:( :( Evlat özlemi

G gulsundiye Allah razı olsun canım benim bu yazdıklarınla bana umut oldun inanki sizleri görmesemde tanımasamda bu yazdıklarınızla o kadr cok seviyorum ki Rabbim herkesi iyi insanlarla karsılastırsın . İnsallah evladını kucagınada aldıgın günleri görürsün Rabbim bizede nasip etsin . Ben coraspirinde kullandım ama pek fayda etmedi

Bence çok kötü bir duruma doğru gidiyorsunuz. Psikolojik tedavi alın derim, çünkü normal değil başkasının çocuğuna bu denli bağlanmak.. Keşke bizim olsun demek falan garip..
Sagol mesajın için ama eşimle bugun konustum artık bişeyler yapalım arastırılsın herşey dedim. Bu arada artık cocuktan kendimi uzak tutmaya calısıyorum suan odaklandıgım tek nokta kendi evladıma sahip olabilmek

Bence çok kötü bir duruma doğru gidiyorsunuz. Psikolojik tedavi alın derim, çünkü normal değil başkasının çocuğuna bu denli bağlanmak.. Keşke bizim olsun demek falan garip..
Sagol mesajın için ama eşimle bugun konustum artık bişeyler yapalım arastırılsın herşey dedim. Bu arada artık cocuktan kendimi uzak tutmaya calısıyorum suan odaklandıgım tek nokta kendi evladıma sahip olabilmek

Sakın yanlış anlamayın, amacım eleştirmek de değil. Sadece dediğiniz gibi kendi durumunuza odaklanın, başkasının çocuğuna bağlanmayın. Olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Yok canım niye yanlış anlıyım iyiki böyle bir konu acmısım inanki gözüm açıldı eger birileri beni eleştirmeseydi inanki dsha kötü olurdu Allah hepinizden razı olsun
Sakın yanlış anlamayın, amacım eleştirmek de değil. Sadece dediğiniz gibi kendi durumunuza odaklanın, başkasının çocuğuna bağlanmayın. Olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Allah yar ve yardımcınız olsun ama üzülme benimde düşüğüm oldu şimdi 6 aylık bir kızım var önce allahın sonra benim tabii bend e aspirin kullandım hep bebe aspirini dualarım seninle kardeşim herşey gönlünce olur inşaallah rabbimin nimetleri çok sende nasiplenirsin inşaallah

Doktorlar genetik olarak bir şey çıkmasa bile artık kan sulandırıcı iğne veriyorlar ben ilk düşükten sonra hemen iğneye başladım büyük bir şehire gittim daha iyi doktorlar bulmak için

Siz de iyi bir doktor bulup artık hayırlısıyla sağlıkla bir evlat sahibi olun inşallah

Daha çok gençsin,menapoza giriyor değilsin,hamile kalabiliyorsun, mutlaka bebeğin olur Allah'ın izniyle...

Komşu bebeğine bağlanma , annesiz alma , emanet bebek Allah korusun birşey olur.

İyi bir doktor araştır bul,önce düşüklerin nedeni araştırılmali,sonra akışına bırak takınti yapma,başka şeylere yönel.

Allah razı olsun canım benim

Şimdilik iyiyim çok sükür sizlerle konusunca biraz kendime geldim . Allah ın izniyle insallah bizimde bi bebegimiz olur

Canım doktorum banada vericekti igne ama en sonki gebelik 59 ertesi gün 26 ya düştü yani kimyssal diyorlar sanırım . 4.gebeligimdede 300 du iki gün sonra 550 ydi yani benim.beta 2 YE saglıklı bi şekilde katlanmadıgı için igne vermiyorlar

Tüp bebeğe kadar kendini toparla lütfen.. psikoloji çok önemli bu konuda. Moralini yüksek tut içinde kötü düşünceyle gitme sakın oraya kendini rahatlat.. Allah yardımcınız olsun vardır bundada bi hayır

Allah yardımcın olsun rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah ..Kimsenin çocuğunada bağlama kendini düşün ona bu kadar sevgi büyütüyorsun kendi çocuğuna nasıl bir aşkla bağlanacaksın bak çok şükür çocuğun oluyormuş düşükte yaşasan oluyo bir tanesi sıkı sıkı sarılacak sana sağlıcakla gelip kucağını dolduracak zamanı gelecek inşallahhh rabbim tüm evlat bekleyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh bizlerde :) yumurta kalitesi için bitkisel kürler var dene istersen

Şimdi olmadığı için üzülürsün sonra bi bakarsın iyi ki o zaman olmamış da şimdi olmuş dersin
En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun

Öyle yapıyorum canım suan tek derdim adet olmak 50 gün olcak nerdeyse doktorda bayramdan sonra gel dedi her düşündügümde heyecanlanıyorum. sanki herşey olmus bitmis hamile haberini almıs gibiyim :))

Şimdi olmadığı için üzülürsün sonra bi bakarsın iyi ki o zaman olmamış da şimdi olmuş dersin
En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun
Ne güzel yazmıssın cok sagolun mesajlarınız için ama 5 yıl oldu cok isterdim ilk gebeligim saglıklı gitsin simdi nerdeyse 3.5yasında filan olcaktı üzülüyor insan ister istemez

Allah razı olsun canım benim insallah tez zamanda bizde hayırlısıylsa hamile kalırız . Benim denemedigim kür kalmadı:)) valla darısı denemeyenlerin basına beni tıp paklıyor artık

Allah razı olsun canım benim insallah tez zamanda bizde hayırlısıylsa hamile kalırız . Benim denemedigim kür kalmadı:)) valla darısı denemeyenlerin basına beni tıp paklıyor artık
İnşallahhhh cnm şakın umudunu kaybetme olacak inşallahhhh hayırlısıyla aminnn inşallahhhh tez vakitte kavuşalım sağ Salim inşallahhh

Ne güzel yazmıssın cok sagolun mesajlarınız için ama 5 yıl oldu cok isterdim ilk gebeligim saglıklı gitsin simdi nerdeyse 3.5yasında filan olcaktı üzülüyor insan ister istemez
Belki olsaydı doğduktan sonra çok daha büyük sorunlarla karşılaşacaktın bilemezsin ki
Belki sağlıklı bi bebek olmayacaktı, üzüntüden çok yıpranacaktın. Yaşın daha çok küçük düşünüp kendini yıpratmana gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…