• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Anlamadım sizi yani ne yapsalardı sizin çocuğunuz yok diye çocuk yapmasalar mıydı burada art niyetli sizsiniz ve suçlayarak yazdığınızda bile benden duy başkasından duyma istedim demiş eğer ki kaynanan haberi verseydi bu defa da benden sakladı kıskanacağımı nazarımın değeceğini düşündü derdiniz.benim 10 yıl olmadı tedaviler gördüm benden küçük kuzenlerim 2 3 tane doğurdu ne deseydim benim yok sizde yapmayın mı deseydim illa duymayacak mıydınız? Ablanız kardeşinizde olabilirdi bu haberi veren elti olunfa batıyor.çevrenizde illa alacaksınız bu haberleri biraz dayanıklı olun tedavinizi olun

Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.
Çocuk sahibi olmaya uğraşıpta olamayan biri olarak bu sözünüzü çok incitici buluyorum. Bizler zaten sizin yerinizde olabilmek ve bu durumu anlayabilmek için bu kadar uğraşıyoruz.
Konu sahibi kalbinizi bu düşüncelerle karartmışssınız kendinize odaklanın Allah inşallah yakın zamanda bizlere de nasip eder🙏🏼

Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.

şu an bunu okuyan çok kişinin kalbini kırdınız.
insanların çevrelerinde çocuk var kendilerinin yoksa.
siz bilirsiniz ama yorumunuzun bence duzeltilmeye ihtiyacı var, siz de öyle demek istememişsinizdir.

Şimdi burda "benim de olmadı ama hiç böyle şeyler gelmedi aklıma,olana kendimin olmuş gibi sevindim" diyenlere inanmıyorum.Kadınız, hepimiz birbirimizi biliriz.İçim burulmadı diyen yalan söyler.
Burdan konu sahibini savunduğum sonucu çıkmasın.O kıskançlığı abartmış ve eyleme dökmüş,kendini de çok küçük düşürmüş.Haklı bi tarafı da yok.Ama siz de kendinizi kanatsız melek ilan edeceksiniz nerdeyse.

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Ne alaka ya.Eltinde olsa, kardeşinde olsa herkesin kendi hayatı.İnsanlar çocuk yapıp yapmayacaklarına size göremi karar verecekler?Allah isteyen herkese evlat versin, ama bu şekilde düşünmeniz çok yanlış.Öyle bir anlatıyorsunuzki,kötü niyetlinin siz olduğunu düşündüm şahsen.Insanların bebeği oluyor diye eşinle sarılıp ağlamanız, ne kadar kötü.Insan mutlu olur,bende olmasada onlar o güzelliği tadıyor diye.

Nefsinize yenik düşmüşsünüz. Aslında kalbinizi belki istemeden de olsa karartmışsınız umutsuzluğa her düştükçe. Eltinizin bu konuda zerre suçu olduğunu düşünmüyorum. Allah korusun eltinizin yerinde olmak istemezdim. Bundan sonra hiçbir güzel haberi paylaşamayacaktır sizinle, bu yaşadıklarından sonra. Görüşmeyi düşünmüyorum filan demişsiniz, içinizdeki kıskançlığı atamayacak gibiyseniz görüşmemeniz eltiniz için de sizin için de çok daha iyi olacaktır elbette. Bu fevri hareketinizden dolayı özür dilemeniz uygun olacaktır. Evladınızın olmaması da, sizin olaylar karşısındaki davranışlarınız da imtihandır elbet, dikkatli olmak gerekir. Kalp kırmadan, Allah’ın verdiğine de vermediğine de razı olarak yaşamak çok şey katacaktır hayatınıza. İnanıyorum içinizdeki bu histen ve bu duygulardan arındığınızda istediğinize kavuşacaksınızdır. Allah, evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kimse kimseye nispet için çocuk yapmaz ki!
Anne olmadığımız için her çocuklu anne gözümüze batabilir zaman zaman eyvallah çok hassas bir konu çünkü..Ama sanırım siz biraz yanlış anlamışsınız.Size nispeten olduğunu düşünmüyor kimse..Ayrıca ikinci çocuk için kimseye danışmak ya da sizi beklemek zorunda değiller tabiki..Biraz toparlanınca objektif olacaksınız mutlaka..Ayrıca konuya olan hassas yaklaşımınız karşıdaki anne adayını ve yavrusunuda negatif etkiliyor.Allah korusun birşey olsa suçlusu bile siz okursunuz lütfen toparlanın 🙏

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
adı eltı dıye mı yapıyorsunuz bunu ?
dunyada evlat hasretı ceken bırsuru ınsan var hıc kımse dogurmasın o zaman oyle mı?
sıze soylemese bu kez de kıskanırım nazar ederım dıye soylemedı kırıldım derdınız
bırı bana evlat hasretı cekıyoruz bıle bıle mı hamıle kaldın dese omur boyu bırdaha asla onunla konusmazdım

Yanlış buldum düşüncenizi.
Ben de anne olabilmek için çabalayanlardanım, hatta birinin hamile olduğunu öğrendiğimde eve kapanıp ağlıyorum elimde değil ancak hiç kimsenin bana inat olsun diye çocuk yaptığını düşünmedim böyle bir şey olamaz çünkü.
İçinizi ferah tutun, boşuna eltiyle sorun yaşamaya gerek yok.

Yanlış mı anladım diye 2 kez okudum.
Pesssssssss:kızgın:
Keşke iyice tembihleseydiniz ''aman haaaaa korunmadan sevişme'' diye :sinirli: :sinirli::sinirli:

Neyse;
Allah tez zamanda sağlıklı bir evlat versin de milletin üreme organlarıyla uğraşmayın

Merhaba canım seni çok iyi anliyorum. Çünkü bnde 3 yıldır evlat hasreti çekiyorum ve 2. Tüp bebeğim tutmayınca paramparça olduk bu arada kardesimin 2. Ye hamile olduğunu öğrendim ve ilk bana söylemişti günlerce ağladım hatta kardeş değil mi senin bi parçan görmek karşılaşmak bile istemedim. Sonra kendime şunu sordum bnm yok diye kimsenin olmasın demeye hakkım yok . O bnm kardeşim eğer bn hamile olsaydım o çok sevinirdi. Mutlaka bu hayatta herkesin bi sınavı vardır belki de Rabbim bizi bu şekilde sınıyor. Ama illaki olur vakti vardır saati vardır. Kızmışsın bu elitinin kötü olduğu anlamına gelmez tabi kasdi yapmadığına eminsen. Eğer sen bu haberi başkasından duysaydin emin ol daha kötü hissederdin kendini. Biraz uzaklasin eşinle bi yerlere gidip kafanı toparla bnce gelince de tedavinize devam edin gerçekten umut insanı ayakta tutan ve dayanma gücü veren tek şey unutma canım. Rabbim inşallah tez zamanda bizede bi evlat nasip eder😊

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar

Benim yakın cevremde çok uzun yıllardır (sizinkinin 3 katı)bebeği olmayan bir çift vardı. Hayatımda onlar kadar naif az insan tanımışımdır. Asla bu durumla alakalı kimseye tek sitemkar söz etmediler aksine doğan her bebekte mutluluk yaşadılar. Doktorlar asla bebeginiz olmaz zaten yaşınız da ileri evlat edinme yolunu seçmeniz iyi olur dedikten 3 ay sonra bebek haberi geldi.(son kez tedavi denemislerdi) su an bebek 2 yaşında. Adı Armağan. Neden Armağan çünkü yaşadıkları o çileli dönemde 1 kişinin bile kalbini kırmadılar. Onlara "sizin çocuğunuz yok ki siz ne anlarsınız bebek bakimindan" gibi cümleler söyleyenlere bile içten içe üzülseler de tek kotu laf etmediler ve Allah onlara nasip etti. Bir nevi armağan oldu onlara...

Kimsenin kalbini kırmayın kimseye kötü düsünmeyin hayat bu imtihaninizin nerede ve kimle olacağını bilemezsiniz

Bu konuyu her seferinde pes geçiyorum ama buraya kadarmış.

Kötü olan eltiniz değil sizsiniz..Yahu kadın belki çocuklarının yaş farkının az olmasını istiyor belki de 5 tane çocuk istiyor..Sizin durumunuza göre mi karar verecekler?? Bu ne bencillik ya Rabbim..Bir de utanmadan kadına mesaj atıp hesap sormuşsunuzz "evlat hasreti çektiğimi bile bile nasıl çocuk yaptınız "die ha ha.Yeminle şok oldum ve eltiniz yerinde olsam sizinle asla görüşmezdim bir daha.
İnşallah evlat hasretinden böyle beyniniz yanmıştır.Normal hali buysa kötü birisiniz maalesef. Yok hasretten kırdım diyorsanız lütfen psikolojik yardım alın.

Rabbim size de çocuk verir inşallah bir an önce de. O kişinin çocuk yapmasında hiç bir sıkıntı yok. Siz olayı büyütüyorsunuz. Hani şöyle diyeyim evlensem tabi ki diğer insanları da düşünmeliyim ama çocuk yapmak eşimle aramdaki mevzular vs sadece beni ilgilendirir. Yani sizin tarafınızdan bakınca Rabbim inşallah hayırlı evlatlar verir diyorum onun tarafından bakınca kimseye hesap vermek zorunda değiller kendi tercihleri derim.

Back
X