• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Algıda seçicilij yapıyorsunuz.Eltinizmiş yakın yani, zaten duyacaksınız bir gün.Kimse birilerine nispet olsun diye çocuk yapmaz.Osmanlı sarayında haseki olmak istemiyorsa.Çocuk olayinda kendinizi eksik biri gibi görmekten de vazgeçin.görüyorsunuz oldugu zaman yokluk icinde bile oluyor.Olmuyorsa hayırlısı böyledir.ya da henüz zamanı degildir.Yani olanlarin kendi başarısı olmadığı gibi olmamasi da bir başarısızlık veya eksiklik filan degil.Alınganlıginiz boşuna ve karsi tarafta gereksizbir ego yaratabilir.

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar
Evet fesatlık değil haset değil anlatamadığım bir duygu onlar için seviniyorsun ama kendin için üzülüyorsun Allaha isyan da değil tarif edemiyorum

Zaten gece 12 yi geçerken o mesajı attım hiç cevap yazmadı

Bende ayni yollardan gectim 5 sene olmadi. Bu surecte eltim hamile kaldi o yuzden sizi cok cok cok iyi anliyorum.
Cok zor zamanlardi. Eltiniz iyi veya kotu niyetli prim vermemeliydiniz.
Acinizi icinizde yasamaliydiniz. Ben 1 sene neler cektim anlatamam aglamakla gecti gunlerim cunku benim eltim hic rahat durmadi allahimdan sabirlar diliyorum. En kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin

Benimde bebeğim olmuyor ama olanlara cok seviniyorum. Hamile gördüğümde icim burulmuyor diyemem ama kıskançlıktan degil. Onlarin adina çok seviniyorum. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip et diyorum.
Siz yanlis düşünmüşsünüz bu konuda hassas oldugunuz icin. Bence gönlünü alin. Baskalari icin isteyin ki Rabbim sizede nasip etsin.
çok gğzel söylemişsiniz en iyisi ben ona bebek eşyası alıp gönlünü alayım .

Anlıyorum da ben kendi durumumu ondan değerlendirdiğim için öyle yazmış bulundum.
Mesela konu sahibi vesvese demiş, daha doğru olurdu öyle demem. O an aklıma fesatlık/içine fesat düşürmek geldi öyle demiş bulundum.

allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Zor bir şey.

Ikinci yorumunuzu okuyunca ne demek istediginizi anladim zaten.
Rabbim kimseyi bekletmesin cok cok zor...

Böyle düsündügünüz icin cok üzüldüm.. lütfen yardim alin psikolojiniz hic iyi degil. Evet evlat sahibi olamamak cok zor ama siz farkli bi boyuta gecmissiniz.. insanlara cocuk yaptiklari icin kizamayiz cok üzüldüm gercekten böyle hissetmenize allah yardimciniz olsun

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Benim kardesiminde beş senedir olmuyor tedavide oldu ama olmuyor verende Allah sonuçta,kardeşime de sizede isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hep dua ediyorum ,elti de belki doğum gününüzü bilmiyordu belki sık konuşuyorsunuz samimisiniz olarak düşündü hemen söyledi ,sizin dediğiniz gibi bu kadarda insanların vicdansız olacağını sanmıyorum,siz bu konuda hassas oldugunuz için aliniyorsunuz gibi.

Al sarıl bi. Bi an söyledim sonra çok üzüldüm neden öyle bişey dedim bilmiyorum İyice sinirlerim bozuldu vs de. İyi dileklerde bulun.

Zaten anlayabilecek ve affedebilecek bir kadın belli verdiği cevaptan.

Üzülme sakın.

Algıda seçicilij yapıyorsunuz.Eltinizmiş yakın yani, zaten duyacaksınız bir gün.Kimse birilerine nispet olsun diye çocuk yapmaz.Osmanlı sarayında haseki olmak istemiyorsa.Çocuk olayinda kendinizi eksik biri gibi görmekten de vazgeçin.görüyorsunuz oldugu zaman yokluk icinde bile oluyor.Olmuyorsa hayırlısı böyledir.ya da henüz zamanı degildir.Yani olanlarin kendi başarısı olmadığı gibi olmamasi da bir başarısızlık veya eksiklik filan degil.Alınganlıginiz boşuna ve karsi tarafta gereksizbir ego yaratabilir.
şuan ona karşı kendimi mahcup hissetmeye başladım sizin yorumlarınızdan sonra...

Benim kardesiminde beş senedir olmuyor tedavide oldu ama olmuyor verende Allah sonuçta,kardeşime de sizede isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hep dua ediyorum ,elti de belki doğum gününüzü bilmiyordu belki sık konuşuyorsunuz samimisiniz olarak düşündü hemen söyledi ,sizin dediğiniz gibi bu kadarda insanların vicdansız olacağını sanmıyorum,siz bu konuda hassas oldugunuz için aliniyorsunuz gibi.
Evet allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim .

Öncelikle kadına bi mesaj atin ki ici rahatlasin.hamile haliyle inan cok uzulmustur vebale girme.
Sonra hediyeni alip tekrar gidersin bu konuda hassas oldugunu yanlis ve fevri davrandığını soyle. Rabbim sizede nasip etsin insallah

Ikinci yorumunuzu okuyunca ne demek istediginizi anladim zaten.
Rabbim kimseyi bekletmesin cok cok zor...
Evet :( arkadaşımın da olmadı. Ne ağladı ne üzüldü ne tedaviler gördü... çok iyi bilirim, sonra kendiliğinden çoğul gebelik oldu. 3 çocuğu var şimdi. Bebekler için hastalık durumu vardı ama atlattılar.
Allah kimseyi evladıyla kardeşiyle sınamasın. Çok zor.

Evet :KK43: arkadaşımın da olmadı. Ne ağladı ne üzüldü ne tedaviler gördü... çok iyi bilirim, sonra kendiliğinden çoğul gebelik oldu. 3 çocuğu var şimdi. Bebekler için hastalık durumu vardı ama atlattılar.
Allah kimseyi evladıyla kardeşiyle sınamasın. Çok zor.
Amin amin amin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısından sağlıklısından versin

Öncelikle kadına bi mesaj atin ki ici rahatlasin.hamile haliyle inan cok uzulmustur vebale girme.
Sonra hediyeni alip tekrar gidersin bu konuda hassas oldugunu yanlis ve fevri davrandığını soyle. Rabbim sizede nasip etsin insallah
Bu saatte mesaj atmamalıyım bence sabah olunca atarım

Back
X