Karsi apartmandaki yabancı kadının izinsiz fotosunu ceken sapık adamla evlı kadının evlilik bırlıgı yoktur zaten.
Hareketlerine dikkat et kendine gel diyebilirsiniz net sekilde.
Bıgun baskası tarafından fark edilirse Lınc yer kı haklı Lınc yer, haberiniz olsun.
Karsi apartmandan bır adamın fotomu cektıgını gorsem bu sapık napıyor dıyıp ıcerı gırıp perdemı kapamam, onu rezil ederim.
Biri beni balkondan resmimi çekse öldürürüm onu. Kesinlikle haklısınız. Annemin fotoğraftan haberi yok. Kardeşim babama söylemiş o da sananeye benzer tarzda bir cevap vermiş. Oturup kendi kendine uyanmasını beklemek istemiyorum ama ya bana da sanane derse diye içim içimi yiyor
Ozaman umarım bırı gorur de ona sapık oldugunu bas bas bagırır, sananeyi gorur o da.Biri beni balkondan resmimi çekse öldürürüm onu. Kesinlikle haklısınız. Annemin fotoğraftan haberi yok. Kardeşim babama söylemiş o da sananeye benzer tarzda bir cevap vermiş. Oturup kendi kendine uyanmasını beklemek istemiyorum ama ya bana da sanane derse diye içim içimi yiyor
Ozaman umarım bırı gorur de ona sapık oldugunu bas bas bagırır, sananeyi gorur o da.
Kardesın bu sapkın hareket ıcın cogu ınsan yapiyor nasıl der? Isvıcrelı bilim adamları istatistik tutup kardesıne cogu insan yapiyor mu demis? Bu neyin normallestırmesı Allah askına? Bıgun bırı babanı rezil ettıgınde kardesın onlarada soylesın bunu, ama cogu insan yapiyormus desın kafalara bak. Baba deme zaten boyle baba olmaz olsun.Kardeşim bile abla zaten çoğu insan yapıyormuş, yaşlanınca bırakır dedi. Kafasındaki bu düşünceyi nasıl değiştiririm bilmiyorum ağlamaktan başka bir şey elimden gelmedi o an. Baba diyesim bile yok. Bir an önce evden gidip kurtulmak istiyorum, inşallah hayırlı bir sebep çıkarsa.
Babanız kaç yaşında?
Kardesın bu sapkın hareket ıcın cogu ınsan yapiyor nasıl der? Isvıcrelı bilim adamları istatistik tutup kardesıne cogu insan yapiyor mu demis? Bu neyin normallestırmesı Allah askına? Bıgun bırı babanı rezil ettıgınde kardesın onlarada soylesın bunu, ama cogu insan yapiyormus desın kafalara bak. Baba deme zaten boyle baba olmaz olsun.
Andropoza girmiş adam. Ben olsam kesin annemle konuşurdum ama sizin ilişkinizi bilemiyorum.50 üstü
Andropoza girmiş adam. Ben olsam kesin annemle konuşurdum ama sizin ilişkinizi bilemiyorum.
Anne zaten babanın leş olduğunu biliyormuş. Zorlamayla olmaz hicbisi. Anne iz bosanicak gibi de durmuyolar sanırım. Ben olsam hepsini kendi haline birakip kendi hayatıma bakardim
Bu durumda sizin yuz goz olmayip annenizin olaya mudahil olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?