- 23 Temmuz 2008
- 85
- 107
- 93
- 40
Evet bacım ayrı oda istiyorlarArkadaşlar kafamı karıştıran bir şey var malum benim down sendromlu bir kizim var ve müracaat ettik yalnız evimiz 2+1 danismanimiz evlat edineceginiz çocuğun odasi için nereyi düşünüyorsunuz dedi ? Salonumuz L Şeklinde,2 girisli ve bir kısmını kapatıp oda yapabiliriz ama bir müddet ablasiyla kalmasını düşünmüştük dedik .... olmaz dedi ...ben gelip bakinca nereyi oda yapacaginiza bakariz dedi.. illa ayrı oda şart mı ? Ve istiyorlar mi ? Önümüzdeki hafta galiba ev ziyareti yapacaklarmış?
Çok teşekkür ederim bilgi icin canım sağolasın ....Evet bacım ayrı oda istiyorlar
Kendine ait özel alanı olsun diye
Oda yapacak yerinizde varmış
Bence sorun etmezler
Orayı şirin bir oda yaparsın
Zaman umarım bu sıkıntıların en kısa zamanda geçecek. O kadar çok beklemişsin ki çok birşey kalmamış öyle olmalı. İnsan çok birşey de diyemiyo ama buradaki herkes gibi ben de senin minik kızın geldiğinde çok ama çok sevinecem..Canım sıkılıyor
Uğraşacak işte bulamadım
Moralim bozuk
Öyle miskin halim var
Yalnızım yine belki ondandır
Sabit düşünce oldu
Nezaman gelecek
Sürekli beynim de
Kim görse daha gelmedi mi
Sıran kaç oldu
Kendimi doğuramayan hamileler gibi hissediyorum
Son zamanların geçmiyor
Mutsuzum
Odayı hazırlamak sanki iyi olmadı
Hazırlarken iyiydi de azbucuk bitince insan daha bi sabırsız oluyor muş
Halımız eksik :)
Hafta sonu onu da alınca yatak örtüsü eksik kalacak
Hepsini birden almıyorum
İşte kendimce uzatarak vakit geçiriyorum
Çok sıkıldım çok
Bize de sadece engelli ister misiniz dediler. Hastalık kısmından bahsetmediler. Bilemiyorum ki ..Arkadaşlar biz hasta bebek hariç her şarta tamam dedik ama kafamda bir soru işareti bu,hastalık derken neyi kastediyorlar.Hangi hastalıklar?Hafif hastalık derken hangi hastalıklar?Engelli olanlar da hasta grubunda mı?Gerçekten aydınlatırsanız sevinirim.
Arkadaşlar biz hasta bebek hariç her şarta tamam dedik ama kafamda bir soru işareti bu,hastalık derken neyi kastediyorlar.Hangi hastalıklar?Hafif hastalık derken hangi hastalıklar?Engelli olanlar da hasta grubunda mı?Gerçekten aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba bizim danismanimiz Elif Ece hnm istanbul dan. Biz de evraklarimizi teslim ettik. Tavsiye edilen kitapları aldıksşuan. Ev ziyareti ve en son da kurumda bir görüşme olacağını söyledi. Heyet raporunuz ellerine ulaşınca büyük ihtimal ev ziyareti İçin randevu verecekler. Bir hafta önceden ev ziyareti İçin arayip gün belirleyecegini söyledi. Biraz soğuk mesafeli görünüyor ama iyi biri olduğunu düşünüyorum. Ins her şey yolunda gider
Sağolun yardımcı oldunuz.Uzmanımız hasta bebeğe hayır diyorsunuz değil mi deyince eşim tabiki dedi ve konu kapandı.Hafif hastalık falan deseydi ben tmm derdim.Neyse görüşmede söyleyeceğim.Uzmanımız da bi enteresan:)Büyük kardeşi de yurtta olan bebeğe de hayır yazıyorum dedi,eşim de yine tabiki dedi.Vardır uzmanın bir bildiği tersini iddia etmek istemedim diyor eşim.Hey allahım..Bakalım neler olacak.Tekrar tşkrlr..Hastalık derecesine göre bize sordular,
misal; kötü beslenmis, hafif bronşit ve zayıf bir bebeği hafif hastalık grubuna dahil ediyorlarmis. Ben sorduğumda öyledediler, bu grubu kabul ettik.
Ağır hasta olarak ise kalbinde delik, organ yetmezliği, zihinsel gelişim sorunları olanları bu gruba dahil ettiler. (Ensest ilişki sonucu doğanlar dahil)
Bu grubu kabul etmedik.
Biz dogurmus olsak allahın taktiri bilemeyiz ağır bir sağlık sorunu ile de dogabilirdi. Fakat teslim edilecek bebek bizim sorumlulugumuzda olacağından ve bir yıllık bakım süresince bizim nufusumuzda olmayacagindan bu sorumlulugu kabul etmedik.
iTavsiye edilen kitaplar demişsiniz merak ettim hangi kitaplar tavsiye edildi ... bize birsey soylenmedide
Çok teşekkür ederimKitapları dosya ekine ilave ettim
Pek çok risk doğuracağımız bebeklerde de var.Kimseyi takmadan yolumuza devam etmeliyiz.Malum ağzı olan konuşuyor.Konuşanların doğurduğu bebeklerin genlerini nerden aldıklarını kendileri bile bilemez.Din ise kişiyle Allah arasındadır.Ferah olmaya çalışalım.Sabır diliyorum hepimize..Bugün moralim çok bozuldu. İşin dini boyutunu iyi araştırtınız mı? İlerde neler olacak bunları iyi hesap ettiniz mi? Neden acele ettiniz gibi ? Canımı sıkacak sorulara maruz kaldım. Ve dedim ki herkesin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz herşeyi araştırdım ve bu yola başvurdum. Herşeye de hazırlıklıyım dedim. Ama şu an müthiş başım ağrıyor uyuyamıyorum.Allahım sabır ver yavrum gelene kadar
Kesinlikle katılıyorum çalışmak ilaç gibi , bir şeyler le ugrasmak çok iyi geliyor . Ben yillardir çalıştım maalesef çalıştığım iş yeri devr oldu artık evdeyim..calismamak çok kötü evde oturmak dahada kötüHiçbir şey ile ugrasmadigim zamanlarda aklıma hep kavusamadigim ve cok istediğim bebeğimiz geliyor. Kötü düşünceler yüzünden içten kahroluyordum. Bu sebeple her animi doldurmaya çalışıyorum mümkün olduğu kadar, çalışıyorum bazen eve iş getiriyorum. Is ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Aöf de yeni bir bölüm okuyorum. Mümkün olduğu kadar bir şeyler ile uğraşıyorum. Aksi halde ağlama krizleri ve üzüntü içimi kaplıyor. Çoğu zaman uyku tutmuyor.
Tavsiyem bekleme süresi içinde bir şey ileoyalanin, hobi edinin vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?