günaydın kızlarrrrrrrr zahidem yıl dönümün kutlu olsun güzel bir yıl dönümü geçirmeni diliyorum yıldönümü kutlamanın en güzel şekli öncelikle kocaman bir alışverişe çık kendinide eşinide şimartsonra eve gel çok güzel yemekler yap en sevdiğin dostlarınıda davet et eğlenceli mutlu bir gece geçir
bu sabah kuzucuğumla çok mutlu uyandık biz seviştik öpüştük koklaştık hiçbir olumsuz davranış benim kızıma olan duygularımı değiştirmeye yetmez bunu birdaha anladım ona nasıl aşık olduğumu o mutlu olduğunda bizimde nasıl mutlu olduğumuzu düşündümbırakın boş insanlar boş boş konuşmaya devam etsinler o insanlar bizim ne yaşadığımızı ne anlayacaklar onlar istemişler rabbim onlara evlat nasip etmişler evlat hasretini nerden bilirler
bide dün akşam babanın kanına girdik kızıma akülü motor siparişi verdik kızlar ama çok komik oldu sipariş verme sürecimiz babaya yalan attık kızımla güya dün kızım parkta gördü çok ağladı dedim alalım bitane dedim sonra kızımıda kışkırttım baba duymasınannem baban aradığında motor istiyorum de tamammı dedim oda babası aradığında baba moto iştiyom çok beyendim dedi nette gösterdim ben ona modellerii
babasıda tabiki kızını kıramadığı için hemen siparişimizi verdik şimdi beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecek
![]()
süpersiniz..
Allah mutluluğunuzu, sevginizi daim etsin,,,artık bizede nasip etsin AMİNNN