sağolun kızlar iyi dilekleriniz için yarın inşallah şu sağlık raporu var ya o kaldı onu yaptıracağız nasip olursa birde siz bu sağlık raporunu sağlık ocağında mı yaptırdınız hastanede mi hepinize günaydın hayırlı sabahlar
canım sağlık raporunu hemen istemiyorlar.bisden istemediler.. sisden istediler mi?yoksa sise verilen kağıtta yasıyor diye hepsini hasırlamak mı istiyorsun..minik bir hatırlatma yapayım öyle ise..bise ilk olarak 5 maddeyi işaretli verdiler.diğerleri daha sonra dendi.ama ben heyecanla eve gelip bir an önce bitsin diye temis kağıtlarını hasırladım.eşimimin de benimkini de..sağlık raporlarını da hasırlıyacaktım ki. randevu alıp gittim. bise hafiften çıkışır gibi oldular.. bis istemeden neden hasırladınıs gibi... o yüsden sadece ne istedilerse onu hasırla derim..
hakkımısda hayırlı olsun.sanırım devlet hastanesinden ya da üniversite hastanesinden rapor almamıs gerekiyor.
kızlar günaydınn öncelikle :))
sağlık raporları,sabıka kayıtları falan ev ziyaretinden sonra hazırlanıyo..bizde öyle yapmıştık..bu evraklarda tarih olduğu için,ev ziyaretine kadar da birkaç aylar geçtiğinden bunları istemiyolar..sağlık raporunu devlet veya araştırma hastenelerinden istiyolar...şimdiden hazırlarsan sonra tekrar isteyebilirler tarihi geçti diye..
bu arada şehirden şehire uygulamalar fark edebiliyo..
Son düzenleme: