• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Yaş konusunda da eşlerden kimin yaşı küçük ise onu baz alıyorlar bizde benim yaşım küçüktü eşime göre ondan dolayı benim yaşıma uygun olan yaş gurubuna dahil olmuştuk haberiniz olsun arkadaslar

Hayırlı sağlıklı musmutlu bir yaşam geçirin inşallah yavrunuzla. Listede Mayıs 2024 görünüyor başvurunuz 1,5 senede kavuşmuşsunuz ne kadar güzel, burada 3 yılı geçenleri okuyunca çok moralim bozuluyordu.
Teşekkür ederim 2.5 yıl sürdü kavuşma süremiz

merhaba
45 yaşındayım ve evlat edınmek ıcın kuruma ilk kayıt e devletten yaptık
mınığın de bızım de hakkımızda hayırlısı

ben birşey sormak istiyorum
biz 2,5 3 yas bır minik evladımız olsun istiyoruz.
ben calısıyorum
annem bıze cok yakın oturuyor
surec ıyı gıderde yavrumuzun bıze gelmesı onaylanırsa annemın gun içinde bakması sorun olur mu kurum ıcın
Merhaba hayırlı olsun sizin için. e devletteki başvuruları dikkate almıyorlar bildigim kadarıyla. baglı oldugunuz ildeki müdürlüğe randevu alıp gitmeniz gerekiyor. e devletten bekleyerek vakit kaybetmeyin bence

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Tem.24İZMİRKız
esseesEyl.24İZMİRKız/Erkek
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
AkcİSTANBUL
durnaaslanEyl.25DÜZCEKız
YasbelEyl.25İSTANBULKız
40 oldumEyl.25Koruyucu Aile
whitenaTem.25MANİSAKız
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız
selinkaMar.21UŞAKErkek
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
xMASALxMar.20HATAYKız
ezossMar.22ANTALYAErkek
dabalakTem.22İSTANBULErkek
ilkay--May.24İZMİRErkek:nazar:

Teşekkür ederim 2.5 yıl sürdü kavuşma süremiz
Merhaba güzel anne hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum evladınız la şimdi sizdende kavuşma anı hikayesini tüm arkadaşlarım adına dinlemek istiyorum bu hikayeyi farklı kişilerden dinleseklte hiç bikmiyoruz çünkü sonu cokkkk mutlu sonla bitiyor çok şükür bekliyoruz ☺️

Merhaba hayırlı olsun sizin için. e devletteki başvuruları dikkate almıyorlar bildigim kadarıyla. baglı oldugunuz ildeki müdürlüğe randevu alıp gitmeniz gerekiyor. e devletten bekleyerek vakit kaybetmeyin bence
Merhabalar evet kurumla irtibata geçip randevu almanız süreci hızlandırır.
İkinci sorunuza ise eğer bakmasına engel herhangi bir durum yoksa sorun olmuyor.zaten görüşmelerde o konuları görüşüp bakacak kişi ile ilgili de birkaç evrak istiyor kurum.

Hanımlar bir ara bu sayfadan ayrılmayan biriydim. yıllar sonra tekrar ziyaret etmek istedim ve aynı heyecanı tekrar yaşadım.
Sadece şunu söylemek istiyorum beklediğiniz, gün saydığınız, sabır çektiğiniz bu günlere fazlasıyla değiyor. Dünyanız hayal ettiğinizden de güzel şekilde aydınlanıyor. 🥰
Kavuşan annelere Allah evlatlarıyla birlikte nice yıllar nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun..hergünün tadını çıkarın çok çabuk büyüyorlar ☺️
Sıra bekleyenlere de Allahım tez zamanda süpriz bir şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Ne zaman sıra gelecek diye gece gündüz sayfadan çıkmazken şimdi okul derdine düştük 😉

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
VerdaOca.22ANTALYAKız
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
Asl11Tem.24İZMİRKız
esseesEyl.24İZMİRKız/Erkek
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
AkcİSTANBUL
durnaaslanEyl.25DÜZCEKız
YasbelEyl.25İSTANBULKız
40 oldumEyl.25Koruyucu Aile
whitenaTem.25MANİSAKız
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız
selinkaMar.21UŞAKErkek
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
xMASALxMar.20HATAYKız
ezossMar.22ANTALYAErkek
dabalakTem.22İSTANBULErkek
ilkay--May.24İZMİRErkek
feyzaumranEki.21ANKARAKız :nazar:

Hanımlar bir ara bu sayfadan ayrılmayan biriydim. yıllar sonra tekrar ziyaret etmek istedim ve aynı heyecanı tekrar yaşadım.
Sadece şunu söylemek istiyorum beklediğiniz, gün saydığınız, sabır çektiğiniz bu günlere fazlasıyla değiyor. Dünyanız hayal ettiğinizden de güzel şekilde aydınlanıyor. 🥰
Kavuşan annelere Allah evlatlarıyla birlikte nice yıllar nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun..hergünün tadını çıkarın çok çabuk büyüyorlar ☺️
Sıra bekleyenlere de Allahım tez zamanda süpriz bir şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Ne zaman sıra gelecek diye gece gündüz sayfadan çıkmazken şimdi okul derdine düştük 😉

Neee okul mu :) Daha dün gibi ya burda hep birlikte sıra bekleyişimiz zaman nasıl hızlı geçiyor. Biz de 3 yaşa gireceğiz, gerçekten her anın tadı başka bekleyiş heyecanımızı bile özlüyorum :)

Back
X