Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
zaman kullanıcısı sana katılıyorum. söylediklerine de yüzde yüz katılıyorum. Çok güzel dile getirmişsin. nedir bu herkesin bir ibrikçi başı olma isteği.. kurallar hepimiz için eşit olarak uygulanırsa kural olur ve insanı doğruya iyiye yönlendirir. aksi halde bir taraf için ceza bir taraf için zulüm aracı olur. günümüzde yıpratılmış ve siyasete alet edilmiş kurallar birilerinin elinde zulüm aracı olarak kullanılmakta. lütfen herkes kendi okuyup kendi karar versin. birde allahın kitabı zaten oku ile başlamış, hergün okuyorum türkçesini, evlat edinmeye ilişkin insanın kalbini bozacak hiçbir örnekten bahsetmiyor. işin özünde iyilik etmek varsa, hayra yönelik iş varsa allahın rahmeti onların üzerinedir diyor. hatta bakara suresi 62. ayette hayra yönelik iş yapanların yahudi, hıristiyan, musevi veya sabii olsa bile allah katında ödülleri olacağından ve onlar için korku olmadığından bahseder. Vel hasıl kelam dinimiz zaten barışa iyiliğe hizmet eden bir din. soracağız sorgulayacağız. hiçbirşeyi tartışmadan tabulaştırmanın bir alemi yok. Zaten öyle yaparsak daha ilk emirden(oku) karşı gelmiş oluruz. Neyse lütfen admin adaletli olun ve insanların bilgi paylaşımı hakkına el koymayın.

ben kısacık bir cevap yazayım , komşunun on yaşındaki oğluna ya da kızına acaba şeker verirken çok özür dilerim şu çocukla bi sevişsem diye düşünen varsa onun dininden çok insanlığından şüphe ederim. 22 yıllık öğretmenim her bir öğrencimi oğlummuş - kızımmış gibi kucakladım, bazen bana içtenlikle öğretmenim yerine "anne " dediler.İlk öğrencilerim bazen yolu düşünce yanıma gelirler , biliyor musunuz hala oğlum ne kadar büyümüşsün diye sarıldığımda hep karşımda o masum çocukluk hallerini görüyorum. Evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu ....

İnan bana o da annesine kavuşmak için can atıyordur.. Allah'ım yaşadığım mutluluğu tüm bekleyenlere yaşatsın..

Günaydın bacılar
Nasılsınız
Topik artık eski haline dönse
Konu çok başka yerlere kaymasa
Olur mu
Lütfen hepiniz den çok rica ediyorum

Ben bugün kurumu arıcam
Belki sıramız düşmüştür
Hazırlık lara başlarız artık
Belki tekli rakamlara bile inmiş olabiliriz

Dün akşam kalan iplerle patik öreyim dedim
Baya bişey ördüğümü fark ettim
Bizim kız yakında gelmezse
Ördüklerimi giydiremeden büyücek
İnşallah gelir de bir heves ördüğüm yelekleri patikleri giydirmek nasip olur

Günaydın arkadaşlar..

Hepinizin eli yüreğinde heyecanla beklediğinizi biliyorum, bu yüzden dün gazetede bu sabahsa az önce kanal d de izlediğim haberi paylaşayım istedim.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde 1 haftalık bir erkek bebeği "bakamayacağız" yazılı bir notla birlikte, Mezarlığın kapısına bırakmışlar, göbek bağı bile duruyor bebişin.

Çok üşümüştü ama ,çok güzel ve sağlıklı görünüyordu.

Annesi-babası olacak çifti şimdiden tebrik ediyorum.

ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

ben listedeyim ama sıram yanlış yazılmış ocak ayında başvuru yaptım ...mart gibi görünüyo ama sıkıntı değil benim için ..sen bebeğine ne zaman kavuşçaksın acaba bekliyorum müjdeli haberini alırım diye kontrol ediyorum sürekli..bidahaki sefere iyi haberlerini duyarız inşallah

ağzına sağlık çok güzel özetledin konuyu söylediğin herşeye katılıyorum ... çünkü ben evlatlık almanın dini boyutuna önem veren ve arştırıp o şekilde kara vern bir anneyim buda benim en doğal hakkım ..

Ozelden msj attim size acaba gordunuzmu.
Cunku herseyi burdan sormak istemiyorum.

Yok özel bişey yapmadım
Sadece pompa ile arada sağıyorum
Şimdilik süt gelmedi
Geliyor gibi
İnşallah gelir
SEVGİLİ ZAMAN İNAN GÖZÜM KULAĞIM SENDE GELSİN ARTIK MÜJDELİ HABERLERİN :)SÜT KONUSUNDA BENİM NACİZANE TAVSİYEM BEBEĞİNİZ GELDİĞİ ZAMAN DENEYİN ,ZATEN DUYGULARIN TAVAN YAPINCA HORMONLAR ÇALIŞIYOR :)

Ah bacım ah bir gelse
Sıramız bu ay hiç ilerlememiş
Böyle devam ederse yaza ancak gelir

Arkadaşlar ne oldu böyle herkes nerde, güzel haber almayalı uzun zaman oldu. Geçen ay sıramız 1 düşmüş bir önceki ay 9 düşmüştü ciddi bir duraklama var canımız çok sıkıldı.

Arkadaşlar ne oldu böyle herkes nerde, güzel haber almayalı uzun zaman oldu. Geçen ay sıramız 1 düşmüş bir önceki ay 9 düşmüştü ciddi bir duraklama var canımız çok sıkıldı.
sevgili masal2004 sorma bu ara burası çooook sessiz bizimde bu ay sıramız 3 düşmüş inşallah bir an önce buralar bebiş haberleriyle hareketlenir...

slm kızlar benden henüz haber yok ve dışarıdan takip ediyorum gelişme varmı diye ama kimseden ses çıkmıyor, artık herkes takipci anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…