• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş🙏🙏🙏🙏

merhaba kızlar herkes iyidir umarım.
dabalak dabalak çok alakasız bi şekilde seni gördüm rüyamda bebişin geliyodu. seni hiç tanımıyorum ama kucanda çocuk vardı. oglum geldi diyip durdun.

hiç tanımadıgım bi insanı nasıl rüyamda gördüm o da ayrı bi mesele tabi :KK45::KK45:
Merhaba, kalbin ne kadarda temizmiş🙏🙏🙏

• Beğen
Reactions: Akc
Merhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş🙏🙏🙏🙏
Sana ne kadar mutlu olduğumu anlatamam en kısa zamanda bizlere ayrıntıları yaz lütfen oglun ne kadarlık buluşma anınız hepsini çok merak ediyorum❤️❤️❤️

Valla şöyle bebişim uyuyor şu anda bize geldiğinin ertesi günü 3 ay olmuştu minnak geldi bebeğim 4 ayımıza az kaldı valla kavuşma anı hayal gibi bir şeydi oldukça güzeldi yaşayınca anlayacaksınız her kavışma farklı heyecan oğlum çok güzel o kadar çabuk alıştık.ki.birbirimize sanki ben doğurmuşum yavrumu allahım en kısa zamamda bekleyen aileler kavuşsun yavrusuna🙏🙏🙏 o yatak şu anda dolu hayaller gerçek oldu🙏🙏

Valla şöyle bebişim uyuyor şu anda bize geldiğinin ertesi günü 3 ay olmuştu minnak geldi bebeğim 4 ayımıza az kaldı valla kavuşma anı hayal gibi bir şeydi oldukça güzeldi yaşayınca anlayacaksınız her kavışma farklı heyecan oğlum çok güzel o kadar çabuk alıştık.ki.birbirimize sanki ben doğurmuşum yavrumu allahım en kısa zamamda bekleyen aileler kavuşsun yavrusuna🙏🙏🙏 o yatak şu anda dolu hayaller gerçek oldu🙏🙏
Ayyy hep hep hep hep hep böyle mutlu olun inşaallah ❤️ ❤️ ❤️ umarım hepimiz en kısa zamanda bu duygulari yaşarız .... Evladiniza anın tadını cikarin ❤️❤️❤️

yaaaaa nasıl sevindim anlatamam. hayırla saglıkla büyütün inşallah. darısı bekleyen herkese inşallah

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi darısı biz bekleyenlerin başına inşallah 🥰🙏🏻

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Yarın kurumdan ev ziyaretine gelecekler, bugün arayıp haber verdiler. Bizim sosyal danışmanımız Leyla Hanım. İstanbul'da henüz ev ziyaretine gelinmemişler için ziyaret bittikten sonra detaylı yazarım nasıl geçtiğini.

Yarın kurumdan ev ziyaretine gelecekler, bugün arayıp haber verdiler. Bizim sosyal danışmanımız Leyla Hanım. İstanbul'da henüz ev ziyaretine gelinmemişler için ziyaret bittikten sonra detaylı yazarım nasıl geçtiğini.
Selamlar ziyaret nasıl geçti?

• Beğen
Reactions: Akc
Back
X