:( :( Evlat özlemi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Kızlar iyi geceler . Cok kötüyüm ya kimseye birsey diyemiyorum bari size anlatayım. 24 yasındayım 5 yıllık evliyim. 5 gebelik gecirdim 5 ide düştü malesef. Sürekli içimdeki üzüntüyü degişik bahanelerle sindirmeye calıştım en son ki düşügüme hiç üzülmedim nedenini söyliyim apartmanda bi arkadasım var ilk çocugu tüp bebek ikincisi normal oldu . 7 aylık oldu o kadar sevimli ki ben ve esim asırı düşkünüz hergün bizde gündüz olmasa aksam uyumayı da cok seviyo . Eşim yanına aldı bugun birlikte yatakta uyudular . Sonra arkadasım geldi cay filan içtik evinde işi vardı uyanınca alırım dedi o kadar içli dışlıyızki kardes gibiyiz . Her neyse işi bitti mesaj attı uyucam çocugu alcam dedi o kadar zoruma gittiki alması yani dedim Rabbim bizede böyle cocuk nasip et o kadar içerledim ki normaldede alıyor ama bugun bi daha degişikti hiç bırakmak istemedim eşimle okadar güzel uyuyorlardı ki . Çocugu verdim kac dakika agladıgımı bilmiyorum . Size derdimi anlatmak istedim cok uzun oldu kusura bakmayın

Evlatlık alın çok zor değil bir çocuğa evini kalbini açmak.
İnanki düşünmüyor degilim o kadar cok isterim ki yani bakabilcegime o kadar eminim ama bana verirlermi sartlarında 30 yas üstü diye biliyorum

Cok duygusal davranmissiniz ama tabii ki alicak cocugunu kadin .
Bu arada evlatlik olabilir
Bu isin en iyisi kimse ona gitmek olabilir
Butun enerjinizi bu olaya vermeyin
Yasiniz cok genc olur insallah bi cocuk
Ama olmazsa bu dunyanin sonu degil ki

Dusuklerinizin sebebi araştırıldı mı?
Yaşınız çok genç,umudunuzu yitirmeyin

Yumurta kalitesizligi tüp bebek denildi bayramdan sonra gidicem insallah ama o da kesin degil belkide bu yüzden cok duygusalım kafam cok karısık ama cocuk özlemi artık boyumu astı

Yumurta kalitesizligi tüp bebek denildi bayramdan sonra gidicem insallah ama o da kesin degil belkide bu yüzden cok duygusalım kafam cok karısık ama cocuk özlemi artık boyumu astı

dusuklerinizin sebebi cok basit olabilir. pihtilasma gibi. hic arastirildi mi?
Yumurta kalitesizligi canım sonumuz tüp bebek ama ben o cocuga o kadar baglanmısımki yani onun benim olması için herşeyimi verirdim

İnanın duygularınızı hissettim gözlerim doldu okurken. Umarım en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur.

5 hamilelik geçirdim. 3 düşük, 2 tane de sağlıklı evladım var Allah bağışlarsa. Bebek kaybetmenin acısını bilirim:

Cok duygusal davranmissiniz ama tabii ki alicak cocugunu kadin .
Bu arada evlatlik olabilir
Bu isin en iyisi kimse ona gitmek olabilir
Butun enerjinizi bu olaya vermeyin
Yasiniz cok genc olur insallah bi cocuk
Ama olmazsa bu dunyanin sonu degil ki
İnsallah olur evet sonu degil de işte ne bilim

Aminn insallah beni az cok yasayan anlar zaten . ALLAH cc evlatlarınızı size bagıslasın

Benim de ilk çocuğum tüp bebek,ikinci kendiliğinden oldu doğal yolla olmaz dedikleri halde...
Rabbim ol derse olur,zamanı henüz gelmedi demek ki..
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım...

Yumurta kalitesizligi canım sonumuz tüp bebek ama ben o cocuga o kadar baglanmısımki yani onun benim olması için herşeyimi verirdim

Yoooo boyle dusunmeyin
Takinti olmasin
Hastalik haline gelir falan mazallah
Kendinize gelin lutfen ..
Onun anne babasi var
Bence once psikolojik destek alin
Biraz zaman gecsin
Sonra yine tedavi olursunuz.
Kiz senin yasindakiler universite okuyo
Genceciksin
Iyi bir tedaviyle olur insallah

benim de ilk bebegim tup bebek bukadar korkma. yumurta kalitesizligivteshisini neye gore koydular? esin ve sen genetik test yaptirdiniz mi

Baskasinin cocugunu bile bu kadar seviyorsunuz. Evlatlik alin onu dahada cok seversiniz eminim.

Benim de ilk çocuğum tüp bebek,ikinci kendiliğinden oldu doğal yolla olmaz dedikleri halde...
Rabbim ol derse olur,zamanı henüz gelmedi demek ki..
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım...
Evet herşeyin hayırlısı diyorum ama içime söz geciremiyorum. Kimseye belli de etmek istemiyorum ama inanki artık dayanamıyorum bagıra bagıra aglamak istiyorum

Annesi anlarsa bu hisleri sizi yanlış yorumlayabilir ama. Madem aşırı bağlanma durumunuz var görüşmelerinizi biraz azaltın bence. Arkadaşınızın herhangi bir olumsuz tavrı sizin daha da incinmenize neden olacaktır:

Baskasinin cocugunu bile bu kadar seviyorsunuz. Evlatlik alin onu dahada cok seversiniz eminim.
Asırı derecede sevecegime inanıyorum esimle konusurken demişti zaten olmazsa alırız diye gercekten o cocuga cok iyi bakacagıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…