• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Belki de kazayla oldu yapmayin ya allah sizede tez zamanda evlat nasip etsin

Bence kesinlikle psikolojik destek almalısınız, rahatlarsınız. Sizin çocuğunuz olmuyor diye onlar da mı çocuk yapmasın böyle saçma birşey olurmu? Herkesin kendi hayatı var üzülüyor olabilirsiniz ama yanlış bir düşüncedesiniz , umarım yardım alırsınız

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
E siz de hamile bir bayana gece yarısı mesaj atıp onu üzmüşsünüz. Ya stres ve üzüntüden bebeğe zarar gelirse? Derhal özür dileyin.

Canım yanlıs düşünüyorsun onların nasibinde varmıs olmus.. Benimde 6.5 yıldır olmuyor benden sonra evlenenler ikinci hatta üçüncü doguranlar oldu hiç boyle düşünmedim. Bana soracak degiller sonucta bizi ilgilendiren bir mevzuda yok ortada

Ben eltim hamile kalınca o kadar sevindim ki anlatamam oklar hep bizim üzerimizdeydi sürekli torun torun diyorlardı biz üç yıllıkken kaynım evlendi hemen cocugu oldu şükür de biz kurtulduk dillerinden ☺️

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Üzgünüm ama yanlış yaptınız sizin cocugunuz olmuyo diye onlarda cocuk yapmasınlar mı kimse hayatını size göre planlayamaz ki

Ne pis Bi insanmış. Uzak olmanız iyi olmuş. Resmen başkalarının mutluluğuna tahammül edememek bu. Bu kötülükle Allah çocuk vermez zaten anlattığınız kadına da ki vermesin zaten onun yetiştirdiği çocuğun kime faydası olur ki? Kötü insan kötü insan yetiştirir. Allah büyük işte her şeyde var Bi hayır. Kimine vermiyo imtihan ediyor, kimine vermiyor bu yüzden vermiyor.
Allahın işine karışılmaz ama bazı kötü niyetli insanlarin başına gelebiliyor böyle şeyler.

Eltinizin hamile olduğunun haberini alıp eşinizle sarılıp bütün gece ağlamak ikinizin de bu konuda sinirlerinizin harap olduğunu gösteriyor. Belki de sırf bu stresiniz yüzünden bile çocuk sahibi olamıyor olabilirsiniz. Bir yardım alsanız? Kesin olarak çocuğunuzun olmayacağı doktorlarca söylense dahi bu şekilde harap olmayın lütfen. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil ki. İstiyor olduğunuz için bu söylediklerim de sizi üzebilir, umarım anne olursunuz ama eltinizin evlilik dinamiği, çocuk yapma planları vs inanın sizi ilgilendirecek durumlar değil.

Eşinin durumu daha kötü aslında, düşününce. Elti hamile olduğuna göre adamın erkek kardeşinin çocuğu olacak. Kendisinin yeğeni olacak. İnsan yeğeni olacak diye sevinmez mi hiç?

Kardeşim yok ama olsaydı ve çocuğu olacak olsaydı kendi çocuğum olacakmış gibi hissederdim. Kendi kanından, kendi canından bu yahu, insan kardeşinin çocuğu olacağına sevinmek yerine böyle fesatlanır mı?

Diğer üyelere katılıyorum. Karı koca ikisinin fesatlığından, negatifliğinden olmuyordur çocukları. Böyle psikolojiyle sağlıkı bireyler de yetiştiremezler zaten. Gerçek hayatımda hiç böyle kötü insanlar görmedim. Umarım da görmem hayatım boyunca.

Yorumları çok üzülerek okuyorum. Yok fesatligindan olmamış yok kötülüğünden olmamış yahu ne kadar acımasiz insanlarsınız. Eminim bunu yazanlar kendilerinde olmayan bir takıya bi çantaya bile fesatlanan tipler. Başlık sahibi hatalı suçlu ben de elestirdim ama bu acımasız yorumlar neden.. sizler çocuğunuz yemek yemese yemek yiyen çocukların annelerini kıskanan kadınlarsınız eminim.. Bu kadar acımasız olmayın ya. Hasetsin ondan olmuyor çocuğun nasıl denir bir insana hata yaptı diye.. biraz vicdan..

10 senedir çocuk hasreti çekiyorum ameliyatlar oldum.2 sene eşimle ayrıldık tekrar biraraya geldik halen çocuğum yok tedavi görüyorum durumum ağır umut çok az bedenen ve madden bitmiş durumdayız ama kimseye böyle kin beslemedim benden kaç yaş küçük insanların evlenir evlenmez çocukları oldu ablamın oldu hiç kötü düşünmedim Allah 'ın takdiri dedim halen de öyle düşünüyorum kendinizi bu duygulardan uzak tutun bilerek yada bilmeyerek kaldı sizi ilgilendirmez siz kendinize odaklanin evet ağır bir imtihan ama kimseyi suçlamak doğru değil bu konuda
İnşallah tez zamanda rabbim sana da nasip eder. Yarın doğum yapacağım dua edeceğim size 🙏

Yorumları çok üzülerek okuyorum. Yok fesatligindan olmamış yok kötülüğünden olmamış yahu ne kadar acımasiz insanlarsınız. Eminim bunu yazanlar kendilerinde olmayan bir takıya bi çantaya bile fesatlanan tipler. Başlık sahibi hatalı suçlu ben de elestirdim ama bu acımasız yorumlar neden.. sizler çocuğunuz yemek yemese yemek yiyen çocukların annelerini kıskanan kadınlarsınız eminim.. Bu kadar acımasız olmayın ya. Hasetsin ondan olmuyor çocuğun nasıl denir bir insana hata yaptı diye.. biraz vicdan..
İnsan insana imrenir, onu kıskanır. Çok normal.
Ama benim çocuğum yemek yemiyor diye çocuğu yiyen anneye sitem etmem, ona laf sokmam.
Keza maddi olarak aramızda fark olan bir arkadaşıma benim sahip olamadıklarıma sahip diye hakaret etmem.
Burda konu sahibi eltisini kıskanmış olabilir, ama tutup da kadına tepki göstermesi fazlasıyla haddini aşmaktır, mazur görülebilecek bir şey yok benim için.

benim ekonomik durumumun yetmediği şeyi alabilen arkadaşlarıma hakaret etmeliyim size göre

İnsan insana imrenir, onu kıskanır. Çok normal.
Ama benim çocuğum yemek yemiyor diye çocuğu yiyen anneye sitem etmem, ona laf sokmam.
Keza maddi olarak aramızda fark olan bir arkadaşıma benim sahip olamadıklarıma sahip diye hakaret etmem.
Burda konu sahibi eltisini kıskanmış olabilir, ama tutup da kadına tepki göstermesi fazlasıyla haddini aşmaktır, haklı görüşebilecek bir şey yok benim için.
Haksiz ben de sizin gibi dusunuyorum cok buyuk hata etmis özür dilemeli.. ama hasetliginden çocuğun olmuyor diyen de en az onun kadar hatalı bence

Eşinin durumu daha kötü aslında, düşününce. Elti hamile olduğuna göre adamın erkek kardeşinin çocuğu olacak. Kendisinin yeğeni olacak. İnsan yeğeni olacak diye sevinmez mi hiç?

Kardeşim yok ama olsaydı ve çocuğu olacak olsaydı kendi çocuğum olacakmış gibi hissederdim. Kendi kanından, kendi canından bu yahu, insan kardeşinin çocuğu olacağına sevinmek yerine böyle fesatlanır mı?

Diğer üyelere katılıyorum. Karı koca ikisinin fesatlığından, negatifliğinden olmuyordur çocukları. Böyle psikolojiyle sağlıkı bireyler de yetiştiremezler zaten. Gerçek hayatımda hiç böyle kötü insanlar görmedim. Umarım da görmem hayatım boyunca.
Kendi hakkı olan bir şey elinden alınmış psikolojisine girildiğinden ailelerine katılacak bebişe sevinememişler bile malesef. Fesat demek istemiyorum ama çok yoğun bir sinir bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi hanımefendi bebeği olmadığı için hassas olabilir.ancak mesaj atılan taraf da hiç bir suçu olmadığı halde tabiri caizse yaptıkları sex neticesinde bilerek ve planlı şekilde hamile kaldığı çocuğuna yani yatak odasına kadar karışılan bir kadın. Üstelik o da hassas çünkü hamile ve hormonları alt üst durumda muhtemelen. Bir de o tarafla empati yapmak gerekir.
Bu bebek yap, yapma, niye yaptın konuları benim için tabu çünkü insanların yatak odasıyla alakalı soru sormak ya da karışmak gibi geliyor. Çok ayıp etmiş konu sahibi; umarım elti affeder

Back
X