• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Ozur mesajı atmis, kadin hakli olarak cevap vermemis. Eeh ben daha napayim kendi bilir, gorusmem zaten havalarinda konu sahibi.
Her ıstedıgımı soyleyim yapayım ama ozur dıledıgım an affedıleyım kafası, evlerden ırak.

Bu karakterde insanlar sağlıklı bir ebeveyn olmaz bu benim fikrim🤷🏼‍♀️ Eminim tersi olsaydı konu sahibi aksine bile isteye eltisinin gözüne sokar buldumcuk olurdu ki ilerde çocuğu olursa hayırlıysa nasip etsin Allahım ama çocuğu bu karakterde yetiştiren birinin evladı dünya onun totosunun etrafında dönüyor oluyor olucak
Ay tam tersi olsa tas ustunde tas kalmazdi. Vay efendim ben eltime gore mi hamile kalacagim, hamile kadina denecek sey mi bu diye kayinvalideye sikayete kadar giderdi.

Ozur mesajı atmis, kadin hakli olarak cevap vermemis. Eeh ben daha napayim kendi bilir, gorusmem zaten havalarinda konu sahibi.
Bu konunun aile içindeki sonu, benim çocuğum olmuyor eltim anlayış gösterip beni alttan alıp, özrümü kabul etmedi diyerek olay çıkarmaya kadar gider. 😄

Aynı şeyleri yaşayan biri olarak sana ne kızdım ne de yaptığını doğru buldum. Benim de uzun yıllardır çocuğum yok sanki çevremde her hamile kalan bana nispet yapıyormuş gibi geliyordu. Hem de kendince haklı sebeplerin vardı. Geçenlerde eşime sordum, kardeşinin bizden önce çocuğu olursa ne düşünürsün?diye, o da ne düşünücem sevinirim tabiki bir bebek doğacak diye üzelecek halim yok ya dedi. O günden sonra kendimle çok fazla iç hesaplaşma yaptım ve ben nasıl bu hale geldim ve hangi ara bu kadar kötü düşüncelere kapıldım anlamadım. Şimdi hastalık dönemi bitsin psikolojik tedavi almak istiyorum. Umarım sen de bu düşüncelerden kurtulup, kendin için en iyisini yaparsım

Senin durumunu anlıyorum bende hamile kalmak için aylardır uğraşıyorum. Ama psikolojik olarak kendini rahatlat İnan benimde çevremde hep olur ya kasma diyor insanlar ve hep çatır çatır doğuruyorlar moralim çok bozuluyor ama omları düşünerek hareket etmek sadece bize zarar . Rabbim inşallah kısa zamanda bizlerede nasip Etsin

Ay tam tersi olsa tas ustunde tas kalmazdi. Vay efendim ben eltime gore mi hamile kalacagim, hamile kadina denecek sey mi bu diye kayinvalideye sikayete kadar giderdi.
Bugün çok kullandım ve yoruldum demekten ama yinede diyeceğim insanların hadd kelimesini öğrenmeleri şart canım zira insanların hayatına çok fazla burunlarını sokan hadsizler var🤷🏼‍♀️

Bir bu sitede Halhala'ya "evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım" dedi diye saldıran "nispet yapıyorsun, bizleri üzdün" diyen kadınlar, bir konu sahibi yani. Çok değişik bir psikolojiye giriyorlar. Sanki herkes onlara inat hamile kalıyor, hamile kaldığında onlara nispet olsun diye duyuyorlar falan.

Edit: Ha bir de bakamayacağı için kürtaj olmak isteyen kadınlara saldıran üyeleri unutmuşum.

Mentolu kafa Mentolu kafa Gidin güzel bir bebek kıyafeti alın. Yeni doğanların giyeceği tulumlardan. İster bir tane pembe bir tane de mavi; ister beyaz ya da sarı, iki cinsiyetin de giyebileceği şekilde. Tekrar anne adayı olan eltinize de sevdiği tatlıdan falan yaptırın. Özür dileyin. Bu hamilelikte yardıma ihtiyacı olacağı her zaman onun yanında olacağınızı söyleyin. Doğum gününüz yaklaştığı için duygusal olduğunuzu, tedavi süreci yıprattığı için alınganlaştığınızı anlatın. Umarım insaflı insandır da bu çabaya affeder sizi.

Ya ben bu konuda asiri anlayissizim o kadar sinirleniyorum ki bu uyelere.

Kadin diyor ki "kocam bana tecavuz etti hamile kaldim dovdu kapinin onune koydu ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok cok caresizim napicam yol gosterin lutfen".

Altta uye durur mu yapistiriyor cevabi: "RABBIM ISTE COCUKLARI BIZE VERMIYOR BOYLELERINE VERIYOR BIZ EVLAT DIYE CIRPINALIM".

Su lafi duyunca resmen sinirden bilincimi kaybediyorum benim de yasim geciyor benim de yok cocugum eeeeee? Tamam isteyip de evlat sahibi olamamak cok korkunc bisey cok uzucu eeee? Bu sana kurtaj dusunen caresiz kadini asagilama hakkini nerden veriyor? Hamile kalmis kadini uzme hakkini nerden veriyor? Allahim sen affet neden bu tur cikislara bu kadar sinirleniyorum bilmiyorum. Sadece dunyada kendi cocugundan baska, kotu durumda bu kadar cocuk varken bir anne adayinin "eltim dogurdu cok kiskandim kv laf etti" demesini anlayamiyorum. Cocuklari seven butun cocuklari sever eltisinin karnindaki sabiyi de dusunur.

Çok saçma bir düşünce. Çok samimi arkadaşımla benzer durum oldu. Biz çocuk sahibi olma çabasındayken o kazara hamile kaldı. Bana söylediğinde o kadar çok sevinmiştimki sanki ben hamile kalmışım gibi. Sonra onun buruk olduğunu gördüm sanırım sen benim kadar sevinmedin dedim. Hayır dedi plansız. Siz aşka isterken yaşananlara bak. Ama bu sevincin sana dönecek dedi. Ve onun oğlu 10 aylıkken benim kızım doğdu. Çok geçmeden hamile kaldım. Tedavimiz pozitif sonuç vermişti. Belki bütün kalbimizle başkasının mutluluğunu paylaşmak Allah’ın hoşuna gitti. Allah’ın takdir-i hepsi.

Vay beee şu elti kadar düşünceli olsa keşke herkes.
Ve onun gibi ezdirmese kendini eltiler.

Ne münasebet ayıp bişey gibi önce benden duy istedim falan 🤦🏻‍♀️

Ne alakası var eltim hamile kaldı diye kocamla doğum günümde birbirimize güzel şeyler demiycez... yav banane tövbe estağfurullah

Kendine isterken başkasına nasıl bu şekilde düşünülür akıl alır gibi değil.
Onun çocuğu olmasaydı siz ne yapardınız hayatınızı ailenizi planlarken beklermiydiniz?
Hayır tabiki.

Etrafımda öyle uzun bekleyen örnekler var ki asla sizin gibi değiller konu o yüzden çok sinir etti beni.

Hamile birini görüp içinden imrenmeyi heveslenmeyi kim yaşamaz sizin ki baya fesatlık ya yazık.

özür diledim cevap vermedi yapacak birşeyim kalmadı bu saatten sonra ayağına gidip yalvaramam ki.

bu amme hizmetimi de yerine getirip bugunluk aeanizdan ayriliyorum kizlar 😁 bugun resmen zehir hafiye gibiydim, cok calistim; zira konu benim sinirlerimi hoplatti. Dusunsenize bu kadininyetistirdigi cocukla benim cocuklarim hemen hemen ayni donemde yasayacak 😢 hepimiz kalbi iyi insanlarla karsilasiriz umarim 🙏❤️

bu amme hizmetimi de yerine getirip bugunluk aeanizdan ayriliyorum kizlar 😁 bugun resmen zehir hafiye gibiydim, cok calistim; zira konu benim sinirlerimi hoplatti. Dusunsenize bu kadininyetistirdigi cocukla benim cocuklarim hemen hemen ayni donemde yasayacak 😢 hepimiz kalbi iyi insanlarla karsilasiriz umarim 🙏❤️
Kadinin cvbini bekliyorduk nere gidiyon

Evlenemeyeler de size biz evlenemedik siz bize inat evlendiniz dese ne derdiniz ?
Öncelikle Allah size ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin
Ama cocuk kolay bir şey değil nispet yapmak için cocuk sahibi olduklarını sanmıyorum siz çok duygusal davranmışsınız.
Cevap verdi mi?

Back
X