• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Ayrıca senin kalbinin güzelliğinin mükafatını rabbim sana en güzelinden gönderecek :)
Ahh kuşum yaa inşallah bizim gibi bekleyen herkese gönderir.Hem ben artık dalga geçmeye başladım biliyor musun bu durumla.baya baya gülüp geçiyorum.evet ölürcesine üzüldüğümüz zamanlar oluyor ama napalım bunu biz yaşıyoruz sadece bu fesat insanlara birşey olmuyor ki o yüzden eşimden başkasını artık takmamayı öğrendim.

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar

Hayatımda böyle saçma bir kırgınlık duymadım.
Niye beklesinler? İnsanlar hayat planlarını size göre mi yapacaklar? Kadının kalbini boş yere kırmışsınız.
Ayrıca sizin doğum gününüz olduğunu nereden bilsin? Hafızamda yer ayıracağım en son şey eltimin doğum günü olur herhalde.

Bence özür dilemelisiniz. Ve psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

6 senelik evliyiz gören herkes çocuk düşünmediğimiz dönemde bile şöyle yap böyle yap diyordu en son sabrım tükendi ve gelin sizde biz yaparken yönetirsiniz demeye başladım sustular deli demişlerdir eminim. Benimde düşüklerim olumsuz tedavilerim oldu çevremdekiler bu süreçte hamile kaldı ve doğurdu ben kimseyi suçlamadım. Bir arkadaşım hamile kaldığını benim üzülebileceğimi düşünüp saklamıştı asıl saklamasına çok kırılmıştım mesela. Benim kimsenin evladında gözüm yoktu çünkü kendi evladımın yolunda kaldı gözlerim. Doğum yapan arkadaşlarımın ailelerine kadar üzülme seninde olurlar mı duymadım, olur olur inşallah olmazsa da evlatlık alırsınız paranız var diyenler mi olmadı. Öyle dini bütün bir ailede büyümedim ama eşimin tarafı inançlı bir insan bir gün dedim ki kuran-ı kerim okuyayım türkçe mealini dua rahatlatır beni başladım baştan sona hatim ettim sonra dilek için namaz kıldım. Sonra 5 vakit namaza başladım tekrar tüp bebek denemesine cesaretimi topladım ve hamile kaldım. Allah büyüktür 🤲🏻 Kimse sizi kırmak için ya da nispet için Dünya'ya çocuk getirmez ama hassasiyetinizi anlayabiliyorum. Emin olun saklasaydı ve başkasından duysaydınız bu sefer söylememesine kırılacaktınız. Siz çocuğunuz olmasa da eksiksiz ve tamsınız sizi çok seven insanlar var çevrenizde önce buna inanın. Tevekkül ile önce durumunuz ve sonra çevreniz ile barıştığınızda Allah sınavınızı bitirecek belki de bilemeyiz. Kendinizi başkasının yaptığı çocuk için üzmenin yıpratmanın hiç faydası yok kendinize yaparsınız sadece.. Umarım en yakın zamanda isteyen tüm kadınların önce karınları sonra kolları dolar yuvası şenlenir 🙏 Allah evlat hasreti ile kimseyi sınamasın yürekten diliyorum 🤲🏻
tavsiyem her gün ali imran suresi 38. Ayet aklınıza geldikçe okuyun.
'Hunalike dea zekeriyya rabbeh, kale rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semiud dua'.
Hergün 3 4 sayfa ben de kuran okuyorum canım bu saatlerde.şimdi kuranı elime almıştım ki senin yazını gördüm en sevdiğim ayet ve suredir kendisi.yer gök dua ile.rabbim bizede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Çok garipsiniz gerçekten. Sizin çocuğunuzun olmaması sizi bağlar eltinizi ilgilendiren bir konu değil gene kibarlık etmiş benden duy demiş gelmiş konuşmuş sizinle. İsterse 5.yi yapsın sizden izin mi alacaktı eltiniz? İstedikleri an çocuk yaparlar, insanları hiç ilgilendirmez sizin yaşadığınız sizi bağlar. Ne yazdınız bilmiyorum ama umarım eltiniz ağzınızın payını verir. Acilen psikolojik destek alın

Hayatımda böyle saçma bir kırgınlık duymadım.
Niye beklesinler? İnsanlar hayat planlarını size göre mi yapacaklar? Kadının kalbini boş yere kırmışsınız.
Ayrıca sizin doğum gününüz olduğunu nereden bilsin? Hafızamda yer ayıracağım en son şey eltimin doğum günü olur herhalde.

Bence özür dilemelisiniz. Ve psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Özür diledi ama eltisi cevap yazmamış..
Arkadaş hasas döneminde ALLAH yardımcısı olsun inşallah..

Hergün 3 4 sayfa ben de kuran okuyorum canım bu saatlerde.şimdi kuranı elime almıştım ki senin yazını gördüm en sevdiğim ayet ve suredir kendisi.yer gök dua ile.rabbim bizede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah şüphesiz hepimizi gözler gözetir duanızın en kısa süre içerisinde kabul olması dileğiyle 🤲🏻 Allah isteyen herkese nerede varsa aratmadan nasip etsin size de 🙏

İnsanlar sadece size nispet olsun diye bebek yapabilir mi. Bu nasıl bir düşünce yapısı. Bir çocuğun ömürlük sorumluluğu nispet olsun diye alınabilir mi. İsteyen herkese nasip etsin Allah ama çok kötücül düşünüyorsunuz bence. Bu düşünce yapısı size ve çevrenizdekilere zarar verir.

Özür diledi ama eltisi cevap yazmamış..
Arkadaş hasas döneminde ALLAH yardımcısı olsun inşallah..
Elti niye cevap yazdin ki? Dusunsenize hamilesiniz, karsinizdakinin nazi kaptisinden utana cekine soyluyorsunuz ki baskasindan duyup kirilmasin. Karsiliginda “bizim olmadigini bildiginiz halde neden 2. Cocugu yaptiniz?” Konu baslikli uzunca bir mesaj aliyorsunuz ve siz ondan daha hassassiniz cunku hamilesiniz. Ben olsam asla cevap da vermezdim, gorusmezdim de. Kimse prenses degil, dunya kimsenin etrafinda donmuyor

Ben konu sahibinin haklı olduğu yeri göremedim :KK43:
Konu sahibinin haklı dedğim şey tamamen haklılık değil tabiki.. Üzülmüş kendi çocuğu olmadı diye canı yanmış burda haklı olabilir gaflete kapılmış mesaj atmış yanlış düşünmüş ve kalp kırmış kesinlikle hatalı inkar etmiyorum

Kotu ya, bildigin kotu kalp :KK43:
Benimde aklım durdu. Hakaret yağdırasım var. Bu hassaslık değil saf kötülük. Sanki kendisi afrika aç çocuklarla dolu diye aç geziyor. Madem çok duyarlısın etrafta binlerce çocuğu olmayan var ozaman onları üzmemek için kendin de hiç yapma!

Back
X