Arkadaşlar merhaba;
Okuyabileceğimiz kitaplarla ilgili , İnternette çeşitli forumları incelediğimde notlar almıştım... Bir liste oluşmuş oldu. Sizinle de listeyi paylaşmak istedim.. Bekleme sürecimizde hem vakit geçirmiş olur, hem de yavrularımız için faydalı bilgiler öğrenmiş oluruz diye düşünüyorum.. Bunlar dışında sizlerin de önereceği kitaplar olursa listemize ekleyebiliriz.. Sevgiler..
ROBERT MACKENZİE - Çocuğumuza sınır koyma
FATİH KILIÇARSLAN - Çocuğumu nasıl eğitmeliyim
DR HARVEY KARP - Mahallenin en mutlu yumurcağı
ELİZABETH PANTLEY - Çocuğunuzla işbirliği yapın
SİBEL ERASLAN Nilin Melikesi
ÜMİT MERİÇ - İçimdeki Cennete Yolculuk
HALUK YAVUZER - Çocuğunuzun ilk 6 yılı
HALUK YAVUZER Çocuğu tanımak ve anlamak
HALUK YAVUZER Çocuk eğitimi el kitabı
HALUL YAVUZER Çocuk psikolojisi
ALİ ÇANKIRILI Çocuklara söz geçirme sanatı
ALİ ÇANKIRILI Benimle oynar mısın anne?
DR. CİHANGİR ERTEKİN Bebek beslenmesi ve bakımı
KRİSTEN BOIE Şanslı aile (Evlat edinilmiş bir çocuğun hikayesi)
ATALAY YÖRÜKOĞLU - Çocuk Ruh Sağlığı
Z.BENGİ SEMERCİ Çocuklarımızla cinsellik hakkında nasıl konuşmalıyız
KORAY KARABEKİROĞLU - Çocuğuma nasıl davranmalıyım
ADEM GÜNEŞ'in kitapları...
bacılar kurumun numarasını bana özelden yada burdan verebilirmisiniz
bende bir numarası var ama aradığımız da direk hattan düşüyor
çalışmıyor
acaba numarasımı değişti ?
Dosyamızın onayını beklerken bu gün 6 aylık oğluşuma kavuştum:) o kadar tatlı ki uyurken yanından ayrılamıyorum Rabbim bekleyen herkeze tatdırsın
Dosyamızın onayını beklerken bu gün 6 aylık oğluşuma kavuştum:) o kadar tatlı ki uyurken yanından ayrılamıyorum Rabbim bekleyen herkeze tatdırsın
MErhaba,
Bugün sabah telefonum çaldı. elim ayağım birbirine dolaştı, arayan uzmanımızdı. Bir bebeğimiz var almak ister misiniz dedi. ne yapcem ne etcem bilemedim. sonra siz ne zaman yurt dışına çıkıyordunuz diye sordu? cumartesi dedim. siz dönene kadar bebeği bekletemem. yurt dışına çıkışınız kesin mi dedi.. nasıl bir şans sıra tam bize gelmişken yurt dışına çıkmak. neyse kaderimiz böyleymiş dedik. bizi atlayın sıradakine verin bebeği dedik. şuan hem mutlu hem üzgünüm, şanssızlığımız tam yurtdışına çıkış tarihimize denk gelmiş olması, mutluyum belki çok daha fazla bekleyeceğini düşünen bir aile şimdi mutluluktan uçuyor. nasipten öteye yok yok. demekki bizim kıza biraz daha vakit var:) herkes sevgiyle kalsın. gelişmelerden haberdar edeceğim.. bursada hala 2. sıradayız.. selamlar:)
İstanbul numarası:
0212 361 10 36
hadi gece gece müjdeli haberi aldın yine))) hemen listeyede taşıdın aferin sana ))
Sabahları foruma girdiğimde böyle güzel haberler görünce çok mutlu oluyorum. Sizde bayrama miniğinizle birlikte gireceksiniz desene :) En kısa zamanda kavuşma hikayenizi bekliyorum. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah...Arkadaşlar, dün bizimde telefonumuz çaldı:))
daha hazır bile değiliz; zaman varrr diye diye yemişim kocaaa 10 ayı...
Henüz bebeğimizi almadık ama çok şükür bu yolunda sonuna geldik galiba..
Umarım hepimiz yasal sürecide bir prüzle karşılaşmadan tamamlarız...
İstanbuldan 9. ay başvuru yapanlar eliniz telefonlarda olsun:)
10. aylar hazırlanın zira sizinde çok süreceğini sanmıyorumm.
Manipia sen mi yazmışsın sırayla ilgili bana mesaj attığını; birşey gelmemiş arkadaşım
Zamancım, sen yüreğini ferah tut.. hepimiz yetiştirilirken öğrendiğimiz düşünce kalıplarının dışına çıkmakta zorlanırız. Bunla ilgili bizler bile zorluk yaşarken annenin şimdilik çok heyecanlanamamasını mazur gör...Annenin yüreğine inan; bebeğinizi torununu gördüğünde herşey eminim farklı olacak.Kimnse minik bir bebeğin gözlerine kayıtsız kalamaz:)
Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?