• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Başkası mı söylemeliydi sizce .ben o zaman daha mı az üzülürdüm sizce

Bence daha uygun olurdu canım. Neticede senin içinde yaran var , isteyen istediği kadar doğurabilir ama nispet eder gibi bunu gözüne sokmanın manası yok. Ablamın benden önce çocuğu olmuştu ve benim bi kürtajım vardı. Ne kadar üzgün olduğumu biliyordu, onunla hastaneden dönerken baktım yüzü asıktı, "Sevinsene" dedim. "Sen üzgünken ben sevincimi yaşayamam" dedi.

Bence daha uygun olurdu canım. Neticede senin içinde yaran var , isteyen istediği kadar doğurabilir ama nispet eder gibi bunu gözüne sokmanın manası yok. Ablamın benden önce çocuğu olmuştu ve benim bi kürtajım vardı. Ne kadar üzgün olduğumu biliyordu, onunla hastaneden dönerken baktım yüzü asıktı, "Sevinsene" dedim. "Sen üzgünken ben sevincimi yaşayamam" dedi.
Yine gözyaşım pıt düştü mesajınızı okurken

Başkası mı söylemeliydi sizce .ben o zaman daha mı az üzülürdüm sizce
Bı seferde kendi söylemiyor kıskanırım diye düşünebilirdiniz insanları zor durumda bırakmayın bence hassas olduğunuz için yanlış anladınız özür dileyin ve tedavinize odaklanın stresi azaltarak
İnş mutlu haberi alırsınız

Ben geç hamile kalıyorum.tedavi olduğum dönemde de hamile kalan arkadaşlarım oluyordu bebek görmeye de gidiyorduk hiç sizin gibi düşünmedim..onlar adına sevindim. Sağlıklı bir düşünce değil. Ama psikolojiniz bebeğe çok odaklandığı için üzülüyorsunuz. Yapmayın . Allah size de en yakın zamanda bir bebek bağışlar inş

gerçekten çok haklısnız allah yokluk içinde bile yaratıyor varlıkta vermeyince vermiyor herkesin kaderi farklı .
Ben de istiyorum aylardır olmadı bazen umutsuzluğa kapılıyorum, kendimde kabahat buluyorum ama sonra bi bakıyorum yolda dilenenlerin kucaginda çocuk.yasam şartlarım onlar gibi degil ki bu olay onunla ilgili olsa onların da olmamasi lazım.ya da herkes ovülasyon testleriyle gün hesaplarken tek gecelik iliskiden hamile kalıp aldıranlar var. Bu is gercekten nasip kısmet isi.tıbbi desteği göz ardı etmeden oluruna bırakmak en güzeli.olacagı varsa en hayırlı zamanda olur insallah.

Ben 8 yıllık evliyim 5 yıldır da bebek için mücadele ediyoruz.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var..eskiden bende her hamile haberine hıçkıra hıçkıra ağlardım..
Sanırım artık alıştım.. kafa yapım düşüncelerim değişmeye başladı..
Kimse senin olan biseyi elinden almadı herkesin bir nasibi var allah ona vermiş..
Inşallah sanada verecek tevekkül ve sabır..
Çok iyi biliyorum zor ama inanki zamanla ne kadar saçmalamışım diyorum...
Msj olayını yanlış yapmışsınız evet...
Eltiniz msjiniza ne cevap verdi çok merak ettim.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah...

Öncelikle Allah sizede hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı bir evlat versin. Eltinizin sizin kendinize söyleme sebebi belki de yakın olduğunuzdandır hani bu tarz muhabbetlerde içinizi dökmüşsünüz ya ona oda baskasından duycağınıza kendi söylemiş olabilir bide böyle bakın. Baskası dese eltin hamile bu seferde o kadar muhabbetimiz var kendi neden söylemedi diyebilirdiniz. Eltiniz bunu gülerek mi söyledi yoksa çekinerek mi ? Şuan zaten duygusalsınız, üzgünsünüz doğum gününüzden önce evet can sıkıcı bir durum olmus ama 5 gün sonra söylese sevincek miydiniz ki ? Bizim olmadığını bile bile 2. yi yaptı demeniz çok çirkin ayrıca... Ne kadar çok iyimser bakarsanız o kadar güzelleşir olaylar ama sizi de anlamak zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah ummadığınız anda bebeğinizin haberini alın inşallah.

Benim 15 sene çocuğum olmadı ama kusura bakmayın sizi anlayamıyorum benim çocuğum yok diye kimse benden izin almak zorunda değil çocuk yaparken ben 15 sene bekledim dusuklerim oldu ama kimseye benim mutsuzlugumu odetmedim Allah'a sığındım O da mucizesini verdi. Siz de böyle yapın yarın çocuğunuz olduğunda eltinize ne diyeceksiniz yapmayın Allah aşkına güçlü olun sabredin bebeğiniz gelecek sadece daha vakti değilmiş.

Çok teşekkür ederim düzgün bir merkez olarak acı badem ve

İnşallah canımçok teşekkğr ederim burada sizlerle konuşmak çok iyi geldi hatalarımın farkına vardım en azından akıl akıldan üstündür bazen doğruları göremiyoruz malesef tüp bebek merkezi olarak Acıbadem ve Fulya yı araştırdım Fulya ile görüştüm 15 bin lira fiyat çıkardı baban vazgeçtim
Ben memorialden memnun kaldım istersen git bi görüş fiyat daha uygun hem doktorlar ve personel daha iyi ve laboratuvarı oralardan daha iyi

Kusura bakmayın ama 3 yıldır evlat hasreti çeken biri olarak ben bunu anlamıyorum. Ne yani bizim çocuğumuz olmuyor diye onlar da mı yapmasın ya da hamile olduğunu mu saklasın ? Bu durumu yaşayan insanların gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyor. Böyle hayat yaşanmaz. Kıyamet kopmadigi sürece insanlar hamile kalacak. Tüm arkadaşlarım hamile ben onların haberini aldığında oturup ağlamıyorum aksine o kadar seviniyorum ki Allah im başkasını imtihan etmesin sevdiklerime anne baba olmayı nasip etsin diye. Bu psikoloji ile yaşamak hem size hem çevrenizdekilere zor

Belki de fesatlığınızdan bazı şeyler olmuyordur. Stress çok büyük bir etken ya hani.

Bakın ben karşıma istediğim gibi biri çıkmadığı için evlenemedim, evliliğin eşiğinden döndüm. Ama kimse için ben evlenmedim diye evleniyor demedim, kalbimi karartmadım.
Nasip olmayan şeyler için başkalarına da nasip olmasın diye uğraşmadım. Nasip olana gücenmedim.

sabırlı bir kadınmış, çok düzgün cevap vermiş.

burası imtihan dünyası. Bir başka kulu imtihanımıza ortak olmaya zorlayamayız.

Yarışmayı bırakın, kalbinizi temizleyin, el açıp dua edin.

Allah tez zamanda size de nasip etsin inşallah
Ne güzel yazmışsınız konu sahibi bu mesajı defalarca okumalı. En yakın arkadaşım hamile ve benim de tedavi olduğumu tabiki biliyor. Birlikte mutluluktan çığlık atıp mutluluktan ağladık onun hamile olduğunu ogrenince. O benim en iyi arkadaşım nasil mutluluğuna ortak olmam ki

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar
Sizinkini bilmem ama çoğu insanın ki artık fesatlık maalesef. Bu yolda olan biri olarak bazı kişiler için fesatlık kelimesine katılmak zorundayım.

Söylemese de bu sefer nazarım değer diye sakladılar diyecektin. Stresini üzüntünü atman lazım ama bu şekilde değil. Eltinin suçu yok. Kadın benden duy demiş, senden saklamamış nazar değer vs düşünmemiş. Onun yanında ağlasan teselli de ederdi eminim.

Back
X