- 13 Kasım 2014
- 220
- 330
- 303
- 41
Bu ne güzel haber çok mutlu olun inşallahMerhaba arkadaşlar 2025 başında ben de oğluma kavuştum sonunda, 6 ay nasıl geçti inanın bilemedim ,ancak yazabiliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne güzel haber çok mutlu olun inşallahMerhaba arkadaşlar 2025 başında ben de oğluma kavuştum sonunda, 6 ay nasıl geçti inanın bilemedim ,ancak yazabiliyorum
inşallah bir gün bizde böyle hikayemizi paylaşırız bebeğinizle mutluluklar bravo valla hemde bekar anne kendiniz mi bakıyorsunuz çok mutlu oldum adınıza hep böyle mutlu olun yavrunuzlaSeve seve anlatırım,oğlumu 3.5 yıl bekledim,şeklini hayal etmedim ama ruhunu hayal ederek 3,4 yıl geçirdim,bekar bir anneyim. Uzun zaman 2. Sırada kaldıktan sonra Birgün Çalıştığım kurumun yöneticisine gidip durumunu,uzun süredir bebek beklediğimi ve artık yaklaştığını ilettim, odadan çıktım ve telefon geldi,19 günlük bir bebeğim olmuştu,ertesi sabah 09:00 da almam isteniyordu. Bayılacsk gi i oldum,ağladım,koştum ,deli gibi tüm arkadaşlarıma telefon ettim,zaten annem yanımdaydı, uyuyamadık o gece. Ertesi sabah Antalya turuncu kodlu afet uyarısı vermişken gittik oğlumu aldık,bir insana hayalpnden öte bir güzelliği kucağına verdiklerinde ,hayran hayran bakıp sadece korku hissedebiliyormuş. Nasıl koruyacağım korkusu geldi ama sonra annelik içgüdüsü devreye girdi ve 7. Aydayız, sağlıkla,mutlulukla. Darısı bekleyen kalben annelerimizin başına. Hiç korkmayın, kucağınızdaki varlığı öyle güzel koruyacak,sevecek, büyüteceksiniz ki kendiniz bile inanayacaksanız. Biz çok güçlüyüz ve bebeklerimiz de sevgiyi en çok gakedenler hanımlar. sevgilerimle
Allah saglıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bekleyen hepimize bian önce inşallah.Seve seve anlatırım,oğlumu 3.5 yıl bekledim,şeklini hayal etmedim ama ruhunu hayal ederek 3,4 yıl geçirdim,bekar bir anneyim. Uzun zaman 2. Sırada kaldıktan sonra Birgün Çalıştığım kurumun yöneticisine gidip durumunu,uzun süredir bebek beklediğimi ve artık yaklaştığını ilettim, odadan çıktım ve telefon geldi,19 günlük bir bebeğim olmuştu,ertesi sabah 09:00 da almam isteniyordu. Bayılacsk gi i oldum,ağladım,koştum ,deli gibi tüm arkadaşlarıma telefon ettim,zaten annem yanımdaydı, uyuyamadık o gece. Ertesi sabah Antalya turuncu kodlu afet uyarısı vermişken gittik oğlumu aldık,bir insana hayalpnden öte bir güzelliği kucağına verdiklerinde ,hayran hayran bakıp sadece korku hissedebiliyormuş. Nasıl koruyacağım korkusu geldi ama sonra annelik içgüdüsü devreye girdi ve 7. Aydayız, sağlıkla,mutlulukla. Darısı bekleyen kalben annelerimizin başına. Hiç korkmayın, kucağınızdaki varlığı öyle güzel koruyacak,sevecek, büyüteceksiniz ki kendiniz bile inanayacaksanız. Biz çok güçlüyüz ve bebeklerimiz de sevgiyi en çok gakedenler hanımlar. sevgilerimle
Ne güzel sizin gibi bir anneye sahip oğlunuz çok mutlu olun inşallahSeve seve anlatırım,oğlumu 3.5 yıl bekledim,şeklini hayal etmedim ama ruhunu hayal ederek 3,4 yıl geçirdim,bekar bir anneyim. Uzun zaman 2. Sırada kaldıktan sonra Birgün Çalıştığım kurumun yöneticisine gidip durumunu,uzun süredir bebek beklediğimi ve artık yaklaştığını ilettim, odadan çıktım ve telefon geldi,19 günlük bir bebeğim olmuştu,ertesi sabah 09:00 da almam isteniyordu. Bayılacsk gi i oldum,ağladım,koştum ,deli gibi tüm arkadaşlarıma telefon ettim,zaten annem yanımdaydı, uyuyamadık o gece. Ertesi sabah Antalya turuncu kodlu afet uyarısı vermişken gittik oğlumu aldık,bir insana hayalpnden öte bir güzelliği kucağına verdiklerinde ,hayran hayran bakıp sadece korku hissedebiliyormuş. Nasıl koruyacağım korkusu geldi ama sonra annelik içgüdüsü devreye girdi ve 7. Aydayız, sağlıkla,mutlulukla. Darısı bekleyen kalben annelerimizin başına. Hiç korkmayın, kucağınızdaki varlığı öyle güzel koruyacak,sevecek, büyüteceksiniz ki kendiniz bile inanayacaksanız. Biz çok güçlüyüz ve bebeklerimiz de sevgiyi en çok gakedenler hanımlar. sevgilerimle
niye yanlış anlayaım ki, 4 dosya vardı biri kalp ameliyatı olmuş 2 aylıkken sürekli kalp dr gidecek kontrollerde, diğer dosyadaki annesi cüce genetik belki çocukta olur dediler, 3. dosya baya içici yani ne içtiyse bebek nörolojik olarak tedavi altında olacak uzun yıllar, son dosyadaki bebekte kalpten akciğere giden damar çok dar o yüzden solunum sıkıntısı olabilir dediler, bizde görmediğimiz için hakkımız yanmadı ama görseniz bana puset ve biberon getirin dediler deli gibi elimizde ve boş ayrıldık çok kötü bir gündü evraklarımızı tazeledik onların üzerinden geçtik 2-3 haftaya ararız dediler ağsutos gibi sanırım ama arkama bile bakmadın nedense çünkü bunları telefonda söyleyebilirlerdi oraya gidip boş dönmek insanı baya yıpratıyor öyle bir şey yaşadık umarım bir daha ki sefere sağlıkla bebeğimiz kucağımızda evimize gideriz süreç zor ama 3 yıl olmak üzere dünkü kadar üzülmedim bu süreçte allah yardım etsin bu yol baş koyanlara
bizde çok üzüldük o günden beri kendime gelemedim ama taktir edersiniz ki sağlıksız bebek bakımı maddi manevi zor süreçler allah yardım etsin çocuklar ortada kalmıyor devlet bakıyormuş bu biraz rahatlattıBen bebeklere çok üzüldüm ya
Anne şefkatine ihtiyaç duydukları dönemdeler. Onları da steyen birileri çıkar ve gözü gibi bakaflar inşallah
Sizin de sağlıklı bebek istemek hakkınız. Umarım gönlünüze göre okur her şey.
ah bekliyoruz bizde ilk sıralardayız her an telefonumuz çalar dediler dün eşim aradı, sizin sıranız kaçta ağustosta güzel haberler alalım inşallah sağlıkla en önemlisiYok mu şöyle kavusanlar güncel sırasını öğrenenler ... Güzel haberlere ihtiyacimiz var![]()
Bir an evvel o güzel haberi alın inşaallah siz evladiniza kavustugunuz için mutlu olun bizlerde mutlulugunuza ortak olalımah bekliyoruz bizde ilk sıralardayız her an telefonumuz çalar dediler dün eşim aradı, sizin sıranız kaçta ağustosta güzel haberler alalım inşallah sağlıkla en önemlisi
malesef eşime sırayı söylememişler ilk sıradasınız demiş aranacaklar listesinde en son 5-6 falandı aradığımdaBir an evvel o güzel haberi alın inşaallah siz evladiniza kavustugunuz için mutlu olun bizlerde mutlulugunuza ortak olalımHaziran'da 64 tu daha aramadim ay sonu aramayi düşünüyorum ... Siz güncel siranizi biliyormusunuz belki kendime bir pay çıkarırım
![]()
Olsun bu haberde güzel tez vakitte telefonunuz calsin inşaallahmalesef eşime sırayı söylememişler ilk sıradasınız demiş aranacaklar listesinde en son 5-6 falandı aradığımda
amin sağlıkla inşallah hepimiz kavuşalım bebelerimizeOlsun bu haberde güzel tez vakitte telefonunuz calsin inşaallah![]()