• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

34 yaşındayım. İkinci evliliğim. İlkinde hiç hamile kalamadım. Şimdiki evliliğimde ise 2 kere dış gebelik yaşadım ve tek tüpüm alındı. Tedaviye başlayacakken pandemi başladı. Eltim hamile kaldı evet canım acıdı. Ama bunun onla değil kendimle alakası vardı. Eltimi niye suçlayayım ki. Üzüldüm hemde çok ama çocuğumun olmaması eltimin yüzünden mi ki ona sitem mesajı atayım. Bence bu durumla ilgili psikolojik destek almanız iyi olur. Bu arada eltim doğum yaptı. Yine pandemiden dolayı gidip göremedim kuzucuğu ama kalbim bebişimize çok ısındı. Bence sizin ona sitemkar mesaj atmanız hoş olmamış , buda psikolojik olarak iyi olmadığınızdan kaynaklanan bi durum bence. Destek alırsanız rahatlayacaksınız emin olun.

Bazı arkadaşlar konu sahibi pişman, özür dilemiş ama elti cevap vermemiş, hassas vs falan yazmışlar, burda tepki verenlere de sert davranıyorsunuz diyorlar da. Pardon pişman olduğunu nerden anladınız. Konu sahibinin her bir mesajı öncekinden beter resmen. Ayrıca özür dilemek bizi bağlayan birşey.Lütuf değil. Karşı taraf kabul etmek zorunda mı.nerden biliyorsunuz ayrıca bu tepkileri veren kadınların aynı şeyi yaşamadıklarını.burda başka konu da vardı aynı sıkıntıyı yaşayan ablasına sürekli hamileliğinden, bebeğindne bahseden kız kardeş. Orda bile kötü niyetli değil ama düşüncesiz demiştim. Ama burda bariz kötü bir niyet var, her mesajla bunu pekiştiriyor bir de. Ben böyle insanlara normal hayatta da tahammül edemiyorum, burda görünce de yapmadığım şeyi yaptım bir konuya üç dört kez yazdım. Acaba konu sahibi kendisinde olup da başkasında olmayan nimetleri için nasıl bir hassas teraziye sahip, asıl merak ettiğim o benim.kendiniz için istediğinizi başkaları için de isteyin ki Allah nimetlerini arttırsın, iç huzuru versin.

Konuyu açan üyenin, çocuğu olmadığı için eltisinin 2. çocuğa hamile kalması konusundaki yazılan tüm düşüncelere katılıyorum. Ama sadece bir tek konuda, eğer ben eltinin yerinde olsaydım şuna dikkat ederdim: Hamile kaldığımın haberini vermek için bu konuda tedavi alan bir kadına doğum gününden 1 gün öncesini seçmezdim.. Daha başka bir zamanda bu haberi vermeyi seçerdim.. Not: Konuyu açan üye tedavi almıyormuş, sanırım eşinden kaynaklanan bir problem varmış..

Son düzenleme:
Konuyu açan üyenin, çocuğu olmadığı için eltisinin 2. çocuğa hamile kalması konusundaki yazılan tüm düşüncelere katılıyorum. Ama sadece bir tek konuda, eğer ben eltinin yerinde olsaydım şuna dikkat ederdim: Hamile kaldığımın haberini vermek için bu konuda tedavi alan bir kadına doğum gününden 1 gün öncesini seçmezdim.. Daha başka bir zamanda bu haberi vermeyi seçerdim..
Tedavi gormuyormus
Kocası sadece varikosel olmus. Pandemıden dolayı hastaneye gitmemisler bir daha.

Konuyu açan üyenin, çocuğu olmadığı için eltisinin 2. çocuğa hamile kalması konusundaki yazılan tüm düşüncelere katılıyorum. Ama sadece bir tek konuda, eğer ben eltinin yerinde olsaydım şuna dikkat ederdim: Hamile kaldığımın haberini vermek için bu konuda tedavi alan bir kadına doğum gününden 1 gün öncesini seçmezdim.. Daha başka bir zamanda bu haberi vermeyi seçerdim..
Tedavi almiyor ki? Almayi dusundugunu konusuyormus sadece, 4 senedir tedavi falan yok, adam gibi dr a gitme yok ama kimse cocuk yapmasin 🤦🏼‍♀️ Ustelik insanlar kendileriyle ilgili mutlu bir haber paylasirken karsilarindakinin de sevinecegini dusunuyor genelde, yani ben sevinirdim eltim adina o yuzden dogumgununu onemsememis olabilir kadin

Tedavi gormuyormus
Kocası sadece varikosel olmus. Pandemıden dolayı hastaneye gitmemisler bir daha.
Ben ilk sayfalara baktım, ara mesajları okumadığım için konuyu açan üye tedavi alıyor diye anladım. Ya yine de ben daha farklı bir zamanda söylemeyi tercih ederdim. Sizin mesajınızın üzerine kendi mesajımı düzenliyim..

Ben ilk sayfalara baktım, ara mesajları okumadığım için konuyu açan üye tedavi alıyor diye anladım. Ya yine de ben daha farklı bir zamanda söylemeyi tercih ederdim. Sizin mesajınızın üzerine kendi mesajımı düzenliyim..
Farklı zaman peki, sorayım sıze🤗
Mesela hangi zaman uygun olurdu?
Ozaman da nazar degdırıcez dıye sakladı gebelıgını denecegine yemın edebilirim ama ispatlayamam.

Bu konuda zaman degıl de, niyet onemlı.
Niyet kotu olunca ne derseniz dıyın olmazdı yani suclu olurdunuz.

Zaten artık konusmam herkes hamıle dıye ona ıyı davranacak buyuyen karnını gormek istemiyorum cumlesını kurabilen bırıne neyı ne zaman derseniz dıyın, sonunda siz kotusunuz.

Tedavi almiyor ki? Almayi dusundugunu konusuyormus sadece, 4 senedir tedavi falan yok, adam gibi dr a gitme yok ama kimse cocuk yapmasin 🤦🏼‍♀️ Ustelik insanlar kendileriyle ilgili mutlu bir haber paylasirken karsilarindakinin de sevinecegini dusunuyor genelde, yani ben sevinirdim eltim adina o yuzden dogumgununu onemsememis olabilir kadin
İşte kişisel bir durum, ben mesela böyle bir durumda kendi adıma takılmam, karşımdaki paylaştığında tebrik ederim.. Ama karşımdakine ben böyle bir durumda haber vereceksem yanlış bir zamanlama olabilir mi diye düşünürüm..

Ozaman da nazar degdırıcez dıye sakladı gebelıgını denecegine yemın edebilirim ama ispatlayamam.

Zaten artık konusmam herkes hamıle dıye ona ıyı davranacak buyuyen karnını gormek istemiyorum cumlesını kurabilen bırıne neyı ne zaman derseniz dıyın, sonunda siz kotusunuz.
Az önce bir üyeye de yazdım, bana verilen bir haberse ben tebrik ederdim, yanlış bi anlam yüklemezdim. Ama ben haber vereceksem karşımdakinin yanlış anlama ihtimalini düşünürdüm..

Az önce bir üyeye de yazdım, bana verilen bir haberse ben tebrik ederdim, yanlış bi anlam yüklemezdim. Ama ben haber vereceksem karşımdakinin yanlış anlama ihtimalini düşünürdüm..
Dedıgım gıbı karsımdaki hamileyim ve kaynanam bana ıyı davranacak o arada da karnım büyüyecek dıye benı gormek ıstemedigini soyleyen biriyse bunu soyleme ın zamanı yok, ne zaman dersem dıyım kotu olacagım sonunda. Oyuzden kasmanında alemi yok.

Bir de görmek istemiyorum çocuk düşer bir şey olur nazarı değdi derler gibi iğrenç bir cümle kurdu yani ben bunun altında farklı bir şey beklediğini de düşündüğüne eminim ama ispatlayamam zira böyle bir cümle kurmak için taştan bir kalp gerek ki konu sahibi fesat bir o kadar da kötü

Bir de görmek istemiyorum çocuk düşer bir şey olur nazarı değdi derler gibi iğrenç bir cümle kurdu yani ben bunun altında farklı bir şey beklediğini de düşündüğüne eminim ama ispatlayamam zira böyle bir cümle kurmak için taştan bir kalp gerek ki konu sahibi fesat bir o kadar da kötü
Kadını uzdum ya cocugu duserse kaygısı, neden yaptım kı bunu pısmanlıgı yok farkındaysan?

Dedıgım gıbı karsımdaki hamileyim ve kaynanam bana ıyı davranacak o arada da karnım büyüyecek dıye benı gormek ıstemedigini soyleyen biriyse bunu soyleme ın zamanı yok, ne zaman dersem dıyım kotu olacagım sonunda. Oyuzden kasmanında alemi yok.
Açıkçası bu üyenin o aradaki yorumlarını okumadığım için sadece konuyu açma kısmını baz alarak yorum yapmıştım, o dediğiniz şeyleri yazmışsa zaten sıkıntı büyük, sağ olun aradaki yorumları paylaştığınız için..

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
çok tepki gelmiş zaten de şunu demeden edemicem.
Neden beklesinler? ne için kim için beklesinler? dertleşebilirsiniz sizi anlayabilir sizin adınıza üzülebilir
ama kendi evliliğine, ailesini genişletmesine, ne zaman ve kaç tane isterse çocuk yapmasına siz karışmak değil yorum bile yapamazsınız
ayrıca; sanki size inat yaparmış gibi ikinciye hamile kaldı demişsiniz bence sadece fesatsınız.

Kadını uzdum ya cocugu duserse kaygısı, neden yaptım kı bunu pısmanlıgı yok farkındaysan?
Bu karakterde insanlar sağlıklı bir ebeveyn olmaz bu benim fikrim🤷🏼‍♀️ Eminim tersi olsaydı konu sahibi aksine bile isteye eltisinin gözüne sokar buldumcuk olurdu ki ilerde çocuğu olursa hayırlıysa nasip etsin Allahım ama çocuğu bu karakterde yetiştiren birinin evladı dünya onun totosunun etrafında dönüyor oluyor olucak

Ha daha yaptığının yanlışlığını fark edip özür aşamasına geçmemiş yani :kızgın: boşuna mı özür önerisi verdim ben şimdi :KK53:
Ozur mesajı atmis, kadin hakli olarak cevap vermemis. Eeh ben daha napayim kendi bilir, gorusmem zaten havalarinda konu sahibi.

Back
X