• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız
VerdaOca.22ANTALYAKız
baramanyaMar.22ANKARAKız
omrum06Nis.22ANKARAKız
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız
Gunes gibiOca.23TRABZONKız
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek
TbursaNis.23BURSAKız
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız
Cnm0618May.23ANKARAKız
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek
fatosshrAra.23İSTANBULKız
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek
B kuzum AŞub.24İZMİRKız
ilkay--May.24İZMİRErkek
Asl11Tem.24İZMİRKız
esseesEyl.24İZMİRKız/Erkek
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız
Sudesude09Kas.24AYDIN
su adaOca.25Eskişehir
AkcİSTANBUL
durnaaslanEyl.25DÜZCEKız
YasbelEyl.25İSTANBULKız
40 oldumEyl.25Koruyucu Aile
whitenaTem.25MANİSAKız
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKızKoruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız
selinkaMar.21UŞAKErkek
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek
melekomerelifKas.21İSTANBULKız
xMASALxMar.20HATAYKız
ezossMar.22ANTALYAErkek
dabalakTem.22İSTANBULErkek

Evet bana da çok garip geldi tekrar tekrar sordum geldiğimizde geldik die haber veriyoruz dediler
Neyse 15 gün içinde demişler en azından süre belli gibi, o sürelerde her an misafir gelecekmiş gibi olursunuz sonra da biter. Bize de Kasım da gelirim demişti, sonra bu ay başında yarın müsait misiniz diye aradı, mecbur müsaitiz dedim. Çalıştığım için çok hazırlıklı değildim ama yapacak bir şey yoktu.

merhaba
45 yaşındayım ve evlat edınmek ıcın kuruma ilk kayıt e devletten yaptık
mınığın de bızım de hakkımızda hayırlısı

ben birşey sormak istiyorum
biz 2,5 3 yas bır minik evladımız olsun istiyoruz.
ben calısıyorum
annem bıze cok yakın oturuyor
surec ıyı gıderde yavrumuzun bıze gelmesı onaylanırsa annemın gun içinde bakması sorun olur mu kurum ıcın

merhaba
45 yaşındayım ve evlat edınmek ıcın kuruma ilk kayıt e devletten yaptık
mınığın de bızım de hakkımızda hayırlısı

ben birşey sormak istiyorum
biz 2,5 3 yas bır minik evladımız olsun istiyoruz.
ben calısıyorum
annem bıze cok yakın oturuyor
surec ıyı gıderde yavrumuzun bıze gelmesı onaylanırsa annemın gun içinde bakması sorun olur mu kurum ıcın
hayir sorun olmaz. zaten anne baba calisiyorsa ya neneler bakar ya bakici. sorun olacak bir konu degil.
bir de evlat edinmek de bir bebek sahibi olma cesididir ve 8 haftalik izin sureniz olur.
o hakkınızı da kullanirsiniz ilk zamanlar (cocugun 3 yaşını doldurmamis olma sarti var ama. bunu da belirteyim)

hayir sorun olmaz. zaten anne baba calisiyorsa ya neneler bakar ya bakici. sorun olacak bir konu degil.
bir de evlat edinmek de bir bebek sahibi olma cesididir ve 8 haftalik izin sureniz olur.
o hakkınızı da kullanirsiniz ilk zamanlar (cocugun 3 yaşını doldurmamis olma sarti var ama. bunu da belirteyim)
çok tesekkur ederım ya
aklıma cok takılmıstı bu konu
ıcım rahatladı
uzun ama guzel bır surec bızı beklıyor ınsallah

çok tesekkur ederım ya
aklıma cok takılmıstı bu konu
ıcım rahatladı
uzun ama guzel bır surec bızı beklıyor ınsallah
Umarım eşiniz sizden küçüktür, çünkü bana 44 yaşınızdan gün aldığınızda 1-3 yaş sırasına girersiniz dediler. Dedim 46 yaşıma geldiğimde ya bana sıra gelmezse diye sorduğumda ise, o yüzden koruyucu aileliği de düşünün dediler. Gerçi başvuru için gittiğinizde bunları size de söyleyeceklerdir. E devletten yapılan başvurulara dönüş olmayabiliyor bir an önce kuruma giderek başvuru yapın. Hangi ildesiniz?

Umarım eşiniz sizden küçüktür, çünkü bana 44 yaşınızdan gün aldığınızda 1-3 yaş sırasına girersiniz dediler. Dedim 46 yaşıma geldiğimde ya bana sıra gelmezse diye sorduğumda ise, o yüzden koruyucu aileliği de düşünün dediler. Gerçi başvuru için gittiğinizde bunları size de söyleyeceklerdir. E devletten yapılan başvurulara dönüş olmayabiliyor bir an önce kuruma giderek başvuru yapın. Hangi ildesiniz?
ben 80 doğumluyum eşim 81 doğumlu
biz 2..2,5 yas dıye nıyet ettık ama kaç olursa başımız ustune artık
gittik kuruma
8.ayda başvuranları çağırıyolarmıs
bizim basvuruya baktılar 9.ay sıkıntı yok arıcaz dedıler

Merhaba arkadaşlar ben bebeğime kavusali çok oldu ama yine de ara ara sayfaya girip bakıyorum sizleri merak ediyorum da böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum bebeğine kavuşan herkesi canı gönülden kutluyorum sağlıklı bir ömür dilerim bebekleriniz ile yeni başvuru yapan herkese de hayırlı olsun diyorum geçmez dediğiniz zaman geçiyor ve yavrunuzu kucağınıza aldınız an herşeyi unutuyorsunuz ve iyi beklemisim diyorsunuz çünkü hayal ettiğimizden de daha üstün bir sevinç tarifsiz bir mutluluk bu annelik rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Back
X