merak ediyorum bizim şimdi süt verme gibi pek şansımız yok, mamayla beslicez ya doyurmakda yada mama yedirirken bişey olurmu korkusu oluyormu? bunun gibi vs korkularınız varmı bebeğinize bakarken, uyuturken vs...
birde kavuşanlara sorayım pedolog yardımı alıp küçük yaşta açıklayan varmı çocuğunuzun tepkisi nasıl oluyor merak ediyorum:18:
Merhaba... Ben henüz kavuşmadım yavruma ama cevap vereyim.. Tabii ki bizler de çok isteriz yavrumuzun anne sütü almasını... Hatta bazı sütü gelen arkadaşlarımız bile var... Fakat normal şartlarda evet mama vereceğiz... Bir sorun olacağını da sanmıyorum... Sonuçta doğum yaptıktan sonra da bazı kişilerin sütleri yetersiz olabiliyor ve mama veriyorlar... İnşallah bebişlerimiz güzel güzel büyürler :)
Merba ben yeni üye oldun sürekli rakip ettiğim bir site.ben 30 yasindayim bu ay 4 cü yilimiz bitiyor.ilk. iki sene çocuk düşünmedik daha sonra maalesef olmadi.bir yildir FSH yüksekliğiyle taniştım.1 aşılama 1 de tüp bebege başladik ama transferolmadi.eylülde tekrar tüp bebek tedavisine. Başlıyacağiz.yine olmaz ise tedavi olmak istemiyorum.evlat edinmek hep aklimdaydi ona basvurmak istiyorum.ben ankaradayim başvurularda maddiyat ve benim calisiyor olmam problem oluyor mu
anne adayımız heyecandan uyuyamıyor mu yoksa 😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yemek davetleri falan vardı evde kalamadık pek... Ve malum telaşlarımız var... :):):)
tatlı telaşlar bunlar günlük tutma olayına başladın Mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba;
Okuyabileceğimiz kitaplarla ilgili , İnternette çeşitli forumları incelediğimde notlar almıştım... Bir liste oluşmuş oldu. Sizinle de listeyi paylaşmak istedim.. Bekleme sürecimizde hem vakit geçirmiş olur, hem de yavrularımız için faydalı bilgiler öğrenmiş oluruz diye düşünüyorum.. Bunlar dışında sizlerin de önereceği kitaplar olursa listemize ekleyebiliriz.. Sevgiler..
ROBERT MACKENZİE - Çocuğumuza sınır koyma
FATİH KILIÇARSLAN - Çocuğumu nasıl eğitmeliyim
DR HARVEY KARP - Mahallenin en mutlu yumurcağı
ELİZABETH PANTLEY - Çocuğunuzla işbirliği yapın
SİBEL ERASLAN Nilin Melikesi
ÜMİT MERİÇ - İçimdeki Cennete Yolculuk
HALUK YAVUZER - Çocuğunuzun ilk 6 yılı
HALUK YAVUZER Çocuğu tanımak ve anlamak
HALUK YAVUZER Çocuk eğitimi el kitabı
HALUL YAVUZER Çocuk psikolojisi
ALİ ÇANKIRILI Çocuklara söz geçirme sanatı
ALİ ÇANKIRILI Benimle oynar mısın anne?
DR. CİHANGİR ERTEKİN Bebek beslenmesi ve bakımı
KRİSTEN BOIE Şanslı aile (Evlat edinilmiş bir çocuğun hikayesi)
ATALAY YÖRÜKOĞLU - Çocuk Ruh Sağlığı
Z.BENGİ SEMERCİ Çocuklarımızla cinsellik hakkında nasıl konuşmalıyız
KORAY KARABEKİROĞLU - Çocuğuma nasıl davranmalıyım
ADEM GÜNEŞ'in kitapları...
bacım özelden mesaj attım 5 dk olmadığı için ikinci mesajı atamıyorum
kusurabakma ben biraz karıştırdım biran seni miniğimizle karıştırdım
ondan sıralarla ilgili bir soru sordum
yeniden kusurabakma karıştırdım
Günaydın Baharım teşekkürler cevabin için.eşimle bu düşüncemizi ailelerimizle henüz paylaşmadık.annemin bakım konusunda bana destek olacagini biliyorum.mecbur kalırsam işten bile ayrılırim.sen kavuştun mu bebeğine
Haluk Yavuzer'in kitaplarını tavsiye ederim;okudum ve yararlı kesinlikle...Ali Çankırılı'nın benimle oynar mısın anne kitabı demi derya..ondan ziyade ay ay ''akıllı bebekler akademisi'' benim daha çok hoşuma gitti,içinde cd olanını alın mutlaka ama ilk bölüm hamilelikle ilgili..Sonra doğumla başlıyor anlatmaya..Çocuklara söz geçirme sanatı''nda bolca örnekli anlatım var..yani anlatılanlar havada kalmıyor..
Atalay Yörükoğlu'nun kitabını zor bitirdim;anne babadan çok uzmanlara yönelik gibi geldi bana..hatta son sayfalar kaldı bil :)Şimdi Prof.Dr.Selahattin Şenol-çocuk ve gençlik ruh sağlığı kitabını okuyorum ve daha kolay akıyor valla...
''Çocuğunuza sınır koyma''2.cilt ama henüz başlamadım..aslında yabancı yazarlara direniyordum ama aldım gitti...
Bir de Leyla Navaro-gerçekten beni duyuyor musun? güzel bir kitap...
Son olarak ben de Dr.cihangir Ertekin'in kitabını aldım,okudum hatta notlar bile çıkardım :) Ama okuyan diğer arkadaşlar varsa sizce iyi mi?daha iyisi var mıdır?Hani böyle bebeğin her türlü gelişimini destekleyecek gıdalardan ay ay bahseden bir kitap isterdim..Bilen varsa sevinirim...
merak ediyorum bizim şimdi süt verme gibi pek şansımız yok, mamayla beslicez ya doyurmakda yada mama yedirirken bişey olurmu korkusu oluyormu? bunun gibi vs korkularınız varmı bebeğinize bakarken, uyuturken vs...
birde kavuşanlara sorayım pedolog yardımı alıp küçük yaşta açıklayan varmı çocuğunuzun tepkisi nasıl oluyor merak ediyorum:18:
Merba ben yeni üye oldun sürekli rakip ettiğim bir site.ben 30 yasindayim bu ay 4 cü yilimiz bitiyor.ilk. iki sene çocuk düşünmedik daha sonra maalesef olmadi.bir yildir FSH yüksekliğiyle taniştım.1 aşılama 1 de tüp bebege başladik ama transferolmadi.eylülde tekrar tüp bebek tedavisine. Başlıyacağiz.yine olmaz ise tedavi olmak istemiyorum.evlat edinmek hep aklimdaydi ona basvurmak istiyorum.ben ankaradayim başvurularda maddiyat ve benim calisiyor olmam problem oluyor mu
Ben de en güvenilir hangi marka diye merak ediyorum..bebeğine kavuşanlar mamalarını nasıl seçtiler paylaşsalar bizle keşke..
Dosyamızın onayını beklerken bu gün 6 aylık oğluşuma kavuştum:) o kadar tatlı ki uyurken yanından ayrılamıyorum Rabbim bekleyen herkeze tatdırsın
listeye ekledim inşallah en kısa sürede üst tarafa çıkarsıngözün aydın rabbim kucağına aldığın günleri en yakında göstersin inşallah
liste için terk kız ocak 2014 konya
bacım senin adına nekadar sevindim anlatamam ben inanıyorum cimcime yolda azkaldı annesiyle buluşmasına
slm hayırlı ramazanlar ...
yavrularına kavuşan arkadaşlarım sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun anneliğiniz..
sevgili zaman hadi gözün aydın rakam baya düşmüş .2014 inş yavruna kavuşursun cnm...
Zaman canım bu çok güzel bir haber... İnşallah en kısa zamanda cimcime kollarında olur.
Gözün aydın canım işallah su gibi akar o basamaklar en geç kurban bayramına sende yavrunla birlikte olursun
Maşallah
2015'e kızınla girersin inşallah zamancım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?