- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Hasretim bebiko
-
Çok sukur Rabbime.. Sadece şunu sormak istiyorum.7farkli kişi elmalara mi okuyor yani nasıl niyet ediyor nasıl yapıyor..Öncelikle merhaba bayanlar. Benim kuzenimin çocuğu olmuyordu. Yengem iki yeşil ekşi elmayı 7 kişiye mEryem süresini okuttu kuzenim ve eşi o elmaların birer tanesini yiyip ilişkiye girmişler ve Rabbim buyuk işte o gece hamile kaldı. Çok inanmak ve istemek gerek Rabbim sizlerede tez zamanda versin.
Bir poşetin içine 2 elmayı koydular misal ali ile Meryemin çocuklarının olmasi için okuyorum diye niyet ettiler 7 farkli kişi poşetteki elmalara Meryem suresini okuyup ufledi. Akşam yediler. O kadar. He birde yumurtlama gününde yaptı bunu.Çok sukur Rabbime.. Sadece şunu sormak istiyorum.7farkli kişi elmalara mi okuyor yani nasıl niyet ediyor nasıl yapıyor..Yagmurun_kizi
Farklı kişiler mi okuyacak yoksa kendim okuyabilir miyim canımKizlar derya ark dedigini bilmiyorum ama 7kirmizi elmaya 7 ibrahim suresi okuyorsun sonra onun adetin 13 gunu yemeye basliyorsunuz 1 elmanin yarisini sen yarisini esin yiyor cekirdekleriyle beraber hic birseyini atmak yok 7 gun devam ediyorsunuz bana bunu bi hoca dedi bu ay deniycem ins olur ya ha bide 4 cuma ust uste 1000 evvel cekiyorsunuz
Tesekkurler canimBir poşetin içine 2 elmayı koydular misal ali ile Meryemin çocuklarının olmasi için okuyorum diye niyet ettiler 7 farkli kişi poşetteki elmalara Meryem suresini okuyup ufledi. Akşam yediler. O kadar. He birde yumurtlama gününde yaptı bunu.
Yok canin sen okuycan esinle beraber yiycenizFarklı kişiler mi okuyacak yoksa kendim okuyabilir miyim canım
Tamam kuzum bunu bende yapayım..farklı kişiler bulamam çünküYok canin sen okuycan esinle beraber yiyceniz
Bende deniycem bu ay ins olurTamam kuzum bunu bende yapayım..farklı kişiler bulamam çünkü
İnsaAllah canım insaAllah tez vakitte bu sevinci yaşarız... Eksik var miBende deniycem bu ay ins olur
Ben bitane okurum şimdi canimVar canim iki ark daha bildirmedi ama iki eksik daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?