Günaydın Pırılım,duygularımız karşılıklı,bende zevkle okudum yazdıklarını,hem içimi de rahatlattın arkadaşım,demek ki normalmişim,abartmamışım yani

Evrak teslim tarihlerimiz aynı olacak sanırım,uzmanımız eşimle birlikte gitmemi istedi çünkü özgeçmişimizi kurumda yazmamızı istiyor,'evde yazıp getirmeyin lütfen,bir hafta geç olsun ama eşinizle gelin' dedi

(
Olumsuz düşünmek istemiyorum o yüzden 'başvurumuz onaylanmazsa' kaygısını aklıma geldiği anda kovalıyorum ki uzaklara gitsin,'ya olmazsa'yı o kadar çok yaşadım ki yıllar içinde bu aşamada da ekşimsi,içimi ezen o duygudan uzak durmaya çalışıyorum.
İyi düşünelim iyi olsun arkadaşım,Rabbim biliyor evladımızı ne çok istediğimizi,beklediğimizi,her halimizden de belli oluyor bu,uzmanlarımızda farkedecek Allah'a şükür şartlarımız da uyuyor evlat edinmek için,gelecek bebeklerimiz inşallah bir aksilik çıkmayacak,ben çok inanıyorum.
Bebeğe hoşgeldin partisi yapmak süper fikir,senden kopya çekiyorum haberin olsun,okurken kendimi bende yapayım,şunları şunları çağırayım diye düşünürken yakaladım

Bebek mevlüdümüzü düşünüp hayaller kuruyordum ama bu hiç aklıma gelmemişti,sağolasın arkadaşım.Bebek gelişimi ile ilgili kitaplar zamanında okundu,kitaplıkta küskün küskün duruyorlardı artık onları da tekrar okumanın vakti geldi.
Bizim kızımızın mobilyaları açık meşe renginde teyzesi,bir kaç yıl önce hevesle almıştık,gardrobu ve konsolu daha sonrada kullanabileceği gibi,çok cicili bicili şeyler değil,o yüzden bende senin gibi odayı duvar kağıdı,perde ve halıyla renklendirmeyi hareketlendirmeyi düşünüyorum.Perde olarak stor yaptıracağım ki güneşi kessin,üzerine beyaz dantel romantik bir perde,fon olarak ta çiçekli bir kumaş hayal ediyorum,hatta abartıp bulabilirsem eskicilerden sallanan sandalye alıp (20-25 yıl önce vardı o sandalyeler,yuvarlak hatlı,ayakları ve kol koyma yerleri ahşap bana onlar daha sıcak geliyor) perde ile uyumlu kumaşla kaplatmayı falan düşünüyorum.
Seninde söylediğin gibi farklı ay gruplarından bir kaç tane çıtçıtlı body,tulum alacağım,battaniye önlük,en çok ta biberon alma hevesim var niyeyse,bol bol ıslak mendil alıp stoklamayı düşünüyorum,gördüğüm kadarıyla ıslak mendil ihtiyacı çocuklar 4-5 yaşına gelene kadar hiç bitmiyor.
Burada e-bebeğin mağazası var,oturduğunuz yerde var mı bilmiyorum ama yoksa bile internet mağazasından alışveriş yapabilirsin,çeşit çok, zaman zaman yaptıkları kampanyalarla fiyatları da uyguna geliyor,oraya gidip kendimi kaybetmek istiyorum mümkünse

ama kendimi frenliyorum arkadaşım merak etme,öncelikle odasını yapacağım yavaş yavaş,üst baş kıyafeti hiç dert etmiyorum,onlar bir gün içinde hallolur,bütçemizi sarsmadan bir ay birini bir ay diğer eksiğini tamamlamayı düşünüyorum.
Bir de kızımızı aldığımız aydan itibaren onun için bir tasarruf hesabı oluşturayı düşünüyorum,hani var ya çeşitli bankaların böyle ürünleri,her ay belirlediğin bir miktar yatırıyorsun,öyle bir şey,okul çağına geldiğinde bir miktar birikimi olsun diye.
Son olarak bebeğimizi aldıktan sonra uygun bir zamanda tatile çıkmak istiyorum,(benim hayallerim bir tuhaf anacığım:)yıllardır gitmekten keyif aldığımız bir tatil köyü var,daha çok çocuklu ailelerin tercih ettiği,işte oraya ailecek gidip tatil yapmak istiyorum,arabamız tıklım tıklım onun eşyalarıyla dolsun,kızımızı denizle tanıştıralım,babasıyla annesiyle günün 24 saati birlikte olsun gibi uçuk kaçık düşüncelerim var şekerim.
Bu hafta eşim yokken boya işerini hallettireceğim yavaş yavaş başlayacağım hazırlıklara Allah nasip ederse.
İnşallah bebeklerimizide yakın zamanlarda alırız kucaklarımıza 'doktor bu mamayı önerdi,şu aşısını yaptırdın mı,dişimiz çıkıyor galiba,nüfus kağıdımızı aldık' konuşmalarını da yaparız Pırılcığım inşallah,şimdi yazarken bile mutlu oldum,Allah tez vakitte nasip eder inşallah canım.
Sevgiler,öptüm.