Kızlar çok mutluyum en sonunda eşim ikna oldu,dün akşam konuştuk,hatta sizin yazdıklarınızı ve başka forumlarda evladına kavuşan arkadaşların yaşadıklarını okuttum,0-1 yaş kız bebek için başvurumuzu yapacağız.Biliyorum daha önümüzde geçmemiz gereken bir çok aşama var ama sanki herşey bitmiş sıra evladımı beklemeye kalmışcasına mutluyum.
Bugün kurumu arayıp randevu alacağım başvuru için,lütfen artık bizim içinde dua edin.
Zuhale bebişinin iyi olduğuna çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
canım gözün aydın çok sevindim

bukadar nazlı olduğuna göre süslü bir kız galiba bu
 bukadar nazlı olduğuna göre süslü bir kız galiba bu 
 şöyle bayram şekeri niyetine bu hafta gelsin artıkkkk
 şöyle bayram şekeri niyetine bu hafta gelsin artıkkkk 
 eşim şehir dışında iki günlüğüne gitti,cuma dönecek ama cuma günüde onlar müsait değillermiş,bende hemen olsun bitsin istiyorum ya böyle bir bozuldum ama ne yapalım,kısmet böyleymiş.Bugün mutluyum ya bu bile tadımı kaçıramadı valla...
eşim şehir dışında iki günlüğüne gitti,cuma dönecek ama cuma günüde onlar müsait değillermiş,bende hemen olsun bitsin istiyorum ya böyle bir bozuldum ama ne yapalım,kısmet böyleymiş.Bugün mutluyum ya bu bile tadımı kaçıramadı valla...