- 17 Nisan 2021
- 4
- 5
- 36
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 8 Eylül kız bebek İstanbul cnm ev ziyareti oldu mu sizinEylül 2025 düzce kız bebek![]()
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | |
ilkay-- | May.24 | İZMİR | Erkek | |
Asl11 | Tem.24 | İZMİR | Kız | |
essees | Eyl.24 | İZMİR | Kız/Erkek | |
Kalbiyolojikanneadayı | Kas.24 | İZMİR | Kız | |
Sudesude09 | Kas.24 | AYDIN | ||
su ada | Oca.25 | Eskişehir | ||
Akc | İSTANBUL | |||
durnaaslan | Eyl.25 | DÜZCE | Kız | |
Yasbel | Eyl.25 | İSTANBUL | Kız | |
40 oldum | Eyl.25 | Koruyucu Aile | ||
whitena | Tem.25 | MANİSA | Kız | |
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
xMASALx | Mar.20 | HATAY | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Erkek | |
19 Eylül bizim ev ziyareti olmadı daha 15 gün içinde olacak habersiz gelicez dedilerBende 8 Eylül kız bebek İstanbul cnm ev ziyareti oldu mu sizin
Habersiz mi, çok garipmiş evde hazır olda onları mı bekleyecekmişsiniz. Bize bir gün önceden haber verdiler.19 Eylül bizim ev ziyareti olmadı daha 15 gün içinde olacak habersiz gelicez dediler
Evet bana da çok garip geldi tekrar tekrar sordum geldiğimizde geldik die haber veriyoruz dedilerHabersiz mi, çok garipmiş evde hazır olda onları mı bekleyecekmişsiniz. Bize bir gün önceden haber verdiler.
Neyse 15 gün içinde demişler en azından süre belli gibi, o sürelerde her an misafir gelecekmiş gibi olursunuz sonra da biter. Bize de Kasım da gelirim demişti, sonra bu ay başında yarın müsait misiniz diye aradı, mecbur müsaitiz dedim. Çalıştığım için çok hazırlıklı değildim ama yapacak bir şey yoktu.Evet bana da çok garip geldi tekrar tekrar sordum geldiğimizde geldik die haber veriyoruz dediler
Bana önceden arayacağız dedi19 Eylül bizim ev ziyareti olmadı daha 15 gün içinde olacak habersiz gelicez dediler
Hayırlı olsun . Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Biz kavuştuk arkadaşlar darısı başıniza
hayir sorun olmaz. zaten anne baba calisiyorsa ya neneler bakar ya bakici. sorun olacak bir konu degil.merhaba
45 yaşındayım ve evlat edınmek ıcın kuruma ilk kayıt e devletten yaptık
mınığın de bızım de hakkımızda hayırlısı
ben birşey sormak istiyorum
biz 2,5 3 yas bır minik evladımız olsun istiyoruz.
ben calısıyorum
annem bıze cok yakın oturuyor
surec ıyı gıderde yavrumuzun bıze gelmesı onaylanırsa annemın gun içinde bakması sorun olur mu kurum ıcın
çok tesekkur ederım yahayir sorun olmaz. zaten anne baba calisiyorsa ya neneler bakar ya bakici. sorun olacak bir konu degil.
bir de evlat edinmek de bir bebek sahibi olma cesididir ve 8 haftalik izin sureniz olur.
o hakkınızı da kullanirsiniz ilk zamanlar (cocugun 3 yaşını doldurmamis olma sarti var ama. bunu da belirteyim)
Umarım eşiniz sizden küçüktür, çünkü bana 44 yaşınızdan gün aldığınızda 1-3 yaş sırasına girersiniz dediler. Dedim 46 yaşıma geldiğimde ya bana sıra gelmezse diye sorduğumda ise, o yüzden koruyucu aileliği de düşünün dediler. Gerçi başvuru için gittiğinizde bunları size de söyleyeceklerdir. E devletten yapılan başvurulara dönüş olmayabiliyor bir an önce kuruma giderek başvuru yapın. Hangi ildesiniz?çok tesekkur ederım ya
aklıma cok takılmıstı bu konu
ıcım rahatladı
uzun ama guzel bır surec bızı beklıyor ınsallah
Hayırlı sağlıklı musmutlu bir yaşam geçirin inşallah yavrunuzla. Listede Mayıs 2024 görünüyor başvurunuz 1,5 senede kavuşmuşsunuz ne kadar güzel, burada 3 yılı geçenleri okuyunca çok moralim bozuluyordu.Biz kavuştuk arkadaşlar darısı başıniza
ben 80 doğumluyum eşim 81 doğumluUmarım eşiniz sizden küçüktür, çünkü bana 44 yaşınızdan gün aldığınızda 1-3 yaş sırasına girersiniz dediler. Dedim 46 yaşıma geldiğimde ya bana sıra gelmezse diye sorduğumda ise, o yüzden koruyucu aileliği de düşünün dediler. Gerçi başvuru için gittiğinizde bunları size de söyleyeceklerdir. E devletten yapılan başvurulara dönüş olmayabiliyor bir an önce kuruma giderek başvuru yapın. Hangi ildesiniz?
bursa dayız bızben 80 doğumluyum eşim 81 doğumlu
biz 2..2,5 yas dıye nıyet ettık ama kaç olursa başımız ustune artık
gittik kuruma
8.ayda başvuranları çağırıyolarmıs
bizim basvuruya baktılar 9.ay sıkıntı yok arıcaz dedıler
Bursa da sıralar çabuk ilerliyor diye duymuştum, inşallah siz de 1 yıl içinde evladınıza kavuşursunuz.bursa dayız bız
isteyen herkesin işleri su gibi geçsin gitsinBursa da sıralar çabuk ilerliyor diye duymuştum, inşallah siz de 1 yıl içinde evladınıza kavuşursunuz.