• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Ben size de şok oldum. Millet birbirinin mahrem konularını nasıl bu kadar ayrıntılı bilebilir. Ne çirkin şeyler. Ayrıca konu sahibi bu kadar art niyetine rağmen eltisi hakkında kötü birşey diyememiş. Konuda gayet dertlerini paylaşan, arkadaşlık yarenlik yapan iki profil var. Gayet nazikçe de haberini vermiş elti. Söylemeseydi eminim yine konu açardı konu sahibi, kıskancağımı düşündü söylemedi diye. E şimdi elti haksız mı olurdu. Sırf elti değil kaynı olsam ben de bizim mahremimize bu kadar karışan yengemin yüzüne bakmazdım. Herkes haddini hududunu bilsin. Ne boş şeylerle uğraşılıyor yarabbim.

Benmi soruyorum hanfendi banane anlatmasin o zaman allah allah. Herkesin mahremi kendisine. Istemiyorum dedigi halde nasil hamile kaldigini anlatiyor iste YANLIŞLIKLA. ben neden karisayim. Herkes haddini gayette iyi biliyor zaten. Sizin soylemenize gerek yok. Ben konu sahibi mesaj atti diye hakli demiyorum. Cocugu olmuyor diye normal ve mantikli dusunememesi ve burda da insanlarin surekli size mi soracak sizene tarzi konusulmasi ne kadar dogru. Burda bende konu actim zamaninda. Herkes guzel guzel mantikli dusunemedigimi mantikli kararlar alamadigimi yazmişti. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Bende yazdim mesaj konsuunda hatali oldugunu zaten.

Benmi soruyorum hanfendi banane anlatmasin o zaman allah allah. Herkesin mahremi kendisine. Istemiyorum dedigi halde nasil hamile kaldigini anlatiyor iste YANLIŞLIKLA. ben neden karisayim. Herkes haddini gayette iyi biliyor zaten. Sizin soylemenize gerek yok. Ben konu sahibi mesaj atti diye hakli demiyorum. Cocugu olmuyor diye normal ve mantikli dusunememesi ve burda da insanlarin surekli size mi soracak sizene tarzi konusulmasi ne kadar dogru. Burda bende konu actim zamaninda. Herkes guzel guzel mantikli dusunemedigimi mantikli kararlar alamadigimi yazmişti. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Bende yazdim mesaj konsuunda hatali oldugunu zaten.
Peki

Yani ister istemez fake bi diye baktim.Sizin psikolojiniz hic iyi degil.Insanlar hayat planlarini size gore yapmayacaklar herhalde.Durumunuz zor Allah yardimciniz olsun da ben bu isleri anlamiyorum hayatta surekli birseylerle imtihaniz.Kiminin evi asi isi esi de yok.Onlar da size ben bekarken neden evlendin dese?Benim evim varken 2.yi nasil alirsin demek ne kadar mantiksizsa sizinkide o kadar mantiksiz şok oldum acikcasi.Soylemese nazarimdan mi korktu dersiniz
ALLAH hem evlat hem saglik versin.

Kesinlikle katılıyorum
Tekrar dönüp bulamadım ama ilk başlarda eltim de mahcup söyledi evde soğuk bir ortam oldu gibi bisey yazmis daha sonra da söylerken göbek atacaktı nerdeyse yazmis
Birde bebeğine bisey olursa benim gözüm kaldı da oldu derler yazmis yani düşünce tarzına bakarmısınız bebeğe bisey olması umrunda değil sanki kendine laf gelmemesi önemli
Konu sahibi ben 12 yıllık evliyim çok şükür 2 çocuğum oldu ama nasıl oldu gelde bana sor yaşamayan anlamaz dediginiz için diyorum gayette anladigim bir konu
Ayrıca kendiniz gidip doğru düzgün bir tedaviye başlamamışsınız burda hamile kalan eltinize laf ediyorsunuz o da ayrı bir tezat
Evet evet o dediklerinizi ben de hatirliyorum. Evde soguk bir ortam oldu, ben moralim bozuk ya da aglayarak ciktim evden diyordu ve yine cocuga bir sey olsa benden bilirler diyor. Kaldi ki benim alintiladigim mesajda eltisinin ilk cocugu gelmek istiyormus kendisine de eltisi izin vermiyormus. Ya uzulmesin diye izin vermiyordur kadin ya da konu sahibine guvenmediginden. Ah keske o elti burayi okuyor olsa da bi de o konu acsa

Hay Allah keşke yumurta ve sperm rahimde birleşirken sizden onay alsaymış. Her çocuk ciddi sorumluluk ister, çok da zor. Pişman olsan geri karnına sokamıyorsun da. Sırf birine nispet olsun diye yapılacak şey değil yani.

Bence siz kıskançsınız. Hem de baya baya. Tamam insani duygudur, hüzünlenmeniz çok normal. Ama öyle bir tepki göstermişsiniz ki tam bir kıskanç gibi göstermişsiniz kendinizi. Yapmayın kendinizi uzaklaştırırsınız insanlardan. Bir de direkt demişsiniz açık açık🤦🏻‍♀️ Allah korusun bebeğe bir şey olsa böyle tepki verdiğiniz için sizden bilecekler işte kötü göz nazar diyecekler al başına belayı. Biraz soğukkanlı olun dünyada bebeği olmayan tek insan siz değilsiniz.

Son düzenleme:
Ben de bir müddet hamile kalamadım 3 kez de klomen kullandım falan ama bir fayda göremedim. Sonra ablam bu ay biz de deniycez dedi ve o ay hamile kaldı. Hem çok sevindim hem de kendi adıma umutsuzluğa ve hayal kırıklığına kapıldım. Ablama da ''kardeşine söyledin mi çok üzülmüştür'' demişler. Duygularımızı kontrol edemeyiz ama davranışlarımızı edebiliriz. Keşke hiç o tarz bir mesaj atmasaydınız. Benim ablam mesela hala bilmez üzüldüğümü. Bu arada 1 ay sonra ben de hamile olduğumu öğrendim. (3 ay boyunca eşime keçi boynuzu kürü içirdim ona bağlyorum) Yiğenimle oğlum arasında 3 hafta var. inanıyorum sonunda sen de bebeğini kucağına alacaksın o yüzden sonradan pişman olacağın davranışlar da bulunmamaya çalış.

Siz o arkadaşlarınıza bir sorun bakalım neler yaşıyorlar neler yaşamışlar .evlat hasreti çekmeyen birinin beni anlamasını beklemiyorum elbette
Siz çok kötü düşünceli birisiniz zor döneminizde yanınızda olan destek olan biri başkasından duyma diye üzülerek söylemiş ve siz haddinizi aşarak o mesajı atmışsınız. Ben eltinizin yerinde olsam bir daha suratınıza bakmam. Her yorumunuzda iyice saçmalayıp kötü düşüncelerinizi kusmuşsunuz. Psıkolojık destek alın

Benimde cocugum olmadiginda eltim ve baskalari hep hamile kkaldi ama kimseye neden demedim demem kismet ve hayirlisi buymus benden once evlenen kardesim hamile kalamadi 13 senedir ama ben iki sene once kendiligimden hamile kaldim bu is kismet isi ve kimse hamile kalmak icin sizden izin almaz msj atmisiniz ben olsam bi daha sizinle girusmek istemem ne demek bana hesap soruyosunuz...

Back
X