• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Slm canım bence çok yanlış düşünüyorsun. Bak benimde yıllarca çocuğum olmadı sonra 2 tane üst uste oluverdi. Benim de tup Bebek tedavisi goren arkadaşım vardı bu süreçte. Ben utancımdan karnım belli plana kadar diyememistim. Ama o davranisimi da yanlış bulan oldu. Bir insan alınmak istiyorsa söylense de alınıyor soylenmese de .
Onlar size garez olsun diye niye çocuk istesinler. Çocuğa bakmak o kadar kolay mı?
Söylemese de kizardiniz emin olun. Bakın bende geçtim o süreçten ben de ilk bebegimde tup Bebek tedavisi gördüm . Bu süreçte insan alıngan oluyor. Hamile görmeye bile tahammül edemiyor insan. Bunu biliyorum sadece.
Bence yazık hamile bir bayani kirmayin derim.

Gebelikle ilgili konularda çok hassasım ve dikkat ederim cümlelerime,hareketlerime ama Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamaz.Onlar ne kadar çabalarsa çabalasın Allah nasip etmese hamile kalamazdı sizin tepkiniz Allah'ın işine karışmak oluyor hâşa.

Sizin hassas olduğunuzu bile bile sürekli bebek konusu açılıp, sevincini paylaşıyorsa normal değil zaten, insan karşı tarafı da biraz düşünmeli konuşurken tabi hassasiyetinizi bilmelisin en azından. Çok sık görüşme dicem ama aileniz kıskandı da görüşmüyor demesinler. Allahım sana da nasip etsin sevinçler içinde paylaş burada güzel haberlerini alalım inşallah, ne olur üzülme vardır zamanı muhakkak, böyle düşünceler sistemini çok etkiler, kendine odaklan.
İnşallah bitanem çok teşekkür ederim gerçekten bir süre görüşmeyi düşünmüyordum hatta kayınvalidemden ağlayarak çıktım

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Eltiniz iyi mi kötü mü bilemem ama çocuk çok büyük bir sorumluluk dolayısı ile sırf size inat olsun diye yapılabilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz olmuyor diye ( umarım en yakın zamanda ikizleriniz olur ) insanlardan çocuk yapmamaları gerektiği konusunda beklentiye girmeyin üzülürsünüz.

Çok güzel konuştunuz çok teşekkür ediyorum gerçekten sizlerle konuşmak iyi geldi
Sakın fesat dememe alınma. Çok düşündüm yanlış mı yaptım diye ama insanız nefsimiz var. İstemsiz içimiz eziliyor belki fesat düşüyor içimize. Ama engel olmalıyız.

Evladının “şimdilik” olmamasıyla imtihan, hayırsız bir evlatla imtihandan iyidir.

Allahtan daha mı iyi biliyoruz tövbe haşa.

Doğumgünün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle evladınla nice doğumgünleri kutlarsın inşallah..

Slm canım bence çok yanlış düşünüyorsun. Bak benimde yıllarca çocuğum olmadı sonra 2 tane üst uste oluverdi. Benim de tup Bebek tedavisi goren arkadaşım vardı bu süreçte. Ben utancımdan karnım belli plana kadar diyememistim. Ama o davranisimi da yanlış bulan oldu. Bir insan alınmak istiyorsa söylense de alınıyor soylenmese de .
Onlar size garez olsun diye niye çocuk istesinler. Çocuğa bakmak o kadar kolay mı?
Söylemese de kizardiniz emin olun. Bakın bende geçtim o süreçten ben de ilk bebegimde tup Bebek tedavisi gördüm . Bu süreçte insan alıngan oluyor. Hamile görmeye bile tahammül edemiyor insan. Bunu biliyorum sadece.
Bence yazık hamile bir bayani kirmayin derim.
çok teşekkğr ederim yorumun için gerçekten sizi dinleyince yaptığım hata oldupunun farkına vardım onunla konuşmayı düşünmüyordum

Eltiniz iyi mi kötü mü bilemem ama çocuk çok büyük bir sorumluluk dolayısı ile sırf size inat olsun diye yapılabilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz olmuyor diye ( umarım en yakın zamanda ikizleriniz olur ) insanlardan çocuk yapmamaları gerektiği konusunda beklentiye girmeyin üzülürsünüz.
inşallah canımmm çok teşekkür ederim çok sağol iyi dileklerin için .haklısın aslında bu konuda tam ağlarken ona uzun bir mesaj attım yanlış yaptım sanırım

Sakın fesat dememe alınma. Çok düşündüm yanlış mı yaptım diye ama insanız nefsimiz var. İstemsiz içimiz eziliyor belki fesat düşüyor içimize. Ama engel olmalıyız.

Evladının “şimdilik” olmamasıyla imtihan, hayırsız bir evlatla imtihandan iyidir.

Allahtan daha mı iyi biliyoruz tövbe haşa.

Doğumgünün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle evladınla nice doğumgünleri kutlarsın inşallah..
Amin canım inşaşlah alınmadım tabiki haklılık payın vardır diye düşündüm belki de fesat düşündüm bilmiyorum ama şuan keşke mesajı atmasaydım ertesi günü bekleseydim uyuyunca geçerdi stresim belki biraz

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

Burda tek hatali gordugum nokta eltinize nasil evlat hasreti cektigimizi bile bile ikinciyi yaptiniz dediniz ? Cevabi ne oldu?

Gebelikle ilgili konularda çok hassasım ve dikkat ederim cümlelerime,hareketlerime ama Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamaz.Onlar ne kadar çabalarsa çabalasın Allah nasip etmese hamile kalamazdı sizin tepkiniz Allah'ın işine karışmak oluyor hâşa.
Evet biraz öyle oldu sanırım ama hepimizin şeytanı var ve kötülük fısıldıyor malesef

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için ben inançlı bir insanım namazımda niyazımdayım ama böyle kötü duygularımın önüne geçemiyorum malesef konu bebek olunca ☹
Sana uzun uzun anlatmak isterdim...Kiminin sinavi olması kiminin olmaması iste...Sen dua et ve tedavini ol Allah hayırlisiyla evlat verecektir sana buna inandım nedense

inşallah canımmm çok teşekkür ederim çok sağol iyi dileklerin için .haklısın aslında bu konuda tam ağlarken ona uzun bir mesaj attım yanlış yaptım sanırım

Vesveseme yenik düştüm. Yanlış şeyler şeyler yazdım. O yazdıklarımı lütfen mazur gör. Hamilelik haberine gerçekten sevindim bu aralar gergin ve stresliyim buna bağla halimi lütfen. Diyerek duzeltebilirsin.

Sana uzun uzun anlatmak isterdim...Kiminin sinavi olması kiminin olmaması iste...Sen dua et ve tedavini ol Allah hayırlisiyla evlat verecektir sana buna inandım nedense
Allah razı olsun kardeşim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .çok zor bir imtihan

Bence kirici olan eltiniz değil sizsiniz. Size kötülük olsun diye ikinci çocuğu niye yapsın kadın yahu çok saçma . Hassas olabilirsiniz ama yaptığınız yanlış olmuş . Rabbim en yakın zamanda size nasip etsin inşallah. Ama bir an önce bu kötü düşüncelerden kurtulun

Vesveseme yenik düştüm. Yanlış şeyler şeyler yazdım. O yazdıklarımı lütfen mazur gör. Hamilelik haberine gerçekten sevindim bu aralar gergin ve stresliyim buna bağla halimi lütfen. Diyerek duzeltebilirsin.
Evet yarın yazmayı düşünüyorum öyle bir mesaj inşalalh eşine okutmamıştır mesajımı

Belki de fesatlığınızdan bazı şeyler olmuyordur. Stress çok büyük bir etken ya hani.

Bakın ben karşıma istediğim gibi biri çıkmadığı için evlenemedim, evliliğin eşiğinden döndüm. Ama kimse için ben evlenmedim diye evleniyor demedim, kalbimi karartmadım.
Nasip olmayan şeyler için başkalarına da nasip olmasın diye uğraşmadım. Nasip olana gücenmedim.

sabırlı bir kadınmış, çok düzgün cevap vermiş.

burası imtihan dünyası. Bir başka kulu imtihanımıza ortak olmaya zorlayamayız.

Yarışmayı bırakın, kalbinizi temizleyin, el açıp dua edin.

Allah tez zamanda size de nasip etsin inşallah

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar

Bence kirici olan eltiniz değil sizsiniz. Size kötülük olsun diye ikinci çocuğu niye yapsın kadın yahu çok saçma . Hassas olabilirsiniz ama yaptığınız yanlış olmuş . Rabbim en yakın zamanda size nasip etsin inşallah. Ama bir an önce bu kötü düşüncelerden kurtulun
Çok haklısınız hepiniz benim hatalı olduğumu söylemişsiniz gerçekten haklısınız sanırım nefsime yenik düştüm haset ettim

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar
Anlıyorum da ben kendi durumumu ondan değerlendirdiğim için öyle yazmış bulundum.
Mesela konu sahibi vesvese demiş, daha doğru olurdu öyle demem. O an aklıma fesatlık/içine fesat düşürmek geldi öyle demiş bulundum.

allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Zor bir şey.

Benimde bebeğim olmuyor ama olanlara cok seviniyorum. Hamile gördüğümde icim burulmuyor diyemem ama kıskançlıktan degil. Onlarin adina çok seviniyorum. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip et diyorum.
Siz yanlis düşünmüşsünüz bu konuda hassas oldugunuz icin. Bence gönlünü alin. Baskalari icin isteyin ki Rabbim sizede nasip etsin.

Back
X