bacım bekleme süresi illere göre değişiyormerhaba arkadaslar bende sızınle aynı duyguları paylasıyorm bende subat 17 2014 tarıhınde basvuru yaptım heycanla beklıyorum bu arda benıde tabloya eklersenız sevınırım ayrıca kıtapları okuma surecındeyım kıtaplardan nasıl sorular soruyorlar yardımcı olursanız cok sevınırım ıstanbuldan basvurdum...terk rıza kız cocugu tabloya baktıgımda 3 ay da bekleyen var 1 senede bekleyen neye gore verlıyor yazrsanız cooook sevınırım
Yasamezgim ve kirmizimacakizi güzel haberlerinizi almak çok hoş oldu. Ağır bir sinüzit geçirdim ve giremedim hiç foruma sonra bir baktım canım kader arkadaşlarım evlatlarına kavuşmuş bile :) allah analı babalı büyütsün ve bir daha asla ayağınız taşa değmesin. Çok çok anlatın da biz de nasiplenelim güzel ailenizin mutlulugundan. .maşallah size maşallah. .
Anladım canım...Beze de mamaya da bebeğimiz kendi karar veriyor yani...Haspam :) Ben ilk Hipp mamayı denemeyi düşünüyorum..Bu mamayla ilgili kötü bir şey duyan var mı?
Çok teşekkür ederim yaşamezgim
günaydın bacılar
malum biz organik yeme içme konusun da çok dikkatliyizdir
bu arada bebek beslenmesi bakımı konusun da araştırmalar yapıyordum
aidin salihin gerçek tıp kitabını okurken orda bebekler nasıl beslenmeli kısmında sütten bahsetmiş
önceden mamalar yoktu anneside olmayan bebekler nasıl beslenirdi diye araştırırken bunları okudum çok beğendim
belki okumak isteyen olur
birde Christine Gross bezsiz bebek kitabı var bunda da bez olmadan ilk günden nasıl bakılır bunları anlatmış
çok yararlı bir kitap
bir ara höllük yapmayı düşünen biri için bu yöntemi duyduğum andan itibaren araştırmaya başladım
tek sorun kitabı netten satan yer bulamadım
merhaba arkadaslar bende sızınle aynı duyguları paylasıyorm bende subat 17 2014 tarıhınde basvuru yaptım heycanla beklıyorum bu arda benıde tabloya eklersenız sevınırım ayrıca kıtapları okuma surecındeyım kıtaplardan nasıl sorular soruyorlar yardımcı olursanız cok sevınırım ıstanbuldan basvurdum...terk rıza kız cocugu tabloya baktıgımda 3 ay da bekleyen var 1 senede bekleyen neye gore verlıyor yazrsanız cooook sevınırım
Zaman canım höllük ne ola ki ???
Arkadaşlar bugün internette gezinirken şöyle bir haberle karşılaştım.
http://www.memurlar.net/haber/476401/
acaba bu durum bizi ne şekilde etkiler? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Linki tıkladığımda haberim oldu durumdan. Umarım devir işlemleri zamanında işleyişle ilgili aksaklıklardan bizler etkilenmeyiz. Çünkü ben çalıştığım alanda bu devir işlerinden çok çekmiş biriyim. Zamanında Sigorta hastanelerinin Sağlık Bakanlığına devrinde 1 yıl ne olduğunu anlayamadık çalışanlar olarak, geçen yıl da hastaneler olarak Kamu Hastaneler Birliğine devrolduk. Amirler değişiyor, müdürler değişiyor, çalışanların yerleri değişiyor, evraklar o esnada imzalansın diye masalarda bekliyor da bekliyor.... Karışık durumlar yani. Yazıda 2 yıl içinde uygulamaya geçilecek diyor. İl müdürleri ve onun yanında uzmanlarda değişirse bizim için bekleme süresi biraz daha uzar gibime geliyor.
Herşeyden geçtim yuvalarda ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımız bu durumdan etkilenmesinler yeter. Oralarda çalışanların maaşları, çocukların masrafları, binaların kiraları vb. önemli giderler arasında. Belediyelerin çoğunun kendine hayrı yok buralara nasıl bütçe ayıracaklar merak ettim doğrusu.
Bu konuyu her okudumda gözlerım doluyor anne olmak ıcın dogurmak gerkmıyor dogurup bırakıp gıdenler mı anne oluyor baskasının evladıda olsa agzından cıkacak bır anne sözunu duymak ıcın bekleyenler mı anne her doguran anne olamıyor malesef melegıne kavusanlara allah tan uzun saglıkı mutlu omur dılıyorum bekleyenlerde umarım kısa zamanda kavusursunuz..... Biz 3 yıllık evlıyız esım genetık azosperm lı cocugumuzun olması cok dusuk ıhtımal tabı kı sonuna kadar denıycek ama 10 yılda beklemek ıstemıyorum bana kac senelık evlı olmak gerkıyor sartlar konusunda yardımcı olurmusunuz
Bu konuyu her okudumda gözlerım doluyor anne olmak ıcın dogurmak gerkmıyor dogurup bırakıp gıdenler mı anne oluyor baskasının evladıda olsa agzından cıkacak bır anne sözunu duymak ıcın bekleyenler mı anne her doguran anne olamıyor malesef melegıne kavusanlara allah tan uzun saglıkı mutlu omur dılıyorum bekleyenlerde umarım kısa zamanda kavusursunuz..... Biz 3 yıllık evlıyız esım genetık azosperm lı cocugumuzun olması cok dusuk ıhtımal tabı kı sonuna kadar denıycek ama 10 yılda beklemek ıstemıyorum bana kac senelık evlı olmak gerkıyor sartlar konusunda yardımcı olurmusunuz
eledim eledim höllük eledim
aynalı beşikte de canan
bebelek beledim
türküsün de geçen höllük canım
dere kenarlarından toplanan kızıl renkli temi topraktır
bu toprak ateş üstünde bir güzel kavrulur ılıyınca bebeğin altına serilir
bebekte ne gaz sancısı kalır ne kabızlık
bezlerin ilk atasıdır kendileri
merhaba arkadaslar bende sızınle aynı duyguları paylasıyorm bende subat 17 2014 tarıhınde basvuru yaptım heycanla beklıyorum bu arda benıde tabloya eklersenız sevınırım ayrıca kıtapları okuma surecındeyım kıtaplardan nasıl sorular soruyorlar yardımcı olursanız cok sevınırım ıstanbuldan basvurdum...terk rıza kız cocugu tabloya baktıgımda 3 ay da bekleyen var 1 senede bekleyen neye gore verlıyor yazrsanız cooook sevınırım
Emzirme olarak girdim baktım ama öyle bir başlık bulamadım. Tam olarak başlığın adı neydi?
Hippin butun urunlerini ben guvenerek kullandim.. ama mamada bahsettigim bulunamama olayi su: bizim bebeklerimiz mamayi destek olarak degil ana besin olarak kullandigimiz icin tekli paket degil toplu paketten almak mantikli oluyor.. hem tek tek almakla ugrasmiyosun, hem evin her yeri kutuyla dolmuyor, hem de ekonomik olarak cok cok daha avantajli.. ama Hipp zaten en yuksek fiyatli urun oldugu icin herhalde uclu paketlere ragbet daha da az oluyor..
Hippin butun urunleri hayat kurtariyor aslinda :)
Yogurtta da ben evde yapmayi pek beceremedim, su gibi oldu yogurtlarim :) Doktorumuz organik yogurt, onu bulamazsaniz keci yogurdu dedi cunku keci en az kurcalanan hayvan, sutu, yogurdu, peyniri organik gibidir der, aklinizda olsun :) Peynirde de lorla baslaniyor, mayasiz oldugu icin rahatsiz etmiyor midesini.. sonra diger peynirlere geciliyor.. zaten ek gidalara gecince her yeni gidayi sisteme 5 gun tanitmak gerekiyor :) bir gida 5 gun zarar vermezse, alerji yapmazsa bir digerine geciyorsun.. ozellikle yumurta, meyveler onemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?