Ah Pırılım ben bir başlarsam susmam artık:))
Daha dün akşam yemekte konuşuyorduk eşimle kızımızda olsaydı bu bayram ne kadar farklı olurdu diye...
Ben çocukken bayramlarda babannemlere köye giderdik,bir kaç gün öncesinden.Amcamlar,halam onların çocukları hep birlikteydik.Bayram sabahı erkekler namazdan gelince hepimiz hazırlanmış onları bekliyor olurduk.Büyükten küçüğe herkes sırayla bayramlaşırdı.Hep o görüntü gelir aklıma ve içim ısınır.Bizim babannemiz yok malesef,bende hayallerimi büyük hala üzerine kuruyorum:)Kızıma bayramlıklarını aldığımızı,hazırlanıp babasının camiden gelişini beklediğimizi,sırayla bayramlaştığımızı,kahvaltıya ya annneanneye ya halaya gittiğimizi hayal ettim dün gece.
En çok heveslendiğimde anne kız uyumlu giyinmemiz sanırım.Küçük kadınlar gibi dolaştırmaya niyetim yok tabi ama ne bileyim benzer şeyler,renkler giysek diye düşünürken yakalım kendimi.Mesela şimdi hava serin ya,cici bir jile aldığımı düşündüm kızıma,ayağında rugan ayakkabılar,başında kadife bir kurdele,benim üzerimde de elbise olsa diye hayal ettim ama kızımın yanında ne giyersem giyeyim sönük kalacağımı hissettim

Ne yaparsam yapayım onun kadar yakışmaz o kadar şeker durmaz,genciz güzeliz dedik ama biz onlar kadar olamayız Pırılım,bunu da kabul edelim arkadaşım:))
Bayramı dün akşam hayal ettim ama ben her dakika kızımız olsa diye düşünüyorum evde.Geçen hafta bir gece uykum kaçtı,sabahın beşinde ayaktaydım,aklıma hemen bir gün bu saatlerde uykum kaçtığı için değilde kızımın karnını doyurmak için uyanık olabileceğim geldi.Mutlu oldum kendi kendime sabahın köründe

Bu gün burada hava çok güzeldi öğlen saatleri,anneler çocuklarını arabalarına koymuş hava aldırıyordu.Eskiden olsa bu görüntü içimi acıtır,ben niye yaşayamıyorum diye burnumun direğini sızlatırdı,şimdi gülümsedim,bende böyle havaları kaçırmam bir saat bile olsa dolaştırıp,hava aldırırım kızıma,üstünede yeleğini(!),giydiririm,battaniyesini(!) örterim diye hayal ettim.
Aklımız,hayatımız onlarla dolu şimdiden,eminim bebeklerine kavuşan anneler 'daha bu ne ki?' diyeceklerdir ama şu an bunları hayal edebildiğim,bekleyince kızımın geleceğini bildiğim için o kadar rahatım o kadar mutluyum ki her dakika hayal kurmaktan alamıyorum kendimi...
Evet kızlar bekliyoruz kuzunuzla ilk bayramınız nasıl geçti,neler yaptınız,ne hissettiniz?
Çok boşladınız bizleri,olmuyor böyle anlatın bakalım biraz:)