yusufum eminim iyi düşüncelerle yazmışsınsır bu yazıyı ama baktığımız çocuklar başkasının değil bizim çocuğumuz biz doğurmamış olabiliriz ama onlar bizim evlatlarımız lütfen arkadaşlar yazdığınız yazılarda kullanmış olduğunuz üsluplarınıza dikkat ederseniz çok sevinirimm başkasının çocuğu kelimesi çok itici ve çirkin ......... bizlerde altın gibi bir yürek olduğunu düşünmüyorum ayrıca herkes gibi bizimkide evlat sevgisi evlat aşkı doğran anneler gibi bizlerde anneyiz hiçbir fazlamız yok sadece evlatlarımıza çok zor kavuştuk bundan dolayı sevgimizi daha yoğun yaşıyoruz o kadar......
sima arkadaşım çok haklısın yazdıklarında başkasının çocuğu demek banada çok itici geliyo hatta benim öz halam bile çocuğun olmuyorsa olmuyo zorlamanın anlamı yok evlatlık sakın alma ben şahsen onaylamam böyle bir durumu dedi halbuki bu kimseyi ilgilendirmez eşim ve benden başka kimseyi haksızmıyım ama herkes okadar naturel bakıyorki halbuki hayat bu insana ne sunacağı belli olmaz ben sadece evlat istiyorum sevabını günahını düşünmeden
ayrıca bu sayfaya bizim gibi durumda olanlar yazarsa iyi olur açıkçası kimsenin aklına ihtiyacımız yok