir dert değil çok şükür başka yolunu bulduk anne olabilmek için ve evet hem de müslüman bir ülkede... nie ikişer üçer almıyorsunuz demiş ya arkadaşım bakacak imkanım benim bu kadar allah verseydi 3 tane tabi ki bakacaktım nolursa olsun ama madem böyle bir şansım oldu biri için varımı yoğumu maddi manvei vereyim bakamayacağımı bile bile nie 2 tane alayım allah ilerde imkan verir yine bir evladım daha olur belki. yurtdışına gelince emin ol bunları buraki çoğu insan düşünüp araştırmıştır. benim gibi... afrika hindistan çok araştırdım süre olarak da daha kısa evet lakin onun için de para lazım oralara gidip gelmek kalmak gerekecek zamanlar olacağını öğrendik kusura bakma ama o kadar param maalesef yok keşke olsaydı bi Angeline Jolie de ben olurudm 6 tane evladımla.. bunlar hep kısmet herkesin imkanı dahilinde oyützen kimse kimseyi yargılamasın isterim inşallah da allah herkesin gönlüne göre versin

Forumun bu bolumunu yeni farkettim ve baya bir sayfa okudum. Sizler harika insanlarsiniz arkadaslar Allah insallah hepinizin gonlune gore versin. Tez vakitte kavusun minin yavrulariniza. Bu dunyaya gelmis anneleri tarafindan terkedilmis veya bir sekilde yalniz kalmis o minik bebeklerin en buyuk sansi sizsiniz. Yazdiklarinizi okurken cok duygulandim ve yazmak istedim.

düşünceleriniz için çok teşekkürler:) asıl biz çok şanslı olacağız onların anne ve babaları olabileceğimiz için:)

Kavuşma haberi yok mu kızlar? Bir umut ışığı arar olduk

herkese günaydın hepinize umut olsun ışık olsun ilk fırsatta yazmak istedim biz perşembe günü kavuştuk ne desem nasıl anlatsam hislerimi şuanda yatağımda minik mücizem kızım hoşgeldin hayatıma sanki hep vardın hayatımda allahım binlerce kere şükürler olsun onu bana layık gördüğün için perşembe sabahı telefonla uyandık erkenden prensesim gelmiş hadi koşun gelin dediler koştuk babasıyla fırladık o an ilk gördüğüm an mest oldum sanki büyülendim aşık oldum ben ona dünyalar güzelim 25 günlük sabredin bekleyin 34 aydaydık dayanacak gücüm kalmamıştı ama diyorumki iyik beklemişim unuttum kucağıma aldığım an hepsini sanki kızımla yeniden doğdum evimize bir güneş doğdu umut olsun herkese lütfen dayanın herşey çok güzel olacak anca vakit bulabildim uyuyor şuan mışıl mışıl cennet kokulum o geçmeyn günler saatler şimdi nasıl geçiyor hangi gün saat kaç yemek yedimmmi uyudummu herşey kızım evimizz dolup taşıyor telefonlara yetişemiyorum dualarım bekleyen herkes için tez günlerde peşpeşe kavussun herkes bizden size kuck dolusu sevgiler

Gözün aydınnnn canım
Allahım evinin yuvanın mutluluğunu hep daim kılsın. Yavrunuzla bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın.
O kadar sevindim ki inan, senin haberinle birlikte içimde umut filizleri yeniden yeşerdi. Ankarada uzun zamandır hareket yoktu. Darısı inşallah bana ve tüm bekleyenlere. Aramızda 6 ay var inşallah kışa bana da müjdeli haber gelir.

Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin, gözün aydın. Şu anki mutluluğun paha biçilemez olmalı :)
Senden bir ricam olacak ;Emzirme deneyimin olursa buraya yazar mısın?

Oh bee sonunda güzel bir haber. Gözünüz aydın olsun , miniğinizle birlikte çook güzel bir hayat diliyorum size. Darısı biz bekleyenlere olsun kısa zamanda inşallah.

Öncelıkle sunun altını cızeyım EVLATLIK DEGIL evladın lıkı olmaz evlat evlattır sız zaten bu dusuncedeysenız lutfen evlat edınmeyınız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…