Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

zaman listeye beni de ekler misin lütfen...

listede yeralan bilgileri (hangi şehir, başvuru tarihi, kız/erkek vs) söylersen Zaman ekleyecektir :) hayırlı olsun

Hiç belli olmuyor Zaman'cım çok ortalama alınan birşey değil ne yazık ki, bakarsın hesabın şaşar, pat diye buralara yazacak zaman bulamaz olmuşsun :)

Slm güzel anne adayları yüreği sevgi merhamet dolu anneler ara ara aklıma geldikçe bu forumu takip ediyorum okuyorum evladına kavusanlarin yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum bazende o bekleme sürecindeki duygular inanın okurken aglamamsk için zor tutuyorum kendimi benim bir bebeğim var neden burdasin diyorsunuz belki bende bilmiyorum fakat cok etkileniyorum rabbim kucaginizi bos birakmasin yavrunuza kavustursun sizleri biran önce duygularımı anlatmam imkansız annelik kutsal derler sizlerin anneligi en kutsal annelik allah tez zamanda kavustursun ins. Dualarim sizinle

Zaman kısmet bu işler, bakarsın geliverir, 2 ayağın bir pabuca girer. Rabbim hayırlısını versin.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Canlar bu emzirme işine fena kafam takılıyor bu aralar. Burda doktorundan bu konuda destek alan var mı aramızda? Ve yan etkisi olan bir ilaç mi kullanılanlar? Bebek için riskli bir durumu var mı? Bilenler desteğini esirgemezse çok sevinirim.

Zaman canım ilk sırada olduğunu gördüm çookk sevindim Allahım tez zamanda göndersin bebeğini ben oğlumdan fırsat bulamıyorum 5.dişimizi çıkarıyoruz huzursuzluğumuz hat safhada bu arada mahkeme sürecimiz başladı kızlar dua edin de çabucak bitsin soyadımızın yazdığı kimliğimizi çıkartalım artık. O geleli 13 ay oldu 1 aylıktı kucağıma verildiğinde şimdi 14 aylık bir abi.kendinden küçüklere bebe diyor sanki çok büyük kerata ilk günlerimiz çok zorlu geçti anne sütü almayışının verdiği zayıflık ve prematüre doğmasının etkileri yüzünden bünyesi zayıf özel ilgi istiyor ama olsun ben ona bakmaktan çoook ama çooook mutluyum Allahım ayırmasın dünyanın en güzel şeyiymiş canından çok esirgediğin bir evladının olması ve onun sana ANNE demesi yazarken bile içim titriyor Allahım tüm bekleyenleri yavrularına tez zamanda kavuştursun Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Rabbim bu yasal süreçte yardimini esirgemesin bir seferde bitsin inşallah her şey. Duamiz senle. Hiç aklına kötü şeyler getirme koca yürekli bir annesin sen. Sonra Tecrübelerini Paylasirsan çok mutlu oluruz.

Evet ablam uzun süredir listenin başındayım
İnşallah bu yıl gelir bizim kız
Ablam inşallah tek celsede biter
Rabbim yardımcınız olsun
Arada yaz unutma beni
Ben hala burdayım
Paşamız la birlikte hayırlı bereketli ömrünüz olsun

Merhaba kızlar bu siteye daha dün üye oldum ve çok geç kaldığımı düşünüyorum çok kaliteli bir site herkes tanımadığı kişilerle aynı dertten muzdarip olanlarla dertlerini paylaşıyor bu çok güzel bir durum.Ben 7 buçuk yıllık evliyim.evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ancak o acı haberi 1 yılın sonunda aldık Azosperm eşimde genetik sorun yok fsh sı 28 çok yüksek bir türlü düşüremedik testere dişli aslan pençesi geçici çözüm verdi olmadı yani.neyse biz 2011 mart ayına kadar birşey yapmadık ve kayseri nar tüpbebek merkezi Dr turgut aydın beye gittik o da eşimi kayseri erciyes üroloji doktoru oğuz ekmekçioğluna yönlendirdi ve microtese ameliyatı na karar. Verildi derken tese yapıldı sonuç olumsuz oldu dünyam yıkıldı sandım ve oradan üzgün bir şekilde ayrıldık daha sonra eşim bitkisel gıda takviyeleri kullandı sonuç yine sıfır . Evet ve sonunda 1 hafta önce evlat edinmeye karar verdik ve salı günü ilk görüşme için randevu aldık nasipten ötesi olmuyor bu dünyada Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım en yakın zamanda tatlı mı tatlı bir yavrumuz olur burdan tüm arkadaşlara hayırlı bebekler diliyorum inşallah

Karar vererek en büyük adımı atmışsınız aslında, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoşgeldin :) Fırsat bulursa başlığı baştan sona okumanı tavsiye ederim, çok güzel hikayeler var, bekleme sürecinde sana güç ve umut verecektir burası diye düşünüyorum. Umarım gönlüne göre, hayırlı bir evladın olur. sevgilerimle :)

Kararınız hayırlı olur inşallah. Aramıza hoşgeldin

Hoşbulduk arkadaşım evet okuduğum yorumlardan güzel şeyler duyuyorum buradaki tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar diliyorum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgiler

yaşayarak göreceğiz.. bazı şeyler planlamakla olmayabiliyor.. Tek istediğimiz kızımız bizi sevmekten hiç vazgeçmesin :)
Merhabalar
Çocuklarımıza söylemeli mi söylememeli mi ? içimiz sızlatan soru. Küçükkken herşey çok daha kolay ama melekler büyüyüp sorular sormaya başladıklarında işte o zaman gerçeklerle yüzleşiyoruz. Biz şu an söyleme aşamasındayız. Burada bazı arkadaşlarımız söyleme bazıları söylememe taraftarı. Ben ilk karar verdiğim anda söyeleme taraftarıydım Zaten uzmanımızda bize bunu önermişti. Ama yüzüne her baktığımda yüreğim sızlıyor. Onun üzülmesini mutsuz olmasını kesinlikle istemem. Ama bu bir gerçek ve saklanamaz. Bunu biz aileler söylemezsek ilerde densizin biri kimbilir ne şekilde söyleyecek ve incitecek kuzumuzu. Bu yüzden konusunda uzman olan bir prof danıştık. Kesinlikle söylenmeli ve 4-5 yaşlar en uygun olanı çocuğun sorular sormaya başlamasıyla dedi. Ve eşinizle birlikte söyleyin.
Söyleyeceğiz ama bu süreci yaşayarak göreceğiz bilemiyorum ama çok zor olduğu kesin yada bizmi çok büyütüyoruz acaba da diyorum doğrusu

ben çocuklarda şöyle bir durum gözlemliyorum: siz birşeyden çekinirseniz, korkarsanız, bir zayıf noktanızı keşfederlerse o yoldan yürüyüp her fırsatta sorun olarak gündeme getirip ilgi çekiyorlar. hani ağlayarak bir şey yaptırmaya çalışıyorlar ya; eğer bir kez ödün verirseniz devamı geliyor.. mesela anaokulu-kreşe başlama konusunda çok belirgin bu durum. anne-baba kaygılı olursa çocuk da okulun çekinilecek bir yer olacağını düşünüyor. bir süre sonra okulda çok eğleniyor olsa da ağlayarak gidişler başlıyor.. benim öğrencilerimden anne-babasının geliş saatine yakın ağlamaya başlayanlar gözleri sulananlar olurdu. bir öğrencime sordum: ne güzel gülüp eğleniyorduk niye gözlerin sulandı? "öğretmenim dedem gelecek" dedi. dedesi onun okulda eğlendiğini sanmasınmış, bir de aman benim güzel oğlum neden ağlıyormuş diye ona şeker alıyormuş :) çocuklar böyle :) bizim bu gerçeği söyleme durumumuz bu genel durumlardan sadece biri.. biz ne kadar üstünde durmazsak onlar da öyle yapacak. eğer bu konu açıldığında hüzünlenir ve bunun çok önemsenecek bir mesele olduğu duygusunu uyandırırsak üstümüze gelecekler..
gerçek şu: dünyada en çok sevdiğim varlık o.. ve iyi ki beni seçti, benim çocuğum oldu.. biz kızımıza bunu hep söylüyoruz. henüz sormuyor, sadece fotoğraflarda neden olmadığını sordu bir ara. sen daha gelmemiştin tatlım dedik, çok sevdiği bir kuzeni var onun da o fotoğraflarda olmadığını gösterdik rahatladı..eh normalde çocuklar anne babasının nikah fotoğrafında olmazlar değil mi ? :)

Tazecik bir anne adayımız gelmiş
Hoşgeldin
Süreciniz su gibi aksın

Merhaba Aramıza hoşgeldiniz burası sizi çok rahatlatacaktır, Herşeyden önce yalnız Değilim duygusu çok iyi geliyor insana, inşallah herşey gönlünüze göre olur, tez zamanda anne olursunuz

Merhaba Aramıza hoşgeldiniz burası sizi çok rahatlatacaktır, Herşeyden önce yalnız Değilim duygusu çok iyi geliyor insana, inşallah herşey gönlünüze göre olur, tez zamanda anne olursunuz
Hoşbulduk arkadaşım iyi temennilerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah burada ve burda olmayan tüm anne adaylarına Allah tan sabır diliyorum inşallah herşey gönlümüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…