Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İnşallah Bacım inşallah
Gün gelicek burda kavuşma anınızı paylaşacaksın

Sevgili Eslu ve Eyar81 sizler adına çok sevindik Allah evlatlarınızla sağlık ve mutluluklar nasip etsin. kuzucuklarınızı benim için koklayın lütfen sevgiyle kalın.

Çinde evlat edinilen ikiz kız kardeşin gerçek bir öyküsü. Aslında bir film değil, belgesel niteliğinde ödüllü bir yapım, oyuncu yok, hepsi gerçek görüntü. Biri Norveç, diğeri Amerika ya veriliyor ve aileler ikiz olduklarını bilmiyorlar, son gün tesadüfen haberleri oluyor ve gerçek hikaye başlıyor, kaçıranlar için işte link, sayfanın altında, silinmeden mutlaka izleyin

Merhaba
2 sayfa once sizler ozel annlersiniz demistim ya yanilmamisim. Nedenine gelince bu konuda gecmis mesajlara soyle bir baktim baktim baktim. Yasadiklarinizi okudum inanin sizler cok ozel annelersiniz. Sizleri Allah evlatlarinizin basindan eksik etmesin... Burada yazdikalrinizi umarim bir gun okuyup size oilan duygulari tarif dahi edilemez duruma gelir....

Hepinizden buyugum ama hepinizin ellerinden opuyorum....

SEVGİLİ YOL ARKADAŞLARIM :) zaman herşeye rağmen geçiyor,beklemek çok zor biliyorum ama her gecenin bir sabahı var.Başvuru işleminin başında olmak bile çok büyük bir yol katetmek bence.Eninde sonunda hepiniz bebeklerinize kavuşacaksınız ve o gün geldiğinde 'Bebeğim iyiki sen geldin iyiki seni bekledik' diyip bağrınıza basacaksınız ve beklediğiniz bu kara günler uçup gidecek yerine evladınızın gün gün artan sevgisi yeşerecek.Ben evladıma kavuştum ve bu pazar 1 yaşımızı kullayacağız umarım sizlerde bende daha nice doğumgünleri kutlarız sağlıcakla kalın :)

Merhabalar hayatisiltis'i yazdıklarını okuyunca aldın götürdün beni yıllar öncesine merak etme hepimiz hemen hemen aynı duyguları yaşıyoruz ve yaşadık. Aynı korkular ve endişeler. Geçecek hepsi de geçecek biraz sabır ve güzel düşün herşey çok güzel olacak. O masum meleği kucağına verdikleri an herşeyi unutacaksın. Sadece yüzüne bakman o minnacık elini tutman tüm endişelerini kaygılarını silecek o an. Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz. Ne yaparsak yapalım neye çabalarsak çabalayalım kaderimiz nasıl çizildiyse o oluyor. Bende küçücük bir kızken hep anne olma hayalleri kurardım. Bu hayalim bana ancak 40 yaşında nasip oldu yani anlayacağın tam sınırdayken verdiler bana meleğimi. Şaşkındım, korkuyordum acabalarla kafam karışmıştı işin en kötüsüde bunu kimseyle paylaşamamaktı. Uykularım kaç geceleri uyuyamaz oldum. Sabah o sersemlikle işe gidiyordum. Ama boşunaymış geçti hepsi şimdi kucağımda Allahım acısını göstermesin her yüzüne baktığımda sevgiyle doluyor yüreğim. Ve hala çok korkuyorum. Korkum onun üzülmesi, kırılması mutsuz olması çünkü şimdi hiçbirşeyden haberi yok öyle mutlu ki. Çocukluğunu yaşıyor. Varsın yaşasın. İlerde hayat hepimizi olduğu gibi onuda çok yıpratacak. Yani anlayacağın korkularımız hep var. Çünkü insanız. Ve bizim yüreklerimiz çok daha farklı atıyor.

Sana tavsiyem daha sanırım yolun başında sayılırsın. Bulunduğun il neresi bilmiyorum ama 49 için biraz bekleyeceksin gibi. Çok hazırlığa girme çünkü sonra aldığın o şeylere baktıkça daha kötü oluyorsun. Zamana bırak kendini başka işlerle oyala o zaman zamanın nasıl geçtiğini sen bile anlamayacaksın.
Herşey çok güzel olacak biraz sabır sadece. Herkese selamlar.

Çok teşekkürler desteğin için :) Kendime sürekli aynı şeyi tekarlıyorum, bu sayılı günler geçecek bir bakmışım yavrum kucağımda, şu yaşadıklarımı hatırlamıycam bile. ama işte bazen kendi kendime bile konuşmaya gücüm olmuyor, o vakit buraya birşeyler yazıyorum.

Burada gördüğüm ilden ile sıraya alınmada farklılık var, İzmir'deyim ben, evrakların teslimi ile Ağustos'ta başladı sıramız ilerlemeye; 5 ay bitecek nerdeyse. sanki kasım-aralık gibi sıramız gelecek diye bekliyorum, umarım boşa çıkmaz umudum. o nedenle ne kadar istesem ve heves etsem de hazırlık da yapamıyorum. şimdiki tek hazırlığım isim bulma çabası, 10 günde bir değişiyor bakalım tek oyalanmam bu :)

seni ve miniğini çok çok öpüyor ve sevgilerimi yolluyorum. hep ve çok mutlu olun :)

İlk yaşında sağlık, mutluluk ve huzur sizinle olsun. nice güzel yaşları olsun inşallah :)

Aynen öyle canım , annemin yıllar yılı komşumuz kızı evlâtlıktı , benle yaşıtı okula beraber gider gelirdik , o kadar iyi insanlardjıöki,
Orta hallilerdi,sanki her çocuk müthiş aile ortamındamı büyüyor? Hayır,bu şekilde alan insanlar , birbiriyle iyi geçinen dürüst insanlar oluyor . Bazı arkadaşlar yazmış kızsa babaya, erkekse anaya haram , o kadar kirli bir düşünceki, öz ana babalarda yapıyor , ayrıca o zMan hiç evlat edinmemden gerek , lütfen insanların kafasını bulanırmayalım, dinimizde hiç bir sakıncası yoktur , kasanızda ve beyninizde hallolabilir, o masum çocuklar dışardamı kalsa iyi yoksa aile sıcaklığında mı kalsa,buna engel olmayalım,

insallaahh.banada biyolojik ailem ulaştı onlar söyledi ama mümkünse bebişlere söylemeyın mumkun oldukca :) en azından mantıklı düsünebilcek yasa kadaar söylemeyın :)

insallaahh.banada biyolojik ailem ulaştı onlar söyledi ama mümkünse bebişlere söylemeyın mumkun oldukca :) en azından mantıklı düsünebilcek yasa kadaar söylemeyın :)

zaman ne gösterecek bilemiyorum. Bazen hiç söylemek istemiyorum. Bazen de bilerek mi büyütsem kızımı diyorum. Yani mesela "anne ben senin karnından mı çıktım" gibi bir soru sormaya başladığında.."hayır kızım sen benim karnımdan çıkmadın... cevabını vererek alıştırarak farkındalıkla mı? Yoksa zamana mı bırakmalı bilemiyorum...
Hayat yaşadıkça gösterecek sanırım...

aslında zaman en ıyısı.ben ögrendm abilerimi ablalarımı buldum bu iyi bisey . her aileye göre degisen birsey hayırlısı neyse o olsun .tbı ogrenceksede sızden ögrenmelı basksı tarafından olursa zor olabılır

yaşayarak göreceğiz.. bazı şeyler planlamakla olmayabiliyor.. Tek istediğimiz kızımız bizi sevmekten hiç vazgeçmesin :)

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Bunun gerçek olmasını çok istiyorum çok. Zaman yaklastikca kim bakacak ne kadar izin verecekler diye düşünüp karalar bağlar oldum. Hatta az önce esime sordum nasıl yapıcaz kim bakacak işi birakayım mi diye. Yatmadan forumu hep okuyorum bir baktım sizin mesajınız :) bu bir işaret olmalı

Dün oturdum ay ay sıra numaramızı yazdım
İki yıldır haziran ayından sonra büyük ilerleme olmuş
Diğer aylar da ise ya hep aynı sayıda yada bir sayı düşmüş
Bu hesaba göre bizim kızın gelmesine daha çok var
Belki haziran temmuz gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…