selam kızlar nasılsınız.miray içerde çizgi film izliyor yürüteçte bende size 2 satır yazim istedim.dün tam 1ay oldu miray geleli :)iyice alıştık birbirimize çok akıllı güleç yüzlü bir bebek uykudan kalktımı ağlamıyor beşiğinde oyuncaklarıyla oynuyor.baba,dede,anne,eda diyor babayı daha sık söylüyor kıskanıyorum eşimi

kedi anneyi zora düştümü söylüyor ,tek sorunumuz çok zayıf ayına göre biraz rengide beyaz doktora gittik vitamin demir damlası felan aldım içiriyorum bitek yemek yerken kavga ediyoz onla :)) maşallah 7 dişimiz var ama cadı yemekleri işine geldimi çiğniyor işine gelmedimi püre haline getirsemde ağızda bekletiyor.bende elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum biran önce toparlansın diye çünkü vucut dirençsiz olunca çabuk hastalanıyor.çok haraketli bir çocuk yürüteçle ortalığı karıştırıyor şimdiden ortalığı toparlamaya başladım.yarım dişleriyle bizi ısırıp duruyo saçlarımı çekiyo. eşimin ve benim ailemde de gözbebeği oldu onu çok seviyorlar hiçbir yakınımdan olumsuz tepki almadım .kafamda çok sorun etmiştim neyseki öyle olmadı.sizde sorun etmeyin .çok güzel bir duygu bekleyen arkadaşlarım biran önce sizinde tatmanızı diliyorum.hayatınız yüzde yüz değişiyor.kendinizi unutuveriyosunuz nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile onla uğraşmakdan evin heryeri bebek kokuyor.ben kaçıyorum kızlar miraya bir bakim kendinize iyi bakın arada fırsat buldukça yazarım iyiakşamlar