• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Yorumları çok üzülerek okuyorum. Yok fesatligindan olmamış yok kötülüğünden olmamış yahu ne kadar acımasiz insanlarsınız. Eminim bunu yazanlar kendilerinde olmayan bir takıya bi çantaya bile fesatlanan tipler. Başlık sahibi hatalı suçlu ben de elestirdim ama bu acımasız yorumlar neden.. sizler çocuğunuz yemek yemese yemek yiyen çocukların annelerini kıskanan kadınlarsınız eminim.. Bu kadar acımasız olmayın ya. Hasetsin ondan olmuyor çocuğun nasıl denir bir insana hata yaptı diye.. biraz vicdan..
İnsanları önyargılarından ötürü eleştirip üstüne bunu yazan tipler eminim şöyle böyle diye kesin yargılı cümleler kurmak..🙄 hata var hata var, konu sahibinin ki hata filan değil içi kararmış, demek ki sizde aynı zihniyete sahipsiniz ki savunuyorsunuz. Biraz vicdan demişsiniz, konu sahibinin vicdansızlığını bu saçma cümlelerle gölgeleyememişsiniz 🤢 duyar kasayım farklı açıdan bakayım diye gereksiz olmanın luzümu yok. Ve mümkünse böyle kötü kalpli insanlar ana baba olmasın. İnsanlara sallamadan önce hamile kadına beslediği hastalıklı düşüncelerinden ötürü konu sahibini eleştirin.

İnsanları önyargılarından ötürü eleştirip üstüne bunu yazan tipler eminim şöyle böyle diye kesin yargılı cümleler kurmak..🙄 hata var hata var, konu sahibinin ki hata filan değil içi kararmış, demek ki sizde aynı zihniyete sahipsiniz ki savunuyorsunuz. Biraz vicdan demişsiniz, konu sahibinin vicdansızlığını bu saçma cümlelerle gölgeleyememişsiniz 🤢 duyar kasayım farklı açıdan bakayım diye gereksiz olmanın luzümu yok. Ve mümkünse böyle kötü kalpli insanlar ana baba olmasın. İnsanlara sallamadan önce hamile kadına beslediği hastalıklı düşüncelerinden ötürü konu sahibini eleştirin.
Ben konu sahibini yeterince eleştirdim yüzde yüz de haksız buluyorum zaten ki haklı bi tarafı yok ki nesine haklı diyeyim.. ama bu kadar acımasız olunmasını anlamıyorum fesatsin ondan olmuyor çok ağır bence. Valla kimlerin oluyor çocuğu ne kotu insanların.. böyle bir hata yaptı diye bunu çocuğunun olmamasına sebep göstermek ve onca hakaret etmek doğru mu bence asla değil.. ayrıca buna duyar kasmak demiyorum ben , bana gore doğru olan bu. Yorumlar çok sert ve evet bende genelde böyle acımasız yorum yapan insanların sorunlu ve rar kıskanç tipler olduğunu düşünüyorum benzetmelerimin sebebi de bu..

Ayırca ben de sizin bu kadar acımasız olduğunuz için içinizin karardığını düşünüyorum.

Ben konu sahibini yeterince eleştirdim yüzde yüz de haksız buluyorum zaten ki haklı bi tarafı yok ki nesine haklı diyeyim.. ama bu kadar acımasız olunmasını anlamıyorum fesatsin ondan olmuyor çok ağır bence. Valla kimlerin oluyor çocuğu ne kotu insanların.. böyle bir hata yaptı diye bunu çocuğunun olmamasına sebep göstermek ve onca hakaret etmek doğru mu bence asla değil.. ayrıca buna duyar kasmak demiyorum ben , bana gore doğru olan bu. Yorumlar çok sert ve evet bende genelde böyle acımasız yorum yapan insanların sorunlu ve rar kıskanç tipler olduğunu düşünüyorum benzetmelerimin sebebi de bu..
Kesin öylesiniz böylesiniz gibi emin cümleler kurmayın o zaman. Eleştirdiğiniz insanlardan bir farkınız olsun. Herkes yorumunu yazabilir buraya. Benim için konu sahibine kötüsün fesatsın o yüzden çocuğun olmuyor diyen biri ile çantayı tokayı kıskanan tiplersiniz yaftasını vuran siz aynı kulvardasınız. Yani birilerini eleştirirken kurduğunuz cümleler sizi eleştirdiklerinizden farklı biri yaparsa kıymeti olur.. Neyse ya kime neyi anlatıyorum ki ben çok yazdım bile

İnsan insana imrenir, onu kıskanır. Çok normal.
Ama benim çocuğum yemek yemiyor diye çocuğu yiyen anneye sitem etmem, ona laf sokmam.
Keza maddi olarak aramızda fark olan bir arkadaşıma benim sahip olamadıklarıma sahip diye hakaret etmem.
Burda konu sahibi eltisini kıskanmış olabilir, ama tutup da kadına tepki göstermesi fazlasıyla haddini aşmaktır, mazur görülebilecek bir şey yok benim için.
benim cocugumun yemek yemedigini bildigi halde cocuguna yemek yedirdi🤣🤣

Kesin öylesiniz böylesiniz gibi emin cümleler kurmayın o zaman. Eleştirdiğiniz insanlardan bir farkınız olsun. Herkes yorumunu yazabilir buraya. Benim için konu sahibine kötüsün fesatsın o yüzden çocuğun olmuyor diyen biri ile çantayı tokayı kıskanan tiplersiniz yaftasını vuran siz aynı kulvardasınız. Yani birilerini eleştirirken kurduğunuz cümleler sizi eleştirdiklerinizden farklı biri yaparsa kıymeti olur.. Neyse ya kime neyi anlatıyorum ki ben çok yazdım bile
Ne yazacagimi size soracak degilim. Okuduguzunu idrak edip anlamlandirmakta sorun yaşıyorsanız bu benim problemim değil nefretinizi başka bir yere kusun bence. Karşınızda çocuğunuza yok emirvaki cümleler komik baya. İroniden anlamayan bir insanın neyse çok yazdım demesi.. bence de yazmayın.

• Komik
Reactions: JES
Acımasız insana acıyacak kadar ahmak değilim sadece. Ama ordan bakınca ne gördüğünüz zerre umurumda değil
Ahmak diye sizin gibilere denir terbiyenizi takının. Sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edemezsiniz hayırdır buranın agasi misin sen? Bu ne saygisizlik ya. Allah sizin hobilerin merhametine düşürmesin zaten hey allahım ya rabbim .

Yorumları çok üzülerek okuyorum. Yok fesatligindan olmamış yok kötülüğünden olmamış yahu ne kadar acımasiz insanlarsınız. Eminim bunu yazanlar kendilerinde olmayan bir takıya bi çantaya bile fesatlanan tipler. Başlık sahibi hatalı suçlu ben de elestirdim ama bu acımasız yorumlar neden.. sizler çocuğunuz yemek yemese yemek yiyen çocukların annelerini kıskanan kadınlarsınız eminim.. Bu kadar acımasız olmayın ya. Hasetsin ondan olmuyor çocuğun nasıl denir bir insana hata yaptı diye.. biraz vicdan..
Belliki konu sahibinin mesajlarını okumamışsınız. Buyurun.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için ben inançlı bir insanım namazımda niyazımdayım ama böyle kötü duygularımın önüne geçemiyorum malesef konu bebek olunca ☹
Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
çok teşekkğr ederim yorumun için gerçekten sizi dinleyince yaptığım hata oldupunun farkına vardım onunla konuşmayı düşünmüyordum
Amin canım inşaşlah alınmadım tabiki haklılık payın vardır diye düşündüm belki de fesat düşündüm bilmiyorum ama şuan keşke mesajı atmasaydım ertesi günü bekleseydim uyuyunca geçerdi stresim belki biraz
Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir

Ahmak diye sizin gibilere denir terbiyenizi takının. Sizin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edemezsiniz hayırdır buranın agasi misin sen? Bu ne saygisizlik ya. Allah sizin hobilerin merhametine düşürmesin zaten hey allahım ya rabbim .
Yüce tanrım lütfen bundan sonra tartışıp laf anlatmaya çalıştığımız insanlar zeki ve belli anlama kapasitesine sahip olsun lütfen lütfen 🙏🏻

15 sene evlat hasreti çektim ama kusura bakmayın tepkiniz düşünceleriniz çok sağlıksız geldi bana. Bu 15 yılda benden sonra evlenelerin bile çocukları boyuna geldi 2.yi 3. yü yaptılar... aklıma hiç böyle düşünceler gelmedi. Herkes nasibini yaşar. Ben ne sorulara ne laflara maruz kalırdım. Ve hep nasibimde anne olmak varsa birgün olurum yoksa da yapacak birsey yokki derdim. Düşünce olarak aşmıştım bazı şeyleri. Kimse sizin bebeğiniz olmadı diye bebek yapmayı ertelemez, bu düşünceleri silin kafanızdan. Msjınız da çok yanlış siz anne olmak isterken can taşıyan bir anneyi incitiyorsunuz. Anneliği hırsa dönüştürmeyin kendinize zarar edersiniz.

Yüce tanrım lütfen bundan sonra tartışıp laf anlatmaya çalıştığımız insanlar zeki ve belli anlama kapasitesine sahip olsun lütfen lütfen 🙏🏻
Insanları zeka temalı mesajlar atmak biraz eskidi ya bunu genelde vasat altı zekalar yapar ama yine de sen bilirsin tabi ahhahdj. Valla cok komiksiniz Allah cevrenizdekilerin yardimcisi olsun bu kapasiteyle kendini zeki sanmak.. anlıyorum..

Okudum okumam mı zaten haklı bulmuyorum kesinlikle haksız. Bence psikolojisi bozuk.. normal bi tavır değil asla..
Tamamda hala ısrar ediyor zaten bir tane var ikinciyi neden istiyor diye söylüyor. Eltinin yatak odasına karışmakta ne bileyim 🙄

Birde üstüne mesaj atmak ben konu sahibinin bir gram pişman olduğunu düşünmüyorum mesajlarından da anlaşılıyor.

Tamamda hala ısrar ediyor zaten bir tane var ikinciyi neden istiyor diye söylüyor. Eltinin yatak odasına karışmakta ne bileyim 🙄

Birde üstüne mesaj atmak ben konu sahibinin bir gram pişman olduğunu düşünmüyorum mesajlarından da anlaşılıyor.
Psikolojisi bozuk bence. Insallah destek alir ve kurtulur.. Ne diyim üzücü buluyorum. Karşı taraf da hamile.. gerilmiştir. Zor şeyler.

bu güzel mesajın ve dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten çekmeyen anlayamaz
Herkese aynı cevabı vermişsiniz;
Çekmeyen anlayamaz.
Hepi topu 4 yıllık evlisiniz 14 değil.
İnsanlar senelerce uğraşıyor çocuk sahibi olmak için.
Ayrıca çocuk sahibi olamamak dünyanın sonu değil.
Nasibe inanırsanız, eltinize bilenmezsiniz.
Olaya yaklaşımınız, bakış açınız ve tepkileriniz çok sağlıksız.
Psikolojik destek alın.

Son düzenleme:
Şu forumda en sevmedigim tarz bu ya.. isine gelmeyen bir cevap alininca hakarete vurmak.. neyse insallah konu sahibi aklin basina gelmistir. Kendine gel bence bu ne sacma bi ruh halidir ya kanim dondu..

Herkese aynı cevabı vermişsiniz;
Çekmeyen anlayamaz.
Hepi topu 4 yıllık evlisiniz 14 değil.
İnsanlar senelerce uğraşıyor çocuk sahibi olmak için.
Ayrıca çocuk sahibi olamamak dünyanın sonu değil.
Nasibe inanırsanız, eltinize bilenmezsiniz.
Olaya yaklaşımınız, bakış açınız ve tepkileriniz çok sağlıksız.
Psikolojik destek alın.

oysa çocuk sahibi olamamayı dert ederken bunun için bile tedavi aşamasına geçmemişler.
nerede kalmış ki psikolojik destek :(

Back
X