• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Boşvermişlik 🥰🥰🥰 benim son aşamamdı... Orda artik kabulleniyorsun birseyleri ve diyorsun ki tamam ne zaman geliyorsa gelsin
Aynen bu moda girdim son 3 aydır saldım gitti elimden geleni yapacağım verirse alacağım vermezse vereceği gün için de dua edip mücadeleme devam edeceğim benide unutma duaların da güzel arkadaşım.. rabbim sanada oglunla eşinle sağlık lı hayırlı ömür versin Inşallah...

Ya sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok
Bu çok kötücül bir bakış açısı. Bende yoksa kimsede olmasın denilmez. Eminim tam tersi olsaydı, bilerek lafının gözüne sokardınız, bunyüzden bu kadar çok rahatsızsınız

Aynen bu moda girdim son 3 aydır saldım gitti elimden geleni yapacağım verirse alacağım vermezse vereceği gün için de dua edip mücadeleme devam edeceğim benide unutma duaların da güzel arkadaşım.. rabbim sanada oglunla eşinle sağlık lı hayırlı ömür versin Inşallah...

Seni asla unutmam her aklima gelişinde , kkda yorumlarini gorunce bol bol dualar ediyorum sana ❤😘

Ya sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok

bence sizin durumunuz bebek sahibi olamamanın üzüntüsü değil, düpedüz kıskanç birisiniz.
hamile bir kadına yapılacak iyi muameleye şimdiden böyle içlenmek ancak bunun göstergesi olabilir.
allah şifa versin size.

Bu çok kötücül bir bakış açısı. Bende yoksa kimsede olmasın denilmez. Eminim tam tersi olsaydı, bilerek lafının gözüne sokardınız, bunyüzden bu kadar çok rahatsızsınız
Düşünsene kadın hamile eşi kayınvalidesi belki ilgilenecek ama ilgilenemiyorlar onu ve bebeğini yok saymak zorundalar va kadın karnı büyüdüğü için de kabahatli ve katlanılamaz bir kadin

Bu ne saçmalık ya gece gece sinirlerim zıpladı. Valla eltin senin çocuğun olmuyor diye ikinciyi yaptıysa ve bunu doğum gününe denk getirdiyse onu tebrik ediyorum. Ama eğer çocuk istediği için yaptıysa hemen tedavi olmalısın çok acil. Kimse seni beklemek zorunda değil.

12 yıl sonra anne olmus biri olarak yorum yapıcam. Ne hissettiğinizi, nasıl üzüldüğünüzü çok iyi anlıyorum. Ama lütfen bunu takıntı haline getirmeyin. Çünkü bu hamile kalmanızı olumsuz etkiler. Kimse size nispet olsun diye hamile kalmaz. Aynı zamanda kimse sizi beklemek zorunda değil. Bırakın herkes mutluluğunu yaşasın. Ben hiç bir zaman hamile kalanları kıskanmadım. Çünkü Allah o zaman onlara nasip etmiş. İnşallah size ve tüm isteyenlere de tez zaman da nasip eder.

tam tersi, eltisinin çocuğu olmasa ve kendisinin olsa gözüne sokardı kesinlikle.
çok haklısınız.

Evet evet birkac akli selim insan olarak hep ayni noktalara takilmisiz 🤦🏼‍♀️ Ben konu sahibinin once esine sonra tum cevresine sabir diliyorum 😄 cunku tam bir piremses sendromunda gibi davraniyor 🙈
Eşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye 😒

Kisinin fikri neyse zikride odur

çocuk özlemini anlayabilirim. olmamasının zor olmasını da anlayabilirim.
ama çocuğu olan başka insanları suçlamayı anlayamam.
konu sahibi için hayatta sadece kendisi önemli olabilir ama başkalarını hayatlarına saygı duymayan bir kadın olarak daha çooook üzülür.

Eşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye 😒
Adam biraz aklı başında olsaydı en azından, karisini mantıklı düşünmeye çalışır, eltiye saçma sapan mesajlar atmasına engel olurdu belki.
Ama tam aksine birbirlerine gaz vermişler gibi duruyor. 🤔

Back
X