slm baharcım terk bebek seçmeni öeririm çünkü aile rızası olanlarda günün birinde çocuk aramak isterse daha kolay ulaşabiliyor kimlik bilgilerinden
bide vukuatlı nufus örneğini sormuşsun o konuyu ben açmıştım benim kızımda ve bütün arkadaşlarımın çocuklarında yazıyor bu konu ile alakalı içişleri bakanlığıyla sürekli görüşüyorum en son bugün görüştüm programı yenileyeceklermiş yaklaşık 2 aydır bu konuyla uğraşıyorum ama bu sitedeki arkadaşlardan beklediğim desteği bulamadım oda ayrıca üzdü beni altı üstü bi mail atacaklardı bakanlığa ben sadece kendi çocuğumu düşünmüyorum bu durumda olan bütün çocuklar için uğraşıyorum bizim gibi olan bütün aileler için çabam ama varsın ilgilenmesin arkadaşlar ben tek başımada bu işin üstesinden gelecem ve bu bilgi gizlenecek inşallah sonuca ulaşmama çok az kaldı ...[/QUOT
mail atılıcak yerın adresını tekrardan verırmısın bu konuyla ilgili degısen haberler olusa mutlaka haberdar olmak istiyorum bu konu cok önemli internette bazı arastırmalar yaptım eskı yıllarda evlat edınen ailelerde aynı sorunu yasamıslar bu konuyu boslamayalım arkadalar lütfen cok önemli