Annesi en sonunda biraz cekmeye calıstı benden cocugu ilki tüp bebekti mesela ona o ladsr düşkün degildi bı ikincisine aşırı düşkün o da . Böyle yapınca tabikide daha cok zoruma gidiyor kadın haklı tabi Rabbim kendi cocugumu kucakladıgım zamanlsrı gösterir insallahAnnesi anlarsa bu hisleri sizi yanlış anlayabilir ama. Madem aşırı bağlanma durumunuz var görüşmelerinizi biraz azaltın bence. Arkadaşınızın herhangi bir olumsuz tavrı sizin daha da incinmenize neden olacaktır:
Bizim iki tanidik aldi evlatlik. Zaten basvuruda yaziyorsunuz kiz erkek yasini falan. Yeni dogmus isteyin. Emzirme haric herseyi tadarsiniz evladinizla. Kendiniz dogurmus gibi olur. Istediginiz gibi buyutursunuz.Asırı derecede sevecegime inanıyorum esimle konusurken demişti zaten olmazsa alırız diye gercekten o cocuga cok iyi bakacagıma inanıyorum
Yaptırdık sorun cıkmamıstı 3 sene olmustur ama tüp bebek merkezindeki doktor bir daha isteyebilirim demiştibenim de ilk bebegim tup bebek bukadar korkma. yumurta kalitesizligivteshisini neye gore koydular? esin ve sen genetik test yaptirdiniz mi
Bende eger öyle bir şey olursa yeni dogmus isterim yada 1 yasına girmiş falan bilmiyorum kafam cok karısık benim istememlede olmazki k.peder k.valide of ofBizim iki tanidik aldi evlatlik. Zaten basvuruda yaziyorsunuz kiz erkek yasini falan. Yeni dogmus isteyin. Emzirme haric herseyi tadarsiniz evladinizla. Kendiniz dogurmus gibi olur. Istediginiz gibi buyutursunuz.
:) tsk.ederim güzel mesajın için evet haklısın 5 sene olunca ve cocuklara bu kadar düşkün degildim ne oldu bilmiyorum aşırı küçük cocuklara baglanma hissim var kopamıyorum hiç. İnsallah olur benimde Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin cümlemizeYoooo boyle dusunmeyin
Takinti olmasin
Hastalik haline gelir falan mazallah
Kendinize gelin lutfen ..
Onun anne babasi var
Bence once psikolojik destek alin
Biraz zaman gecsin
Sonra yine tedavi olursunuz.
Kiz senin yasindakiler universite okuyo
Genceciksin
Iyi bir tedaviyle olur insallah
Daha cok gencsin üzülme..o kadar düsük yapana kadar keşke bi tedavi yöntemi seçsen biran önce cok yipratici biseydir kaybetmek ..tüp bebek denemelisiniz ama önce dusüklerinin sebebinin bunması şart ...cok basit bisey olabilir pıhtılaşma olabilir yada eşinde sperm bozukluguda olabilir bu kadar acı cekene kadar biran önce genetik testlerinizi yaptrin bencede ....Yumurta kalitesizligi tüp bebek denildi bayramdan sonra gidicem insallah ama o da kesin degil belkide bu yüzden cok duygusalım kafam cok karısık ama cocuk özlemi artık boyumu astı
Bebe asprini mi yoksa corasprin mi?Merhaba tatlım konuyu okurken "ne kadar da tanıdık bir senaryo" dedim... Benim tüm tedavi ve denemelerime rağmen çocuğum olmuyordu, hergün ağlıyordum. En önemlisi olmayan çocuğumu özlüyordum. Artık anne olmaktan ziyade hamile olmayı istiyordum. Çok iyi profesörlere gittim normal yollarla bebeğimin asla olmayacağı, asla aşılama denemememi direk tüp bebek yapmamı hatta şansı arttırmak adına öncesinde tıkalı olan tüplerimi aldırmam gerektiği söylendi. Neticede ikna oldum ve bir klinik ile görüşmeye başladım ilk regli günü arayıp reglimin 2 yada 3 günü randevu vereceklerini söylediler. Ayrıca elime sayısız kan testi tutuşturdular. Ben testleri yaptırdım eşimde aynı şekilde yaptırdı. Regli günümü bekliyoruz derken benim regli gelmez oldu... Stresten olduğuna o kadar inanmışım ki... eşimin ısrarı ile eczaneden test alıp yaptım anında kocaman çift çizgiyi gördüm meğerse zaten son 1 aydır hamileymişim... şimdi 10 haftalık gebeyim. evet tıbbın yeri hayatımızda önemli Rabbim ne eksik etsin ne düşürsün hastanelere lakin şunu unutma Ve sürekli tekrar et Rabbim görelim neyler, neylerse güzel eyler.
Bol bol dua et, Allah'tan başka kimsemiz yok ve sadece O "ol" deyiverirse olacak unutma.
Rabbim sanada anne olmayı nasip etsin inşallah tez vakitte senin için dua edicem. Birde parantez açmak istiyorum tekrarlayan düşükler kan pıltılaşması - bebe aspirini bunu bi araştır derim. Çok tanıdığım düşüklerini bebe aspirini ile durdurdu doktor tavsiyesi ben hala kullanıyorum
Eşimde bi sorun cıkmadı genetik testleride yaptırdık canım ondada bişey cıkmadı . Aslında hep erteledik bu arastırma konusunu bu sefer olur bu sefee tutar dedik ama arrık 5 den sonrasını bünyem kaldırmıyor sızde cok yıpranmıssınızdır Rabbim evladınızı kucagınızada almayı nasip etsin darısı basımıza artıkDaha cok gencsin üzülme..o kadar düsük yapana kadar keşke bi tedavi yöntemi seçsen biran önce cok yipratici biseydir kaybetmek ..tüp bebek denemelisiniz ama önce dusüklerinin sebebinin bunması şart ...cok basit bisey olabilir pıhtılaşma olabilir yada eşinde sperm bozukluguda olabilir bu kadar acı cekene kadar biran önce genetik testlerinizi yaptrin bencede ....
Ben 38 yasimdayim doktorlarin tedavisiz mümkün degil dedigi icin 6 tup bebek denedik olmadı ...9 yil sonra kendiliginden hamileyim...umutsuz olma rabbim büyük
İyi cıktı ama müstecep kavruta gösterdim sonuclarımı bir daha yapılması gerektigini söyledi adet olmayı bekliyorum 45gün flan oldu yarın devlet hastanesine gidip söktürücü yazdırcam malesef ondan sonra ne yapılır bilmiyorumGenetik sonucları neler peki?
Tatlım inşallah kendi çocuğun olur ama boşuna duygusallik yapmışsın. Zoruna gidecek bişey yok.kadın tabiki alacak çocuğunu. Sende olsan sende alırdın kalsın demezsin. Hele hele tv lere kardeş gibiydik nasıl öldürdü çocuğumu muhabbetinden sonra herkes bir panik.
Coraspirin kullandm canımBebe asprini mi yoksa corasprin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?