Zaman cım dualarım sizinle. Aniden çabucak gelsin yavrun sen Sevin bizde seninle sevinelim inşallaaaaaahhhhhh .Canım sıkılıyor
Uğraşacak işte bulamadım
Moralim bozuk
Öyle miskin halim var
Yalnızım yine belki ondandır
Sabit düşünce oldu
Nezaman gelecek
Sürekli beynim de
Kim görse daha gelmedi mi
Sıran kaç oldu
Kendimi doğuramayan hamileler gibi hissediyorum
Son zamanların geçmiyor
Mutsuzum
Odayı hazırlamak sanki iyi olmadı
Hazırlarken iyiydi de azbucuk bitince insan daha bi sabırsız oluyor muş
Halımız eksik :)
Hafta sonu onu da alınca yatak örtüsü eksik kalacak
Hepsini birden almıyorum
İşte kendimce uzatarak vakit geçiriyorum
Çok sıkıldım çok
Akıl bi tek onlarda var .İnsanlar ne cürret le Bu kadar pişkin soruyorlar ben anlayamıyorum kim naparsa yapsın her kez hayatına baksın kime neeee desemde soruyorlar, konuşuyorlar, en yakın ın bile yeri geliyor diyor düşünmüyor bu insan üzülür mü, veya deme ya hayırlı olsun de , onuda demese sus be insan sus. ..Ben artık duymamayi seçtim çünkü bazı insanlar boş dedikodu çok. allah dert vermesin kimseye her kez kendi yağinla kavrulsun. Öyle bir psikoloji deyim ki kimseyi tanımıyorum üzeni ezeni ...Yıllarca sustum isime gucume gittim yolda gordugum konu komsu ya slm verdim gectim laf almak icin cok uyaniklar var meraklilarrr var artık eyvallah etmiyorum Merhaba Merhaba yeter. .. Birde şunu düşünüyorum bu aralar yavrum benim kızım geldiğinde her şeyini yapıcam mevlut vs o gün kapıya yazı yazıcam kimse bana soru soramicak başlık ;dedikodu için gelmeyin bizim yanımızda olanlar mutlulugumuzu paylasacaklar buyursun içeride bebek var:) arkadaşım üzülme güzel günler ileride su akar yolunu bulur gönlünü ferah tut. .Bugün moralim çok bozuldu. İşin dini boyutunu iyi araştırtınız mı? İlerde neler olacak bunları iyi hesap ettiniz mi? Neden acele ettiniz gibi ? Canımı sıkacak sorulara maruz kaldım. Ve dedim ki herkesin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz herşeyi araştırdım ve bu yola başvurdum. Herşeye de hazırlıklıyım dedim. Ama şu an müthiş başım ağrıyor uyuyamıyorum.Allahım sabır ver yavrum gelene kadar
Hayırlı olsun başvurunuz. Tatlı kosusturmaca basliyacak ..ama son hast heyet inde hayırlı olsun dediklerin de oh be diyeceksiniz İstanbul bizim kurumda ama Elif hn değil .iyi haftalar kızlar artık hepiniz dualarımdasınız nickini bildiğim sık yazan arkadaşları nickiyle diğerlerini genel katıyorum dualarıma inşallah herşey güzel olacak hepimiz için biz daha yolun başındayız evrk topluyoruz kurumu aradım bişey sormak için danışmanımız atanmış istanbul ELİF HN bilen varmı kızlar inşallah iyi biridir çünkü görüşmeye gittiğimiz hanım çok soğuk sanki işinden sıkılmış biriydi umarım o denk gelmemiştir. zamancım bu arada listeye alırmısın beni İSTANBYL ERKEK RIZA ARALIK 2015
İnşaaaaaaallaaaahhhhhhAzönce odamızı sildim yerleştirdim
Çok güzel oldu
Baka baka doyamadım
Allahım inşallah çok beklemeden gelir
Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur
Bacılar dualarınızı istiyorum
Hayırlı ile artık kucağımıza alalım
Zaman listeyi her güncellediginde hep güzel bir şey oluyor ya kavuşan yada yeni bir anne adayı her defasında ben baştan aşağı kontrol edip mutlu oluyorum ellerine sağlık teşekkür ederim .[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alarak_alone[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]banu_konya [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
İnşallah canım zaman çabucak geçer de artık bu sorulardan kurtulurum.Canımızı sıkmaya yetiyorlar işte. Onlar bilmiyor ki o hastanelerden boş dönmenin ne demek olduğunu. Psikolojimi zaten kuruma başvuralı biraz toparladım. Moral oluyor bana yavrumun bir gün geleceğini hayal etmek.Hayali bile yetiyor şu an. Ama insanlar acımasız ve vicdansiz arkadaşım.Kapı yazını çok beğendim bu arada:) Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu yola çıkan tüm bekleyenlerin kucağını tez zamanda doldurur inşallah.Akıl bi tek onlarda var .İnsanlar ne cürret le Bu kadar pişkin soruyorlar ben anlayamıyorum kim naparsa yapsın her kez hayatına baksın kime neeee desemde soruyorlar, konuşuyorlar, en yakın ın bile yeri geliyor diyor düşünmüyor bu insan üzülür mü, veya deme ya hayırlı olsun de , onuda demese sus be insan sus. ..Ben artık duymamayi seçtim çünkü bazı insanlar boş dedikodu çok. allah dert vermesin kimseye her kez kendi yağinla kavrulsun. Öyle bir psikoloji deyim ki kimseyi tanımıyorum üzeni ezeni ...Yıllarca sustum isime gucume gittim yolda gordugum konu komsu ya slm verdim gectim laf almak icin cok uyaniklar var meraklilarrr var artık eyvallah etmiyorum Merhaba Merhaba yeter. .. Birde şunu düşünüyorum bu aralar yavrum benim kızım geldiğinde her şeyini yapıcam mevlut vs o gün kapıya yazı yazıcam kimse bana soru soramicak başlık ;dedikodu için gelmeyin bizim yanımızda olanlar mutlulugumuzu paylasacaklar buyursun içeride bebek var:) arkadaşım üzülme güzel günler ileride su akar yolunu bulur gönlünü ferah tut. .
Aynen arkadaşım bol sabır versin rabbim hepimize. Elbet güzel günler gelecek. Bunun düşüncesiyle ayakta duruyoruz.Pek çok risk doğuracağımız bebeklerde de var.Kimseyi takmadan yolumuza devam etmeliyiz.Malum ağzı olan konuşuyor.Konuşanların doğurduğu bebeklerin genlerini nerden aldıklarını kendileri bile bilemez.Din ise kişiyle Allah arasındadır.Ferah olmaya çalışalım.Sabır diliyorum hepimize..
Amiiiiiinnn Aminnnnnnn... Hiç değilse biliyoruz kucağımıza alacağımızı kuruma başvurduk tan sonraki rahatlık da bu oldu hastaneler gitgel bezdirdi birde o büyük hayal kırıklığı ne diyim yaşamayan bilmez ama kimse yaşamasın Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesinİnşallah canım zaman çabucak geçer de artık bu sorulardan kurtulurum.Canımızı sıkmaya yetiyorlar işte. Onlar bilmiyor ki o hastanelerden boş dönmenin ne demek olduğunu. Psikolojimi zaten kuruma başvuralı biraz toparladım. Moral oluyor bana yavrumun bir gün geleceğini hayal etmek.Hayali bile yetiyor şu an. Ama insanlar acımasız ve vicdansiz arkadaşım.Kapı yazını çok beğendim bu arada:) Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu yola çıkan tüm bekleyenlerin kucağını tez zamanda doldurur inşallah.
Sanki dersin hepsi tam dini yaşıyorBugün moralim çok bozuldu. İşin dini boyutunu iyi araştırtınız mı? İlerde neler olacak bunları iyi hesap ettiniz mi? Neden acele ettiniz gibi ? Canımı sıkacak sorulara maruz kaldım. Ve dedim ki herkesin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz herşeyi araştırdım ve bu yola başvurdum. Herşeye de hazırlıklıyım dedim. Ama şu an müthiş başım ağrıyor uyuyamıyorum.Allahım sabır ver yavrum gelene kadar
Zaman cım dualarım sizinle. Aniden çabucak gelsin yavrun sen Sevin bizde seninle sevinelim inşallaaaaaahhhhhh .
İnşaaaaaaallaaaahhhhhh
İnşallah dediğin gibi aniden haber gelirZaman listeyi her güncellediginde hep güzel bir şey oluyor ya kavuşan yada yeni bir anne adayı her defasında ben baştan aşağı kontrol edip mutlu oluyorum ellerine sağlık teşekkür ederim .
Arkadaşlar kafamı karıştıran bir şey var malum benim down sendromlu bir kizim var ve müracaat ettik yalnız evimiz 2+1 danismanimiz evlat edineceginiz çocuğun odasi için nereyi düşünüyorsunuz dedi ? Salonumuz L Şeklinde,2 girisli ve bir kısmını kapatıp oda yapabiliriz ama bir müddet ablasiyla kalmasını düşünmüştük dedik .... olmaz dedi ...ben gelip bakinca nereyi oda yapacaginiza bakariz dedi.. illa ayrı oda şart mı ? Ve istiyorlar mi ? Önümüzdeki hafta galiba ev ziyareti yapacaklarmış?
Hastalık derecesine göre bize sordular,
misal; kötü beslenmis, hafif bronşit ve zayıf bir bebeği hafif hastalık grubuna dahil ediyorlarmis. Ben sorduğumda öyledediler, bu grubu kabul ettik.
Ağır hasta olarak ise kalbinde delik, organ yetmezliği, zihinsel gelişim sorunları olanları bu gruba dahil ettiler. (Ensest ilişki sonucu doğanlar dahil)
Bu grubu kabul etmedik.
Biz dogurmus olsak allahın taktiri bilemeyiz ağır bir sağlık sorunu ile de dogabilirdi. Fakat teslim edilecek bebek bizim sorumlulugumuzda olacağından ve bir yıllık bakım süresince bizim nufusumuzda olmayacagindan bu sorumlulugu kabul etmedik.
Bugün moralim çok bozuldu. İşin dini boyutunu iyi araştırtınız mı? İlerde neler olacak bunları iyi hesap ettiniz mi? Neden acele ettiniz gibi ? Canımı sıkacak sorulara maruz kaldım. Ve dedim ki herkesin ne yaşadığını nerden biliyorsunuz herşeyi araştırdım ve bu yola başvurdum. Herşeye de hazırlıklıyım dedim. Ama şu an müthiş başım ağrıyor uyuyamıyorum.Allahım sabır ver yavrum gelene kadar
Sanki dersin hepsi tam dini yaşıyor
Bunları diyenler beş vakit namazını bile doğru düzgün kılmaz
Geriye döner ay haram yok namahrem der
Kendini bilmez dolu
Duyma dicem de duyuyorsun işte
zaten dinde günah demeleri beni sinir ediyor. Bizim dinimiz bu kadar mı zor ve kötü bir din. Güzel olan birşeyden uzaklaştırmak için uğraşıyorlar. Emin olun böyle diyenlerin hepsi çoook daha büyük günah işliyorlardır. Kendi niyetleri piss olduğundan herkesi öyle görüyorlar. en çok tepki verdiğim konu bu
dini acıdan kim gunah diosa halt etmiş bir gunah sahibi olucaksam gunahım bu olsun ...teşke insanların gunahları böyle olsa yapıcı olmak varken yıkıcı olmayı secmektense
Aynen zamancım etrafım öyle insanlarla dolu istemesem de duyuyorum.Olsun ne yapalım destek olanlar yeter. Sıkıntı yok...Sadece Zaman ve sabır diliyorum hepimize. Bu bizim mutluluğumuz olacak. Gerisi vesaire...Sanki dersin hepsi tam dini yaşıyor
Bunları diyenler beş vakit namazını bile doğru düzgün kılmaz
Geriye döner ay haram yok namahrem der
Kendini bilmez dolu
Duyma dicem de duyuyorsun işte
Aynen canım Allah bu başvurduğunuz yolda işlerimizi kolaylaştırsın. Eşin de herşeye razı olur merak etme. Başvurunca senden hevesli oluyor.Kurumdakiler de bir can veriyoruz her açıdan iyi olmalı durumları diye düşünüyorlar. Bilseler içimizdeki hasreti... Ben bekleme süresini ilk söylediğinde Nasıl tekrar söyler misin 3 sene mi dediniz ben mi yanlış anladım diye tepki vermiştim şaşkınlıktan :) Ama sabırla bekleyeceğiz arkadaşım inşallahayy bunlar beni deli edecek. sanki bir çocuk doğururken bu kadar çok düşünüyor insanlar. yok ayrı odası oluyor sanki her doğan çocuğun,ya da kirada oturmuyor her çocuk doğuran. herkes üniversite mezunu ya yüksek maaş alıyor o kadar çocuklu insanlar. ilk sordukları soru hangi okul mezunusunuz. maaş ne alıyorsunuz. Ya emek ve burada gönülden çocuk sahibi olmak için maddi manevi bir sürü şey harcamış insanlar duruyor karşılarında. Daha ne istiyorlar anlamıyorum. o çocukları sanki kendileri kuş sütüyle besliyorlar. En önemli şeyden anne baba sevgisinden bir aileden mahrum olan o çocuklara sahip çıkmak bri aile olmak istiyoruz. niye bu kadar zorladıklarını anlamıyorum. Ya inşallah benim eşim böyle sorulara ani tepkiler vermez :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?