Arkadaşım, şöyle de yapabilirsin. İlk olarak koruyucu aile olarak bir bebek alabilirsin.. 2 yıl sonra yaşın dolduğunda ise o cocuğu evlatlık statüsünde alabilirsin.. Tabii koruyucu aile olayı evlat edinmeden biraz farklı. Sende kaldığı süreç içersinde, biyolojik ailesi görüşmek isterse (ki pek olmuyormuş) belli sürelerde görüştürmen gerekiyor. Ayrıca biyolojik aile bu süre zarfında geri almak isterse de vermek zorundasın... Ve koruyucu aile'de üzerine geçme yok.. Çocuk kendi kimliğiyle devam ediyor yaşamına.. Genelde geri alınabilme korkusuyla, koruyucu aileye sıcak bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.. Ama böyle bir seçeneğin de var söylemek istedim.. Ayrıca tavsiyem, bulunduğun şehirdeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne şahsen başvurarak, ilgili uzmana istediğin herşeyi sorabilirsin canım...
Hangi şehirdesin bu arada?
Yakamoz gibi bir varım bir yokum ama işlerim çok yoğun eve gidince de pert.
Sevgili zaman, özelden mesaj atmışsın ama ben 25 mesaj yazamadığım için cevap veremedim buradan yazıyorum. Bursada şöle bir gelişme oldu. Biz 3. Sıradaydık. Bugün itibariyle 1 aileye vermişler. 0-1 yaş kız terk-rıza da 2. Sıradayız. Böyle güzel bir gelişme oldu. Paylaşaıyım dedim. Herkes için hayırlısı. Beklemeye devam... Heyecan artıyor..:):18:
Sevgiler..
Yakamoz gibi bir varım bir yokum ama işlerim çok yoğun eve gidince de pert.
Sevgili zaman, özelden mesaj atmışsın ama ben 25 mesaj yazamadığım için cevap veremedim buradan yazıyorum. Bursada şöle bir gelişme oldu. Biz 3. Sıradaydık. Bugün itibariyle 1 aileye vermişler. 0-1 yaş kız terk-rıza da 2. Sıradayız. Böyle güzel bir gelişme oldu. Paylaşaıyım dedim. Herkes için hayırlısı. Beklemeye devam... Heyecan artıyor..:):18:
Sevgiler..
Merhaba hanımlar Allah'ıma şükürler olsun sonunda bu cümleyi kurdum, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun. Kızım geldi 3 aylık minnacık bir kızım oldu. Şimdi yanımda uyuyor nefes alıp verişini dinliyorum küçücük ağzını, burnunu inceleyip Rabb'ime şükrediyorum. Ben kızımı beklerken kızımda beni bekliyormuş çok şükür kollarımda artık yavrum.
Sevgiler
Canım, bu forumu en baştan beri okuduğum için seni hatırlıyorum. Çok zaman önce başvurmayı istiyordun.. Kısmet bugüneymiş demek ki.. Eşim karşı falan diyordun yanlış hatırlamıyorsam... Ne güzel ki artık sen de sıradasın... Hayırlı olsun arkadaşım...
Merhaba hanımlar Allah'ıma şükürler olsun sonunda bu cümleyi kurdum, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun. Kızım geldi 3 aylık minnacık bir kızım oldu. Şimdi yanımda uyuyor nefes alıp verişini dinliyorum küçücük ağzını, burnunu inceleyip Rabb'ime şükrediyorum. Ben kızımı beklerken kızımda beni bekliyormuş çok şükür kollarımda artık yavrum.
Sevgiler
Sevgiler
Sevgiler
Sevgiler
merhaba hanımlar allah'ıma şükürler olsun sonunda bu cümleyi kurdum, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun. Kızım geldi 3 aylık minnacık bir kızım oldu. şimdi yanımda uyuyor nefes alıp verişini dinliyorum küçücük ağzını, burnunu inceleyip rabb'ime şükrediyorum. Ben kızımı beklerken kızımda beni bekliyormuş çok şükür kollarımda artık yavrum.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?