Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Zaman cım dualarım sizinle. Aniden çabucak gelsin yavrun sen Sevin bizde seninle sevinelim inşallaaaaaahhhhhh .

Akıl bi tek onlarda var .İnsanlar ne cürret le Bu kadar pişkin soruyorlar ben anlayamıyorum kim naparsa yapsın her kez hayatına baksın kime neeee desemde soruyorlar, konuşuyorlar, en yakın ın bile yeri geliyor diyor düşünmüyor bu insan üzülür mü, veya deme ya hayırlı olsun de , onuda demese sus be insan sus. ..Ben artık duymamayi seçtim çünkü bazı insanlar boş dedikodu çok. allah dert vermesin kimseye her kez kendi yağinla kavrulsun. Öyle bir psikoloji deyim ki kimseyi tanımıyorum üzeni ezeni ...Yıllarca sustum isime gucume gittim yolda gordugum konu komsu ya slm verdim gectim laf almak icin cok uyaniklar var meraklilarrr var artık eyvallah etmiyorum Merhaba Merhaba yeter. .. Birde şunu düşünüyorum bu aralar yavrum benim kızım geldiğinde her şeyini yapıcam mevlut vs o gün kapıya yazı yazıcam kimse bana soru soramicak başlık ;dedikodu için gelmeyin bizim yanımızda olanlar mutlulugumuzu paylasacaklar buyursun içeride bebek var:) arkadaşım üzülme güzel günler ileride su akar yolunu bulur gönlünü ferah tut. .

Hayırlı olsun başvurunuz. Tatlı kosusturmaca basliyacak ..ama son hast heyet inde hayırlı olsun dediklerin de oh be diyeceksiniz İstanbul bizim kurumda ama Elif hn değil .

İnşaaaaaaallaaaahhhhhh

Zaman listeyi her güncellediginde hep güzel bir şey oluyor ya kavuşan yada yeni bir anne adayı her defasında ben baştan aşağı kontrol edip mutlu oluyorum ellerine sağlık teşekkür ederim .

İnşallah canım zaman çabucak geçer de artık bu sorulardan kurtulurum.Canımızı sıkmaya yetiyorlar işte. Onlar bilmiyor ki o hastanelerden boş dönmenin ne demek olduğunu. Psikolojimi zaten kuruma başvuralı biraz toparladım. Moral oluyor bana yavrumun bir gün geleceğini hayal etmek.Hayali bile yetiyor şu an. Ama insanlar acımasız ve vicdansiz arkadaşım.Kapı yazını çok beğendim bu arada:) Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu yola çıkan tüm bekleyenlerin kucağını tez zamanda doldurur inşallah.

Aynen arkadaşım bol sabır versin rabbim hepimize. Elbet güzel günler gelecek. Bunun düşüncesiyle ayakta duruyoruz.

Amiiiiiinnn Aminnnnnnn... Hiç değilse biliyoruz kucağımıza alacağımızı kuruma başvurduk tan sonraki rahatlık da bu oldu hastaneler gitgel bezdirdi birde o büyük hayal kırıklığı ne diyim yaşamayan bilmez ama kimse yaşamasın Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin

Sanki dersin hepsi tam dini yaşıyor
Bunları diyenler beş vakit namazını bile doğru düzgün kılmaz
Geriye döner ay haram yok namahrem der
Kendini bilmez dolu
Duyma dicem de duyuyorsun işte

Zaman cım dualarım sizinle. Aniden çabucak gelsin yavrun sen Sevin bizde seninle sevinelim inşallaaaaaahhhhhh .

İnşaaaaaaallaaaahhhhhh

Zaman listeyi her güncellediginde hep güzel bir şey oluyor ya kavuşan yada yeni bir anne adayı her defasında ben baştan aşağı kontrol edip mutlu oluyorum ellerine sağlık teşekkür ederim .
İnşallah dediğin gibi aniden haber gelir
Kısmet Bellimi olur
Ayy düşünmesi bile heyecanlı
Gün gelir bende üst listeye çıkarım :)

hadiii ya, bu konuya üzüldüm. bizim ev de 1+1 bize de diyecekler nereye koyacaksınız çocuğu,yani bunun üzerine hayır vermiyoruz deyip onay vermeyeceklermi ben de çok merak ediyorum bu konuyu. Sonuçta ev kendimizin evi ama çocuk olunca evi değiştiririz desek. yine de evi değiştirmeden onay vermeyeceklermi.

Hastalık derecesi yüksek olan tabiki zor olur. kötü beslenme bronşit geçici şeyler.Aslında çocuğun hangi ilişki ile dünyaya geldiği önemli değil. Çünkü bir sevgilinin çocuğu olması daha kötü. sonra çocuklarını arayışa girerlerse kötü bişey. ne yazık dimi dünyanın hali kimisi öyle çocuk sahibi olurken kimisi de çırpınıyor uğraşıyor. ( yine de olamıyor. o çocuklara da yazık. dünyaya gelmek kendi kararları değil fakat ceremesini çeken onlar. inşallah hepimiz bebeğimize kavuşacağız ve onlara mutlu bir hayat vereceğiz.

ayy bunlar beni deli edecek. sanki bir çocuk doğururken bu kadar çok düşünüyor insanlar. yok ayrı odası oluyor sanki her doğan çocuğun,ya da kirada oturmuyor her çocuk doğuran. herkes üniversite mezunu ya yüksek maaş alıyor o kadar çocuklu insanlar. ilk sordukları soru hangi okul mezunusunuz. maaş ne alıyorsunuz. Ya emek ve burada gönülden çocuk sahibi olmak için maddi manevi bir sürü şey harcamış insanlar duruyor karşılarında. Daha ne istiyorlar anlamıyorum. o çocukları sanki kendileri kuş sütüyle besliyorlar. En önemli şeyden anne baba sevgisinden bir aileden mahrum olan o çocuklara sahip çıkmak bri aile olmak istiyoruz. niye bu kadar zorladıklarını anlamıyorum. Ya inşallah benim eşim böyle sorulara ani tepkiler vermez :)))

Kendini bilmez dolu

zaten dinde günah demeleri beni sinir ediyor. Bizim dinimiz bu kadar mı zor ve kötü bir din. Güzel olan birşeyden uzaklaştırmak için uğraşıyorlar. Emin olun böyle diyenlerin hepsi çoook daha büyük günah işliyorlardır. Kendi niyetleri piss olduğundan herkesi öyle görüyorlar. en çok tepki verdiğim konu bu

Bu insanları görmezden gelmek en iyisi. Biz ciddiye aldıkça çoğalıyorlar sanki. İyi insanlarız biz. Vicdan merhamet sahibiyiz. Bizim inancımızı sorgulayacaklarına kendi vicdanlarını sorgulasınlar. Başka da birşey demeye değer görmüyorum.

Kendini bilmez dolu
Aynen zamancım etrafım öyle insanlarla dolu istemesem de duyuyorum.Olsun ne yapalım destek olanlar yeter. Sıkıntı yok...Sadece Zaman ve sabır diliyorum hepimize. Bu bizim mutluluğumuz olacak. Gerisi vesaire...

Aynen canım Allah bu başvurduğunuz yolda işlerimizi kolaylaştırsın. Eşin de herşeye razı olur merak etme. Başvurunca senden hevesli oluyor.Kurumdakiler de bir can veriyoruz her açıdan iyi olmalı durumları diye düşünüyorlar. Bilseler içimizdeki hasreti... Ben bekleme süresini ilk söylediğinde Nasıl tekrar söyler misin 3 sene mi dediniz ben mi yanlış anladım diye tepki vermiştim şaşkınlıktan :) Ama sabırla bekleyeceğiz arkadaşım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…