- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Hanımefendi siz de her şeye garip geldi, eksik geldi diye yorumlar yapıyorsunuz. Ne olacak bu böyle?Yani evlat edinmek isteyen insan açar bakanlığın sayfasini bakar bilgilenir direkt buraya gelip yazmaz. Garip geldi bana. Onu demek istiyorum.
Belki proseduru bilen birileri varsa yardimci olurlar ve ön bilgi edinir diye yazmistir arkadas. Bakanlik sayfasina bakar zaten :)Yani evlat edinmek isteyen insan açar bakanlığın sayfasini bakar bilgilenir direkt buraya gelip yazmaz. Garip geldi bana. Onu demek istiyorum.
Açıp baktık elbette şartlar uyuyor.Yani evlat edinmek isteyen insan açar bakanlığın sayfasini bakar bilgilenir direkt buraya gelip yazmaz. Garip geldi bana. Onu demek istiyorum.
15 aylık bı kizimiz var.Sizin çocuğunuz var mı? Yoksa olacak mı?
Evlatlık almak büyük bir karar. Umarım kendinizden eminsinizdir, o kuzuya güzel bir aile olursunuz.
İnsanlar kendileri çocuk sahibi olduğunda ya da çocuklu biriyle evlendiğinde bile pişman olabiliyor.
Sizde konumu düzgün okusaydiniz keşke.Evlat edinmek için sırada bekleyenler var. Hele küçük bebek için daha çok. O olay ayy gidip alalım demekle olmuyor prosedürlere baksaniz keşke buraya yazana kadar.
Dünyaya cennetten mi düştünüz?Biraz önce eşimle bı haber izledik.2 aylık bir kız bebek sokağa bırakılmış,yetiştirme yurduna verilmiş.Çok etkilendik bebeğin yüzü aklımda hep..ve ikimizde keşke bizim olsaydı dedik.Uzun uzun konuştuk ciddi ciddi evlat edinmek istiyoruz bu bebeği..
Şartlar uyuyor.
İkimizde devlet memuruyuz.
Yanlız şehirler farklı.
Nasıl bı süreç izlemeliyiz.
Başvuru için o şehre gitmek gerekir mi?
Herşeyi göze aldık.
O bebeğin bizim olmasını çok istiyorum..
Bilgisi deneyimi olan var mı?
Fikirlerinizi de ayrıca meraktayim
Ekleme;15 aylık bir kızım var ayrica
15 aylık bı kizimiz var.
Bı anda alınmış bir karar değil hep aklımızın köşesindeydi..ama bu haberden etkilendik ve harekete geçtik..araştırma yapıyoruz şuan esimle
Herşeyi göze aldık.Evet bende izledim o haberi bende üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrunun
Anasını babasınıda ıslah etsin ne diyelim
Ama sizinki önemli bi karar üstelik kendi bebeğinizde var ikisinede aynı derecede yaklaşabilecekmisiniz hep bebek kalmayacak büyüyecek düşünmek gerek iyice
Olsun..kizim zor biri değil şükür.Çocugunuz varsa daha da zorlaşır herşey.
Koruyucu aile olabilirsiniz.
Eşit davranabileceğinize yüzde yüz eminseniz çok güzel bir karar.15 aylık bı kizimiz var.
Bı anda alınmış bir karar değil hep aklımızın köşesindeydi..ama bu haberden etkilendik ve harekete geçtik..araştırma yapıyoruz şuan esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?