Liliyciğim ne güzel şeyler yazmışsın:))
Burası büyülü gibi değil mi?Okurken sanki çok yakınınmış,tanıyormuşsun gibi hissediyorsun insanları,sevinçlerine,heyecanlarına,endişelerine ortak olabiliyorsun.
Zaten bu durumdaki anne babalar benzer süreçler sonunda evlatlarına böyle kavuşmayı tercih etmiş insanlar,bir de geçmen gereken aşamalar hep aynı o yüzden anlayabiliyor,birbirimize destek olabiliyoruz.
Buraya yazan herkes için güzel duygular besliyorum ama Pırılımın yeri ayrı Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam

O kadar örtüşüyor ki yaşadıklarımız biz bile şaşırıp kalıyoruz bazen.Hayallerimiz,beklentilerimiz aynı...Dediğin gibi başvuru tarihlerimiz,evrak teslim zamanlarımızın bu kadar denk gelmesi benim şansım,yaşadıklarımı anlayacağından şüphe etmeden paylaşabiliyorum Pırılım'la daha güzel ne olabilir ki.
Kızım için bir şey düşündüğümde aklıma hemen Pırılın kızı da geliyor,Pırıl kızı için bir şeyler yaptığında iki tane yapıyor.
Bebeğim daha gelmeden hayatımda güzel değişikliklere sebep oluyor ablası baksana sayesinde dünya tatlısı bir arkadaşım oldu,inşallah çok yakında melek gibi bir yeğenim dünyaya gelecek.
Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin çok bekletmeden inşallah.
Umarım sende sağlıkla,hayırla kucağına alırsın evladını zamanı geldiğinde,tabi öncelikle inşallah Rabbim kıymet bilen,doğru düzgün,adam gibi adam çıkarır karşına.
Orada burada çok oyalanmayıp derslerine çalış

Lily'ciğim ama bizleride ihmal etme arada sırada uğra böyle kendinden haberler vermeyi de unutma.
Sevgiler...